BISCUITI CU CEREALE

Ingrediente:
CEREAL'EAT CAKE | 1.000g |
Ap? | 100g |
Unt | 350g |
F?in? | 100g |
Mod de preparare:
Se amestec? toate ingredientele în mixer timp de 2 minute la o vitez? mic?.
Pentru a face biscui?ii cu umplutur? se recomand? utilizarea unui por?ionator de înghe?at?. Dupa ce se fac bilele de mix, se face o gaur? mic? pentru a introduce umplutura, la alegere: HONEYFILL, FRUTTIDOR sau CUKICREAM. dupa care se acoper? cu un pic de mix.
Bilele deja umplute se pozi?ioneaz? pe tav? ?i se las? o distan?? de minim 5 cm una de cealalt? deoarece în timpul coacerii ele se vor aplatiza ?i se vor forma biscui?ii.
Coacerea se face la o temperatur? de 150-160°C circa 15 minute.
În plus a?i putea ad?uga la re?et? ?i circa 150/200g de stafide, PEPITA 600 sau CHOCOLATE CHUNKS la re?eta de baz?.