FRIZZZI POP CU CIOCOLATĂ BANOFFEE PE BAT
Semifreddo banoffee
Ingrediente:
Frișcă 35% | 1000g |
TENDER DESERT sau TENDER MIX | 300g |
JOYPASTE BANOFFEE | 105g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Amestecați în mixerul planetar frișca cu TENDER DESERT sau TENDER MIX până obțineți o consistență moale (frișca trebuie sa rămână semi bătută), adăugați JOYPASTE BANOFFEE și amestecați ușor.
Umpleți până la jumătate formele (Silikomart - Gel01m Mini Classic – 2 pcs - cod: 25.331.87.0060) cu semifreddo banoffee. În centru puneți JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC și umpleți forma cu semifreddo banoffee. Neteziți și dați la șoc frig sau congelator.
Cuvertură efervescentă
Ingrediente:
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE | 200g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
Topiți la 30-35°C JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE și adăugați la JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC și amestecați bine.
Compoziția finală
Scoateți compoziția din forme și glazurați-le cu cuvertura efervescentă.
Opțional decorați cu DOBLA: Animal assortment - cod: 77565.