RULADÄ‚ CU FISTIC



Aluat rulad?

Ingrediente aluat:
 
IRCA GENOISE  250g
Ou? la temperatura camerei  300g
Miere  25g

Mod de preparare:

Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute.

Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt.

Coace?i la 190-200°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute.

O dat? scos din cuptor, r?sturna?i pr?jitura din tav? ?i îndep?rta?i hârtia de copt pentru a se r?ci.


CREMÄ‚ DE FISTIC

Ingrediente:
 
CHOCOCREAM PISTACCHIO - fistic  250g


CREMÄ‚ DE PORTOCALE

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR ARANCIO - portocal? cât este nevoie


GLAZURÄ‚

Ingrediente:
 
CHOCOSMART CIOCCOLATO BIANCO - ciocolat? alb? - topit? la 35°C 300g
PRALIN DELICRISP PISTACHE - fistic 60g


Mod de preparare glazur?:

Amesteca?i ingredientele cu o spatul?. A se utiliza la 32°C.

COMPOZI?IA FINALÄ‚

Unge?i uniform aluatul cu crema CHOCOCREAM.

Rula?i în func?ie de diametrul dorit.

Glazura?i rulada cu cuvertura de fistic ?i da?i la frigider pentru câteva minute.

Decora?i dup? bunul plac.

Ingrediente: Chocosmart - crema pentru glasat, Chococream - crema de cacao, alba si cu fistic, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Irca genoise - mix pandispan, rulade, Fruttidor portocal? 70% pulp?
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul în care folose?ti site-ul, ace?tia putându-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.