OROPAN

Informatii utile

Bread improvers line



 

Concentrate based on vegetable fat, malted cereals flour, emulsifiers, enzymes (10%)

 

Description:

OROPAN 10% is an improver that contains a sufficient quantity of vegetable fat to satisfy Italian regulations regarding bread-making: using it means that it is not necessary to add further fat.
Using OROPAN 10% leads to the following benefits:

  • Reduced ingredient weighing times
  • Notable increase in volume of finished products
  • Faster, more consistent leavening
  • Prolonged rising
  • Lighter, more golden crust
  • More regular honeycomb structure
  • Programmed compensation for differences in flour quality
  • Possibility to use flours of lesser quality

 

Packaging:

20 kg bags.

 

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.