Legume Stabilizate - Cesarin

Informatii utile
Materii prime - cofetărie, patiserie, brutărie
Legume - la temperatura camerei GREENLINE
- Vinete bucăți (bucăți 3-5mm)
- Măsline Negre (rondele)
- Capere (întregi)
- Roșii Cherry (bucăți P6)
- Roșii Cherry (bucăți P8)
- Măsline Verzi (rondele)
- Ardei Verde (bucăți 3-5mm)
- Ardei Roșu (bucăți 3-5mm)
- Roșii cuburi (6x6)
- Ardei galben (bucăți 3-5mm)
- Măsline "Taggiasche" (întregi)
- Zucchini (bucăți 3-5mm)
Legume granule - la temperatura camerei GREENLINE
- Vinete
- Măsline Negre
- Capere
- Măsline Verzi
- Ardei Verde
- Ardei Roșu
- Roșii
- Ardei galben
- Măsline "Taggiasche"
- Zucchini
- Roșii cherry LG60 - bucăți
- Roșii cherry LG60 - jumătăți
- Roșii cherry LG75 - bucăți
- Roșii cherry LG75 - jumătăți
- Roșii LG60 - cuburi
- Zucchini LG75 - cuburi
- Ardei roșu LG75 - bucăți
Descriere
Legumele HG (high grade) reprezintă soluÈ›ia Cesarin la problemele legate de utilizarea legumelor deshidratate sau congelate: procesul de stabilizare inhibă parÈ›ial activitatea apei prezentă în materia primă proaspătă, asigurând un aspect excelent organoleptic.
Structura legumelor este mai puțin fibroasă și garantează un conținut fără apă. Toate produsele sunt fără OMG (Organism Modificat Genetic), nu conțin alergeni și sunt realizate cu ingrediente naturale (legume, glucoză și sare) fără coloranți și conservanți adăugați.
Avantaje
Activitate redusă de apă ≤ la 0,6
Inspirație
Focaccia, crackers, grisine, pâine, carne, mezeluri, peÈ™te conservat, pizza, umpluturi, sosuri, sandwich-uri.
Structura legumelor este mai puțin fibroasă și garantează un conținut fără apă. Toate produsele sunt fără OMG (Organism Modificat Genetic), nu conțin alergeni și sunt realizate cu ingrediente naturale (legume, glucoză și sare) fără coloranți și conservanți adăugați.
Avantaje
Activitate redusă de apă ≤ la 0,6
Inspirație
Focaccia, crackers, grisine, pâine, carne, mezeluri, peÈ™te conservat, pizza, umpluturi, sosuri, sandwich-uri.
Adauga in lista
