Preludio - ciocolata neagra, cu lapte si alba
Descriere
Ciocolat? de înalt? calitate pentru.
PRELUDIO reprezint? o gam? vast? de ciocolat? neagr?, cu lapte ?i alb? pentru utilizare industrial? sau produc?ie specializat?.
Variet??ile fundamentale ale ciocolatei sunt:
CIOCOLATÄ‚ NEAGRÄ‚
CIOCOLATÄ‚ CU LAPTE
CIOCOLATÄ‚ ALBÄ‚
Fiecare dintre aceste calit??i pot fi produse cu diferite cantit??i de gr?simi totale (unt de cacao - gr?simi de lapte - ulei de alune de p?dure); din punct de vedere comercial, cantitatea de gr?simi totale este exprimat? în procente, având valori minime ?i maxime e.x: 26-28, 28-30, 30-32, 32-34 etc. Valorile sunt importante deoarece determin? atât vâscozitatea cât ?i nivelul de pre? al ciocolatei la care v? a?tepta?i. Ciocolatele cu valori cuprinse între 26-28, 28-30 ?i 30-32 au o vâscozitate ridicat? ?i sunt folosite aproape exclusiv în produsele modelate, ou? de ciocolat? ?i batoane, pe când cele aflate în intervalul 34-36 sau mai sus tind s? fie folosite pentru glazurare. Ciocolata în intervalul de 32-34 poate fi folosit? în ambele metode. Pe lâng? conceptul de vâscozitate, un alt concept important este cel de “rezisten??”, concept ce poate fi explicat ca tendin?a ciocolatei lichide de a nu aluneca sub influen?a efectului propriei greut??i. De exemplu, o „rezisten??” ridicat? înseamn? c? ciocolata nu curge, fiind astfel potrivit? pentru ou?le de Pa?te. Dup? ce a fost ales tipul de ciocolat?, se pot selecta mai apoi ceilal?i parametrii care determin? caracteristicile produsului.
Acestea sunt:
• con?inutul de cacao
• culoare, gust, miros
• fine?ea m?cin?rii
Pentru a ob?ine un produs finit de o calitate înalt?, re?eta ?i ingredientele nu reprezint? totul, fine?ea m?cin?rii ?i con?area joac? un rol important.
Ambalaj:
10 kg cutii con?inând 2x5 kg cutii.
Adauga in lista
