NOILE FORME PENTRU CIOCOLATA | CHOCADO
Din laboratorul inovativ Silikomart Professional apare Chocado: o noua gama de forme create de ciocolatieri pentru ciocolatieri.
Silikomart Professional soseste in sectorul haute chocolatier, aducand cu ea toate avantajele care au caracterizat noul material Tritan™ si a siliconului platinic alimentar. De la performanta inalta, la rezistenta termica si durabilitate exceptionala.
Prin colectia Chocado, designeri Silikomart au ca obiectiv extinderea orizontului ciocolatei: a formelor ce se potrivesc cu formele de silicon astfel incat sa ofere sansa ciocolatierilor sa creeze insertii perfecte, combinand noi arome si texturi, dar si pentru a creea asa zisele "ciocolate de vara". Acest tip de ciocolata va fii alegerea perfecta in lunile calduroase in care consumarea ciocolatei scade.
In cadrul gamei Chocado este prezentata o colectie conceputa si semnata de 4 dintre cei mai apreciati profesionisti internationali: Vincent Guerlais, David Vidal, Kirsten Tibballs si Andrey Dubovik. Fiecare dintre ei au creat trei forme diferite: una pentru realizarea Pralinelor, una pentru Snack Bar si una pentru Tabletele de Ciocolata.
Din laboratorul inovativ Silikomart Professional apare Chocado: o noua gama de forme create de ciocolatieri pentru ciocolatieri.
Silikomart Professional soseste in sectorul haute chocolatier, aducand cu ea toate avantajele care au caracterizat noul material Tritan™ si a siliconului platinic alimentar. De la performanta inalta, la rezistenta termica si durabilitate exceptionala.
Prin colectia Chocado, designeri Silikomart au ca obiectiv extinderea orizontului ciocolatei: a formelor ce se potrivesc cu formele de silicon astfel incat sa ofere sansa ciocolatierilor sa creeze insertii perfecte, combinand noi arome si texturi, dar si pentru a creea asa zisele "ciocolate de vara". Acest tip de ciocolata va fii alegerea perfecta in lunile calduroase in care consumarea ciocolatei scade.
In cadrul gamei Chocado este prezentata o colectie conceputa si semnata de 4 dintre cei mai apreciati profesionisti internationali: Vincent Guerlais, David Vidal, Kirsten Tibballs si Andrey Dubovik. Fiecare dintre ei au creat trei forme diferite: una pentru realizarea Pralinelor, una pentru Snack Bar si una pentru Tabletele de Ciocolata.