BISCUITI CU CEREALE
Ingrediente:
CEREAL'EAT CAKE | 1.000g |
Apă | 100g |
Unt | 350g |
Făină | 100g |
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele în mixer timp de 2 minute la o viteză mică.
Pentru a face biscuiții cu umplutură se recomandă utilizarea unui porționator de înghețată. Dupa ce se fac bilele de mix, se face o gaură mică pentru a introduce umplutura, la alegere: HONEYFILL, FRUTTIDOR sau CUKICREAM. dupa care se acoperă cu un pic de mix.
Bilele deja umplute se poziționează pe tavă și se lasă o distanță de minim 5 cm una de cealaltă deoarece în timpul coacerii ele se vor aplatiza și se vor forma biscuiții.
Coacerea se face la o temperatură de 150-160°C circa 15 minute.
În plus ați putea adăuga la rețetă și circa 150/200g de stafide, PEPITA 600 sau CHOCOLATE CHUNKS la rețeta de bază.