Rețete

Introducem permanent produse și rețete noi. Vă invităm cu drag să ne vizitați periodic.

Biscuiti Grisby cu cacao

Amidon 80g Faina 500g Zahar pudra 250g Unt sau margarina 350g Galbenus de oua 150g VIGOR BAKING 15g CACAO 22/24 80g Vanilina dupa plac Amestecati zaharul, untul si galbenusul de ou intr-un mixer planetar, apoi adaugati faina, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amestecati pana cand ...

Ingrediente: Cacao 22/24 - alcalinizata , Cukicream - crema termostabila, Vigor Baking - praf de copt

Catalana

CREMA CATALANA CREME BRULEE MIX 80 g Lapte 200 g Frișcă 35% 250 g JOYPASTE PORTOCALĂ 10 g JOYPASTE SCORȚIȘOARĂ 6-8 g Amestecați mixul cu o parte din lapte (100g). Adăugați restul de lapte și frișca după care aduceți amestecul până la punctul de fierbere amestec&acir...

Ingrediente: CRÈME BRULÉE, JOYPASTE CANNELLA, JOYPASTE ARANCIA

American Cheesecake

  AMERICAN CHEESECAKE         1.000 g Apă caldă (aproximativ 45°C) 1.250 g Amestecați ingredientele cu mixerul timp de 2 minute la o viteză mică până obțineți o cremă omogenă. Puneți crema în form...

Ingrediente: American cheesecake - mix cheesecake, 35% branza

Brownies (negresă)

   IRCA BROWNIES CHOC  1000 g  Apă rece  250 g  Unt topit   250-300 g Amestecați în mixer IRCA BROWNIES CHOC cu apa la o viteză medie și adăugați untul topit (lăsat un pic să se răce...

Ingrediente: Irca brownies choc - mix brownie (negresa)

Macarons cu cacao

  AVOLETTA 430 g Zahăr pudră 135 g CACAO 22/24 30 g Albuș de ou 190 g Zahăr tos 90 g Amidon 30 g Vanilina după gust Amestecați și dași prin sita AVOLETTA cu 55 ...

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Avoletta - pudra de migdale si zahar

Macarons (delimacaron IRCA)

  DELIMACARON 1.000 g Apă 200 g Mixați în mixerul planetar cu fluture la viteza mare timp de 5 minute. Dresați cu poșul pe hârtie de copt (așezată în tava de coacere), sau pe covorașele de silicon, discuri de mărimea dorit...

Ingrediente: Delimacaron - mix macarons, 21% migdale

Tort de ciocolată și portocale

  TOP FROLLA 1.000 g Unt sau margarină 500 g Gălbenuș de ou 100 g Zahăr 140 g Se amestecă toate ingredientele cu mixerul planetar cu paletă până se obține un aluat omogen. Se lasă la frigider pentru ce...

Ingrediente: Cremirca - creme termostabile, Top frolla - mix aluat fraged, Biancaneve - zahar pudra

American Chocolate Cookies

  American Chocolate Cookies 1.000 g Unt moale 300 g Ouă 50 g Apă 80 g Pepita sau Dark Chocolate Chunks 400 g Amestecați toate ingredientele într-un mixer la viteză mică timp de 2 minute (s...

Ingrediente: Chocolate chunks - ciocolata termostabila, Pepita - ciocolata neagra termostabila, American cookies - mix biscuiti americani

Muffin cu ciocolată

  WONDERMUFFIN CHOC 1.000 g Ouă întregi 350 g Apă 250 g Ulei vegetal 300 g Se amestecă toate ingredientele într-un mixer planetar tip frunza, la viteză mică, timp de 5 minute. Se umplu 2/3 din form...

Ingrediente: Wondermuffin - mix muffin vanilie si ciocolata

Biscuiți cu cereale

   CEREAL'EAT CAKE  1.000 g  Apă  100 g  Unt  350 g  Făină  100 g Se amestecă toate ingredientele in mixer timp de 2 minute la o viteza mica. Pentru a face biscuit...

Ingrediente: Chocolate chunks - ciocolata termostabila, Pepita - ciocolata neagra termostabila, Cukicream - crema termostabila, Honeyfill - umplutura de miere

Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.