LOLLY FRIZZZI POP CHOC

Lollypop (acadea) cu ciocolat? alb? cu alune învelite cu ciocolat? cu alune efervescent?
Semifreddo cu ciocolat? alb? cu alune
Ingrediente:
Ap? | 150g |
Fri?c? 35% (1) | 150g |
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO | 300g |
Fri?c? 35% (2) | 850g |
TENDER MIX | 300g |
Mod de preparare:
Topi?i SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO la 45°C. Amesteca?i fri?ca (1) cu apa, pân? la ob?inerea unui ganaj.
În alt bol amesteca?i în mixerul planetar fri?ca (2) cu TENDER MIX pân? la ob?inerea unei consisten?e fine (fri?ca trebuie s? r?mân? semi b?tut?).
Ad?uga?i compozi?ia în ganaj în dou? etape ?i amesteca?i delicat. Umple?i formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compozi?ia ob?inut? ?i da?i la ?oc frig sau congelator.
Glazur? efervescent? cu ciocolat?
Ingrediente:
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30°C | 200g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
Amesteca?i JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE cu JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC.
Compozi?ia final?
Scoate?i din forme acadelele cu semifreddo cu ciocolat? alb? cu alune, acoperi?i-le cu glazura efervescent? cu ciocolat? ?i da?i la congelator (-18°C).
Op?ional decora?i cu DOBLA: Spots pastel - cod: 77228, Curls marbled - cod: 42125, Chocolate flakes milk - cod: 57604.