Nocciolata - crema cu alune, crema gianduia

Informatii utile

Crema gianduia tartinabila gata de utilizare ca umplutura


 



NOCCIOLATA este o crema gianduja de inalta calitate, extrem de usor de intins. Este gata de utilizare pentru umplerea tartelor, croissantelor, gogosilor si pandispanelor precum si a pralinelor si a produselor de patiserie Cuneo. Este, de asemenea, potrivita pentru aromatizarea cremei de patiserie, frisca, cremelor de unt, mousse si Bavaroise. Mixata in parti egale cu crema de patiserie, este un topping excelent pentru profiteroluri. Se poate utiliza si ca variegato pentru gelaterie.
NOCCIOLATA „P” si NOCCIOLATA „E” sunt alternative pentru NOCCIOLATA atunci cand doriti un produs cu un gust accentuat de cacao si un gust mai putin intens de alune de padure.
NOCCIOLATA EXTREME este o crema ginaduia cu un continut crescut de alune de padure si ciocolata.
NOCCIOLATA WHITE este o crema bogata cu lapte aromatizata cu alune de padure. Este gata de folosire pentru a umple tarte, croissante, gogosi, rulade si crepes precum si praline, poate fi folosita ca aromatizant sau variegato pentru gelaterie.

NOCCIOLATA PREMIUM FT - ultimul introdus in aceasta gama dar si cel mai bun. Continut de alune de padure - 16%. Continut de cacao Free Trade.

Amabalaj:
5, 13 sau 24 kg galeata.

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.