Invert sugar - zahar invertit

Informatii utile



Zahar invertit – sub forma lichida.

INVERT SUGAR are diverse aplicatii in domeniul cofetariei cat si in gelaterie. Punctul de caramelizare mai scazut fata de zaharul obisnuit (zaharoza), cat si faptul ca nu poate fi cristalizat, face din produs un ingredient indispensabil pentru cei ce isi doresc o mai buna culoare pentru produsele de cofetarie scoase din cuptor sau o plasticitate imbogatita, de lunga durata si delicatete pentru inghetatele lor.

INVERT SUGAR este in mod particular usor de dispersat in lichide si aluat.

Ambalaj:
14 kg galeti.

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.