CATALANA



CREMA CATALANA

Ingrediente:
 
 CREME BRULEE MIX  80g
 Lapte 200g
 Frișcă 35% 250g
 JOYPASTE PORTOCALĂ  10g
 JOYPASTE SCORȚIȘOARĂ 6-8g

Mod de preparare:

Amestecați mixul cu o parte din lapte (100g). Adăugați restul de lapte și frișca după care aduceți amestecul până la punctul de fierbere amestecând continuu. Mixați ambele JOYPASTE la restul compoziției.

Puneți amestecul în forme și lăsați la frigider timp de 2 ore.

Înainte de servire, acoperiți cu zahăr brun granulat și caramelizați cu o flacără.

Ingrediente: CRÈME BRULÉE, JOYPASTE CANNELLA, JOYPASTE ARANCIA
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.