PRALINE FRIZZZY CHOC
.jpg)
Praline cu umplutur? cu efect spumant ?i efervescent
Ingrediente:
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO (temperat? la 26-28°C) | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Umple?i formele cu ciocolat?. Bate?i forma u?or pentru a scoate bulele de aer ?i întoarce?i forma cu susul în jos pentru a scurge excesul de ciocolat?. Cur??a?i excesul ?i l?sa?i la cristalizat.
Umplutura FRIZZY
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 200g |
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO (topit? la 45°C) | 20g |
Mod de preparare:
Amesteca?i ambele ingrediente împreun?.
Compozi?ia final?
Umple?i formele de ciocolat? cu umplutura FRIZZY. Da?i la frigider pân? se înt?re?te. Închide?i cu ciocolata temperat? SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO. A?tepta?i ca pralinele s? se cristalizeze complet înainte de a le scoate din forme.