PRALINE FRIZZZY CHOC
Praline cu umplutură cu efect spumant și efervescent
Ingrediente:
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO (temperată la 26-28°C) | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Umpleți formele cu ciocolată. Bateți forma ușor pentru a scoate bulele de aer și întoarceți forma cu susul în jos pentru a scurge excesul de ciocolată. Curățați excesul și lăsați la cristalizat.
Umplutura FRIZZY
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 200g |
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO (topită la 45°C) | 20g |
Mod de preparare:
Amestecați ambele ingrediente împreună.
Compoziția finală
Umpleți formele de ciocolată cu umplutura FRIZZY. Dați la frigider până se întărește. Închideți cu ciocolata temperată SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO. Așteptați ca pralinele să se cristalizeze complet înainte de a le scoate din forme.