RULADÄ‚ CU FISTIC

Aluat rulad?
Ingrediente aluat:
IRCA GENOISE | 250g |
Ou? la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute.
Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt.
Coace?i la 190-200°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute.
O dat? scos din cuptor, r?sturna?i pr?jitura din tav? ?i îndep?rta?i hârtia de copt pentru a se r?ci.
CREMÄ‚ DE FISTIC
Ingrediente:
CHOCOCREAM PISTACCHIO - fistic | 250g |
CREMÄ‚ DE PORTOCALE
Ingrediente:
FRUTTIDOR ARANCIO - portocal? | cât este nevoie |
GLAZURÄ‚
Ingrediente:
CHOCOSMART CIOCCOLATO BIANCO - ciocolat? alb? - topit? la 35°C | 300g |
PRALIN DELICRISP PISTACHE - fistic | 60g |
Mod de preparare glazur?:
Amesteca?i ingredientele cu o spatul?. A se utiliza la 32°C.
COMPOZI?IA FINALÄ‚
Unge?i uniform aluatul cu crema CHOCOCREAM.
Rula?i în func?ie de diametrul dorit.
Glazura?i rulada cu cuvertura de fistic ?i da?i la frigider pentru câteva minute.
Decora?i dup? bunul plac.