FRIZZZI POP CU CIOCOLATÄ‚ BANOFFEE PE BAT

Semifreddo banoffee
Ingrediente:
Frișcă 35% | 1000g |
TENDER DESERT sau TENDER MIX | 300g |
JOYPASTE BANOFFEE | 105g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | cât este nevoie |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i în mixerul planetar friÈ™ca cu TENDER DESERT sau TENDER MIX până obÈ›ineÈ›i o consistență moale (friÈ™ca trebuie sa rămână semi bătută), adăugaÈ›i JOYPASTE BANOFFEE È™i amestecaÈ›i uÈ™or.
UmpleÈ›i până la jumătate formele (Silikomart - Gel01m Mini Classic – 2 pcs - cod: 25.331.87.0060) cu semifreddo banoffee. În centru puneÈ›i JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC È™i umpleÈ›i forma cu semifreddo banoffee. NeteziÈ›i È™i daÈ›i la È™oc frig sau congelator.
Cuvertură efervescentă
Ingrediente:
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE | 200g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
TopiÈ›i la 30-35°C JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE È™i adăugaÈ›i la JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC È™i amestecaÈ›i bine.
Compoziția finală
Scoateți compoziția din forme și glazurați-le cu cuvertura efervescentă.
Opțional decorați cu DOBLA: Animal assortment - cod: 77565.