LOLLY FRIZZZI POP CHOC



Lollypop (acadea) cu ciocolat? alb? cu alune învelite cu ciocolat? cu alune efervescent?

Semifreddo cu ciocolat? alb? cu alune

Ingrediente:
 
Ap? 150g
Fri?c? 35% (1) 150g
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO  300g
Fri?c? 35% (2) 850g
TENDER MIX 300g

Mod de preparare:

Topi?i SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO la 45°C. Amesteca?i fri?ca (1) cu apa, pân? la ob?inerea unui ganaj. 

În alt bol amesteca?i în mixerul planetar fri?ca (2) cu TENDER MIX pân? la ob?inerea unei consisten?e fine (fri?ca trebuie s? r?mân? semi b?tut?).

Ad?uga?i compozi?ia în ganaj în dou? etape ?i amesteca?i delicat. Umple?i formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compozi?ia ob?inut? ?i da?i la ?oc frig sau congelator.

Glazur? efervescent? cu ciocolat?

Ingrediente:
 
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30°C  200g
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC 800g

Mod de preparare:

Amesteca?i JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE cu JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC.

Compozi?ia final?

Scoate?i din forme acadelele cu semifreddo cu ciocolat? alb? cu alune, acoperi?i-le cu glazura efervescent? cu ciocolat? ?i da?i la congelator (-18°C).

Op?ional decora?i cu DOBLA: Spots pastel - cod: 77228, Curls marbled - cod: 42125, Chocolate flakes milk - cod: 57604.

Ingrediente: Tender dessert - mix semifreddo, JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE, Sinfonia nocciolato bianco - ciocolata alba cu alune, Joycream Frizzzi Pop Choc
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.