LOLLY FRIZZZI POP CHOC
Lollypop (acadea) cu ciocolată albă cu alune învelite cu ciocolată cu alune efervescentă
Semifreddo cu ciocolată albă cu alune
Ingrediente:
Apă | 150g |
Frișcă 35% (1) | 150g |
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO | 300g |
Frișcă 35% (2) | 850g |
TENDER MIX | 300g |
Mod de preparare:
Topiți SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO la 45°C. Amestecați frișca (1) cu apa, până la obținerea unui ganaj.
În alt bol amestecați în mixerul planetar frișca (2) cu TENDER MIX până la obținerea unei consistențe fine (frișca trebuie să rămână semi bătută).
Adăugați compoziția în ganaj în două etape și amestecați delicat. Umpleți formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compoziția obținută și dați la șoc frig sau congelator.
Glazură efervescentă cu ciocolată
Ingrediente:
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30°C | 200g |
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 800g |
Mod de preparare:
Amestecați JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE cu JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC.
Compoziția finală
Scoateți din forme acadelele cu semifreddo cu ciocolată albă cu alune, acoperiți-le cu glazura efervescentă cu ciocolată și dați la congelator (-18°C).
Opțional decorați cu DOBLA: Spots pastel - cod: 77228, Curls marbled - cod: 42125, Chocolate flakes milk - cod: 57604.