Jeleuri

Informatii utile

Materii prime - cofetarie



Jeleurile oferite de Cesarin semi-finisate, produsele pe baza de jeleu sunt caracterizate de catre o transparenta ridicata care oferta acestor produse de cofetarie speciale si inghetatelor un aspect neted, lucios si o culoare incredibila. Atunci cand fructul este glazurat cu acesta, jeleul ofera uniformitate, acoperindu-le cu o consistenta moale ce protejeaza produsul in timp ce ii imbunatateste aspectul si gustul.

Aceste produse trebuie sa fie diluate in bain-marie cu un minim de 20% pana la maxim de 50% apa. Din momentul in care acestea sunt diluate, poti fi, de asemenea, folosite sub forma de spray cu ajutorul unui instrument adecvat.

AVANTAJE
·         gata de folosire;
·         transparenta perfecta;
·         protejarea si conservarea tartelor, in mod special a celor cu fructe;
·         asigura o pastrare mai lunga;
·         pot fi folosite sub forma de spray (cu un instrument adecvat);

INSPIRATIE
Tarte, petit-four cu fructe, vafe, produse de patiserie cu fructe, mini deserturi, deserturi congelate, torturi, cheescake, zucatoo, Bavarian, mousse, budinca, ganache cu fructe.

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.