PRALINE FRIZZZY POP PINK



Praline cu umplutur? cu efect spumant ?i efervescent

Ingrediente:
 
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO (temperat? la 26-28°C)  cât este nevoie

Mod de preparare:

Umple?i formele cu ciocolat?. Bate?i forma u?or pentru a scoate bulele de aer ?i întoarce?i forma cu susul în jos pentru a scurge excesul de ciocolat?. Cur??a?i excesul ?i l?sa?i la cristalizat.

Umplutura FRIZZY 

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK 200g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO (topit? la 45°C)  20g

Mod de preparare:

Amesteca?i ambele ingrediente împreun?.

Compozi?ia final?

Umple?i formele de ciocolat? cu umplutura FRIZZY. Da?i la frigider pân? se înt?re?te. Închide?i cu ciocolata temperat? SINFONIA BIANCO. A?tepta?i ca pralinele s? se cristalizeze complet înainte de a le scoate din forme. 

Ingrediente: Sinfonia nocciolato bianco - ciocolata alba cu alune, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Joycream Frizzzi Pop Pink
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.