KIT DIAMOND CROWN
Descriere
Cod: 25.985.87.0065
Silikomart Professional has been choosen by the Argentinian team in order to design the kit used to make the gelato cake at Gelato World Cup 2016.
The Kit Diamond Crown is composed by 3 elements: one silicone mould to make a portionable preparation (2000 ml volume), one silicone insert to make a dessert with a unique effect when cut and one functioning plastic cutter to make original inserts or sponge cake and brittle bases.
Diamond Crown
size Ø 240 h 75 mm
volume 2000 ml
insert
size Ø 206 h 40 mm
volume 500 ml
Silikomart Professional has been choosen by the Argentinian team in order to design the kit used to make the gelato cake at Gelato World Cup 2016.
The Kit Diamond Crown is composed by 3 elements: one silicone mould to make a portionable preparation (2000 ml volume), one silicone insert to make a dessert with a unique effect when cut and one functioning plastic cutter to make original inserts or sponge cake and brittle bases.
Diamond Crown
size Ø 240 h 75 mm
volume 2000 ml
insert
size Ø 206 h 40 mm
volume 500 ml
Adauga in lista
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.