RULADĂ CU FISTIC



Aluat ruladă

Ingrediente aluat:
 
IRCA GENOISE  250g
Ouă la temperatura camerei  300g
Miere  25g

Mod de preparare:

Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute.

Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt.

Coaceți la 190-200°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.

O dată scos din cuptor, răsturnați prăjitura din tavă și îndepărtați hârtia de copt pentru a se răci.


CREMĂ DE FISTIC

Ingrediente:
 
CHOCOCREAM PISTACCHIO - fistic  250g


CREMĂ DE PORTOCALE

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR ARANCIO - portocală cât este nevoie


GLAZURĂ

Ingrediente:
 
CHOCOSMART CIOCCOLATO BIANCO - ciocolată albă - topită la 35°C 300g
PRALIN DELICRISP PISTACHE - fistic 60g


Mod de preparare glazură:

Amestecați ingredientele cu o spatulă. A se utiliza la 32°C.

COMPOZIȚIA FINALĂ

Ungeți uniform aluatul cu crema CHOCOCREAM.

Rulați în funcție de diametrul dorit.

Glazurați rulada cu cuvertura de fistic și dați la frigider pentru câteva minute.

Decorați după bunul plac.

Ingrediente: Chocosmart - crema pentru glasat, Chococream - crema de cacao, alba si cu fistic, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Irca genoise - mix pandispan, rulade, Fruttidor portocală 70% pulpă
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.