LOLLY FRIZZZI POP PINK
Lollypop (acadea) cu iaurt și glazură efervescentă cu fructe roșii
Salsa cu iaurt
Ingrediente:
Apă | 80g |
JOYGELATO YOGURT | 60g |
Mod de preparare:
Amestecați apa cu JOYGELATO YOGURT până la obținerea unei compoziții omogene.
Semifreddo
Ingrediente:
Apă | 200g |
Frișcă 35% | 800g |
TENDER DESSERT sau TENDER MIX | 300g |
Salsa cu iaurt | 140g |
Mod de preparare:
Amestecați în mixerul planetar frișca cu apa și cu TENDER DESSERT/TENDER MIX până la obținerea unei consistențe moi (frișca trebuie să fie semi bătută). Adăugați salsa cu iaurt și amestecați ușor. Umpleți formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compoziția obținută și dați la șoc frig sau congelator.
Glazură efervescentă
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | 800g |
JOYCOUVERTURE FRAGOLA - topit la 30-35°C | 200g |
Mod de preparare:
Amestecați JOYCOUVERTURE FRAGOLA cu JOYCREAM FRIZZZI POP PINK.
Compoziția finală
Scoateți din forme acadelele cu semifreddo acoperiți-le cu glazura efervescentă și dați la congelator (-18°C).
Opțional decorați cu DOBLA: Curls strawberry - cod: 48000, Pink flower - cod: 78222, Purple flower - cod: 78345.