KARINA È™i KLARA sunt produse de înaltă calitate pentru prepararea cremei de vanilie care are un gust delicat, având consistență potrivită pentru toate tipurile de utilizare în prepararea produselor de cofetărie. KARINA È™i KLARA sunt produse ce iÈ™i pastreaza calitatea la un nivel ridicat. Produsul KLARA este diferit de KARINA prin faptul că are o nunta uÈ™or galbenă, aproape albă.
Ambalaj:
10 kg pungi.
KLARA
Klara: g 400-450
Apă: g 1000
Pentru a obÈ›ine o cremă de vanilie cu un gust È™i aroma bogata, se poate adăuga È™i lapte (15-25°C°) în loc de apă.
Klara: g 350-400
Lapte: g 1000
Procedură:
AdăugaÈ›i KLARA în apă (sau lapte, de preferat) È™i amestecaÈ›i puternic cu un tel.
Lăsați să se odihnească trei minute, iar apoi amestecați pentru a obține o cremă moale, perfecta.
Cele mai bune rezultate în timpul coacerii pot fi obÈ›inute folosind:
Klara: g 375-400
Apă: g 500
Lapte: g 500
Avertisment: KLARA conÈ›ine o cantitate ridicată de lapte È™i derivate de lapte, este recomandată curățarea tuturor instrumentelor folosite; evitaÈ›i orice tip de contaminare. PreparaÈ›i doar cantitatea necesară pentru a o folosi imediat. Crema obÈ›inută trebuie păstrată în frigider.
KARINA
Karina: g 400-450
Apa: g 1000
Pentru a obtine o crema de vanilie cu un gust si aroma bogata, adaugarea laptelui (15-25°C°) in loc de apa reprezinta o posibilitate.
Karina: g 350-400
Lapte: g 1000
Procedura:
Adaugati KARINA in apa (sau lapte, de preferat) si amestecati puternic cu un tel.
Lasati sa se odihneasca trei minute, iar apoi amestecati pentru a obtine o crema moale, perfecta.
Cele mai bune rezultate in timpul coaceri pot fi obtinute folosind:
Karina: g 375-400
Water: g 500
Lapte: g 500
Avertisment: KLARA continue o cantitate ridicata de lapte si derivate de lapte, este recomandata curatarea tuturor instrumentelor folosite; evitati orice tip de contaminare. Preparati doar cantitatea necesara pentru a o folosi imediat. Crema obtinuta trebuie pastrata in frigider.