Minuetto - ciocolata mono-origine


Informatii utile

Fara arome adaugate
Cacao mono-origine
Procent inalt de unt de cacao



Ciocolata mono-origine

MINUETTO FONDENTE SANTO DOMINGO 75%
Ciocolata neagra de mono-origine cu 75% cacao din Republica Dominicana. Microclimatul specific al acestui paradis tropical creeaza ecosistemul ideal pentru plantatia celor considerate ca fiind unele dintre cele mai bune tipuri de boabe de cacao din lume. Acest tip de ciocolata neagra se remarca datorita gustului puternic de cacao, de lunga durata, imbogatit cu indicii de lemn dulce si cafea.
Excelent atunci cand este combinat cu ingrediente care sunt marcate de un gust dulce sau o aciditate pronuntata.

Cacao 75%
Fara arome adaugate
Fluiditate ridicata
MG / Grasimi 43-45%
Punct de topire 45-50°C
Temperatura temperare 30-32°C

MINUETTO FONDENTE MADAGASCAR 72%
Ciocolata neagra mono-origine cu 72% cacao din Madagascar.
Cacao care provine initial din exotica „Insula Rosie” africana se remarca cu adevarat prin aroma sa dulce si intensa, nuantele florale si fructate si un final usor amar. Aceasta noua ciocolata neagra, cu notele sale aromate singulare si intense, prezinta un echilibru perfect de acru, amaraciune si sapiditate. Aroma sa rotunjita si de lunga durata este imbogatita in continuare cu note de fructe de padure rosii.

Cacao 72%
Fara arome adaugate
Fluiditate medie-ridicata
MG / Grasimi 42-44%
Punct de topire 45-50°C
Temperatura temperare 30-32°C

MINUETTO FONDENTE ECUADOR 70%
Ciocolata neagra mono-origine cu 70% cacao din Ecuador. Acest tip de ciocolata se caracterizeaza printr-un gust puternic bine echilibrat, cu note picante, note prajite si nuante lemnoase usoare. Aroma sa intensa, dar totusi echilibrata, impreuna cu fluiditatea sa perfecta, il fac ideal pentru cele mai speciale si mai specifice retete.

Cacao 70%
Fara arome adaugate
Fluiditate medie-ridicata
MG / Grasimi 41-43%
Punct de topire 45-50°C
Temperatura temperare 30-32°C

MINUETTO LATTE SANTO DOMINGO 38%
Ciocolata cu lapte mono-origine cu 38% cacao din Republica Dominicana. Microclimatul specific al acestui paradis tropical creeaza ecosistemul ideal pentru plantatia celor considerate ca fiind unele dintre cele mai bune tipuri de boabe de cacao din lume. Acest tip de ciocolata cu lapte se mandreste cu o aroma neconventionala, marcata de un gust puternic de cacao si aroma de lapte plina si bine echilibrata. Aceasta armonie este imbogatita in continuare de nuante aromatice marcante, aromate cu caramel si fructe uscate.

Cacao 38%
Fara arome adaugate
Fluiditate ridicata
MG / Grasimi 37-39%
Punct de topire 45°C
Temperatura temperare 28-30°C
 

Ambalaj:
10 kg (4x2,5kg) cutii. 

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.