LOLLY FRIZZZI POP CHOC

Lollypop (acadea) cu ciocolată albă cu alune învelite cu ciocolată cu alune efervescentă
Semifreddo cu ciocolată albă cu alune
Ingrediente:
Apă | 150g |
Frișcă 35% (1) | 150g |
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO | 300g |
Frișcă 35% (2) | 850g |
TENDER MIX | 300g |
Mod de preparare:
TopiÈ›i SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO la 45°C. AmestecaÈ›i friÈ™ca (1) cu apa, până la obÈ›inerea unui ganaj.
În alt bol amestecaÈ›i în mixerul planetar friÈ™ca (2) cu TENDER MIX până la obÈ›inerea unei consistenÈ›e fine (friÈ™ca trebuie să rămână semi bătută).
AdăugaÈ›i compoziÈ›ia în ganaj în două etape È™i amestecaÈ›i delicat. UmpleÈ›i formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compoziÈ›ia obÈ›inută È™i daÈ›i la È™oc frig sau congelator.
Glazură efervescentă cu ciocolată
Ingrediente:
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30°C | 200g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
Amestecați JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE cu JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC.
Compoziția finală
ScoateÈ›i din forme acadelele cu semifreddo cu ciocolată albă cu alune, acoperiÈ›i-le cu glazura efervescentă cu ciocolată È™i daÈ›i la congelator (-18°C).
Opțional decorați cu DOBLA: Spots pastel - cod: 77228, Curls marbled - cod: 42125, Chocolate flakes milk - cod: 57604.