ZUCCHERO INVERTITO

Informatii utile

Emulsionanti e Sciroppi di zucchero - Zucchero invertito




Zucchero invertito in sciroppo
Dosaggio: È consigliabile non sostituire più del 20-25% di saccarosio.
Vantaggi: Alto potere anticongelante, azione anticristallizzante, aiuta a ritardare il processo di ossidazione, il suo uso è raccomandabile nelle miscele ricche di solidi (per esempio: cioccolato, nocciola ecc.). Ha un alto potere dolcificante.
Confezione: 14 kg
Codice: 01030331

Adauga in lista

  • Cantitate:
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.