Levosucrol - pasta de zahar invertit

Informatii utile



Zahar invertit – sub forma de pasta.

Descriere: LEVOSUCROL este un zahar invertit pur care, multumita procesului de productie, a fost realizat complet necristalizat in ciuda faptului ca are o concentratie foarte ridicata. Caracteristicile produsului LEVOSUCROL sunt puterea de indulcire, culoarea alba si consistenta cremoasa, iar aceste proprietati fac ca produsului sa fie unul indispensabil in productia cremelor de unt rafinate care au un gust delicat si un aspect fin, catifelat. Cu LEVOSUCROL, cremele de unt nu mai prezinta probleme de cristalizare si isi pastreaza caracteristicile dorite pentru mai mult timp. Continutul considerabil de zaharuri simple, in primul rand al fructozei, duce la caramelizarea timpurie in cuptor, insemnand ca este nevoie de un timp mai scurt de coacere iar produsele finite sunt mai moi, mai imbietoare, mai aurii, si mai apetisante.

Ambalaj:
14 kg containere.

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.