BISCUITI CU CEREALE

Ingrediente:
CEREAL'EAT CAKE | 1.000g |
Apă | 100g |
Unt | 350g |
Făină | 100g |
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele în mixer timp de 2 minute la o viteză mică.
Pentru a face biscuiÈ›ii cu umplutură se recomandă utilizarea unui porÈ›ionator de îngheÈ›ată. Dupa ce se fac bilele de mix, se face o gaură mică pentru a introduce umplutura, la alegere: HONEYFILL, FRUTTIDOR sau CUKICREAM. dupa care se acoperă cu un pic de mix.
Bilele deja umplute se poziÈ›ionează pe tavă È™i se lasă o distanță de minim 5 cm una de cealaltă deoarece în timpul coacerii ele se vor aplatiza È™i se vor forma biscuiÈ›ii.
Coacerea se face la o temperatură de 150-160°C circa 15 minute.
În plus aÈ›i putea adăuga la reÈ›etă È™i circa 150/200g de stafide, PEPITA 600 sau CHOCOLATE CHUNKS la reÈ›eta de bază.