LOLLY FRIZZZI POP PINK



Lollypop (acadea) cu iaurt ?i glazur? efervescent? cu fructe ro?ii

Salsa cu iaurt

Ingrediente:
 
Ap? 80g
JOYGELATO YOGURT  60g


Mod de preparare:

Amesteca?i apa cu JOYGELATO YOGURT pân? la ob?inerea unei compozi?ii omogene.

Semifreddo

Ingrediente:
 
Ap? 200g
Fri?c? 35%  800g
TENDER DESSERT sau TENDER MIX 300g
Salsa cu iaurt  140g

Mod de preparare:

Amesteca?i în mixerul planetar fri?ca cu apa ?i cu TENDER DESSERT/TENDER MIX pân? la ob?inerea unei consisten?e moi (fri?ca trebuie s? fie semi b?tut?). Ad?uga?i salsa cu iaurt ?i amesteca?i u?or. Umple?i formele de silicon pentru lollypop (Silikomart - WONDER POPS - 2 SILICONE MOULDS KIT ø 30MM - Cod: 25.321.87.0165) cu compozi?ia ob?inut? ?i da?i la ?oc frig sau congelator.

Glazur? efervescent?

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK 800g
JOYCOUVERTURE FRAGOLA - topit la 30-35°C 200g

Mod de preparare:

Amesteca?i JOYCOUVERTURE FRAGOLA cu JOYCREAM FRIZZZI POP PINK.

Compozi?ia final?

Scoate?i din forme acadelele cu semifreddo acoperi?i-le cu glazura efervescent? ?i da?i la congelator (-18°C).

Op?ional decora?i cu DOBLA: Curls strawberry - cod: 48000, Pink flower - cod: 78222, Purple flower - cod: 78345.

Ingrediente: Tender dessert - mix semifreddo, JOYGELATO YOGURT, JOYCOUVERTURE FRAGOLA, Joycream Frizzzi Pop Pink
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.