Legume Stabilizate - Cesarin

Informatii utile
Materii prime - cofet?rie, patiserie, brut?rie
Legume - la temperatura camerei GREENLINE
- Vinete buc??i (buc??i 3-5mm)
- M?sline Negre (rondele)
- Capere (întregi)
- Ro?ii Cherry (buc??i P6)
- Ro?ii Cherry (buc??i P8)
- M?sline Verzi (rondele)
- Ardei Verde (buc??i 3-5mm)
- Ardei Ro?u (buc??i 3-5mm)
- Ro?ii cuburi (6x6)
- Ardei galben (buc??i 3-5mm)
- M?sline "Taggiasche" (întregi)
- Zucchini (buc??i 3-5mm)
Legume granule - la temperatura camerei GREENLINE
- Vinete
- M?sline Negre
- Capere
- M?sline Verzi
- Ardei Verde
- Ardei Ro?u
- Ro?ii
- Ardei galben
- M?sline "Taggiasche"
- Zucchini
- Ro?ii cherry LG60 - buc??i
- Ro?ii cherry LG60 - jum?t??i
- Ro?ii cherry LG75 - buc??i
- Ro?ii cherry LG75 - jum?t??i
- Ro?ii LG60 - cuburi
- Zucchini LG75 - cuburi
- Ardei ro?u LG75 - buc??i
Descriere
Legumele HG (high grade) reprezint? solu?ia Cesarin la problemele legate de utilizarea legumelor deshidratate sau congelate: procesul de stabilizare inhib? par?ial activitatea apei prezent? în materia prim? proasp?t?, asigurând un aspect excelent organoleptic.
Structura legumelor este mai pu?in fibroas? ?i garanteaz? un con?inut f?r? ap?. Toate produsele sunt f?r? OMG (Organism Modificat Genetic), nu con?in alergeni ?i sunt realizate cu ingrediente naturale (legume, glucoz? ?i sare) f?r? coloran?i ?i conservan?i ad?uga?i.
Avantaje
Activitate redus? de ap? ≤ la 0,6
Inspira?ie
Focaccia, crackers, grisine, pâine, carne, mezeluri, pe?te conservat, pizza, umpluturi, sosuri, sandwich-uri.
Structura legumelor este mai pu?in fibroas? ?i garanteaz? un con?inut f?r? ap?. Toate produsele sunt f?r? OMG (Organism Modificat Genetic), nu con?in alergeni ?i sunt realizate cu ingrediente naturale (legume, glucoz? ?i sare) f?r? coloran?i ?i conservan?i ad?uga?i.
Avantaje
Activitate redus? de ap? ≤ la 0,6
Inspira?ie
Focaccia, crackers, grisine, pâine, carne, mezeluri, pe?te conservat, pizza, umpluturi, sosuri, sandwich-uri.
Adauga in lista
