LOLLY FRIZZZI POP PINK

Lollypop (acadea) cu iaurt ?i glazur? efervescent? cu fructe ro?ii
Salsa cu iaurt
Ingrediente:
Ap? | 80g |
JOYGELATO YOGURT | 60g |
Mod de preparare:
Amesteca?i apa cu JOYGELATO YOGURT pân? la ob?inerea unei compozi?ii omogene.
Semifreddo
Ingrediente:
Ap? | 200g |
Fri?c? 35% | 800g |
TENDER DESSERT sau TENDER MIX | 300g |
Salsa cu iaurt | 140g |
Mod de preparare:
Amesteca?i în mixerul planetar fri?ca cu apa ?i cu TENDER DESSERT/TENDER MIX pân? la ob?inerea unei consisten?e moi (fri?ca trebuie s? fie semi b?tut?). Ad?uga?i salsa cu iaurt ?i amesteca?i u?or. Umple?i formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compozi?ia ob?inut? ?i da?i la ?oc frig sau congelator.
Glazur? efervescent?
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | 800g |
JOYCOUVERTURE FRAGOLA - topit la 30-35°C | 200g |
Mod de preparare:
Amesteca?i JOYCOUVERTURE FRAGOLA cu JOYCREAM FRIZZZI POP PINK.
Compozi?ia final?
Scoate?i din forme acadelele cu semifreddo acoperi?i-le cu glazura efervescent? ?i da?i la congelator (-18°C).
Op?ional decora?i cu DOBLA: Curls strawberry - cod: 48000, Pink flower - cod: 78222, Purple flower - cod: 78345.