FRIZZZI POP CU CIOCOLATÄ‚ BANOFFEE PE BAT

Semifreddo banoffee
Ingrediente:
Fri?c? 35% | 1000g |
TENDER DESERT sau TENDER MIX | 300g |
JOYPASTE BANOFFEE | 105g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Amesteca?i în mixerul planetar fri?ca cu TENDER DESERT sau TENDER MIX pân? ob?ine?i o consisten?? moale (fri?ca trebuie sa r?mân? semi b?tut?), ad?uga?i JOYPASTE BANOFFEE ?i amesteca?i u?or.
Umple?i pân? la jum?tate formele (Silikomart - Gel01m Mini Classic – 2 pcs - cod: 25.331.87.0060) cu semifreddo banoffee. În centru pune?i JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC ?i umple?i forma cu semifreddo banoffee. Netezi?i ?i da?i la ?oc frig sau congelator.
Cuvertur? efervescent?
Ingrediente:
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE | 200g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
Topi?i la 30-35°C JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE ?i ad?uga?i la JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC ?i amesteca?i bine.
Compozi?ia final?
Scoate?i compozi?ia din forme ?i glazura?i-le cu cuvertura efervescent?.
Op?ional decora?i cu DOBLA: Animal assortment - cod: 77565.