RULADĂ CU FISTIC
Aluat ruladă
Ingrediente aluat:
IRCA GENOISE | 250g |
Ouă la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute.
Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt.
Coaceți la 190-200°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.
O dată scos din cuptor, răsturnați prăjitura din tavă și îndepărtați hârtia de copt pentru a se răci.
CREMĂ DE FISTIC
Ingrediente:
CHOCOCREAM PISTACCHIO - fistic | 250g |
CREMĂ DE PORTOCALE
Ingrediente:
FRUTTIDOR ARANCIO - portocală | cât este nevoie |
GLAZURĂ
Ingrediente:
CHOCOSMART CIOCCOLATO BIANCO - ciocolată albă - topită la 35°C | 300g |
PRALIN DELICRISP PISTACHE - fistic | 60g |
Mod de preparare glazură:
Amestecați ingredientele cu o spatulă. A se utiliza la 32°C.
COMPOZIȚIA FINALĂ
Ungeți uniform aluatul cu crema CHOCOCREAM.
Rulați în funcție de diametrul dorit.
Glazurați rulada cu cuvertura de fistic și dați la frigider pentru câteva minute.
Decorați după bunul plac.