KARINA ?i KLARA sunt produse de înalt? calitate pentru prepararea cremei de vanilie care are un gust delicat, având consisten?? potrivit? pentru toate tipurile de utilizare în prepararea produselor de cofet?rie. KARINA ?i KLARA sunt produse ce i?i pastreaza calitatea la un nivel ridicat. Produsul KLARA este diferit de KARINA prin faptul c? are o nunta u?or galben?, aproape alb?.
Ambalaj:
10 kg pungi.
KLARA
Klara: g 400-450
Ap?: g 1000
Pentru a ob?ine o crem? de vanilie cu un gust ?i aroma bogata, se poate ad?uga ?i lapte (15-25°C°) în loc de ap?.
Klara: g 350-400
Lapte: g 1000
Procedur?:
Ad?uga?i KLARA în ap? (sau lapte, de preferat) ?i amesteca?i puternic cu un tel.
L?sa?i s? se odihneasc? trei minute, iar apoi amesteca?i pentru a ob?ine o crem? moale, perfecta.
Cele mai bune rezultate în timpul coacerii pot fi ob?inute folosind:
Klara: g 375-400
Ap?: g 500
Lapte: g 500
Avertisment: KLARA con?ine o cantitate ridicat? de lapte ?i derivate de lapte, este recomandat? cur??area tuturor instrumentelor folosite; evita?i orice tip de contaminare. Prepara?i doar cantitatea necesar? pentru a o folosi imediat. Crema ob?inut? trebuie p?strat? în frigider.
KARINA
Karina: g 400-450
Apa: g 1000
Pentru a obtine o crema de vanilie cu un gust si aroma bogata, adaugarea laptelui (15-25°C°) in loc de apa reprezinta o posibilitate.
Karina: g 350-400
Lapte: g 1000
Procedura:
Adaugati KARINA in apa (sau lapte, de preferat) si amestecati puternic cu un tel.
Lasati sa se odihneasca trei minute, iar apoi amestecati pentru a obtine o crema moale, perfecta.
Cele mai bune rezultate in timpul coaceri pot fi obtinute folosind:
Karina: g 375-400
Water: g 500
Lapte: g 500
Avertisment: KLARA continue o cantitate ridicata de lapte si derivate de lapte, este recomandata curatarea tuturor instrumentelor folosite; evitati orice tip de contaminare. Preparati doar cantitatea necesara pentru a o folosi imediat. Crema obtinuta trebuie pastrata in frigider.