SEMISFERA DE CIOCOLATA CU ZMEURA

BROWNIE
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC - mix brownie (negresă) | 1.000g |
Apă | 250g |
Unt 82% | 100/150g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i IRCA BROWNIES CHOC È™i apă pentru 2-3 minute într-un mixer planetar tip frunză.
ÎncorporaÈ›i untul topit la temperatura camerei puÈ›in câte puÈ›in È™i amestecaÈ›i până se încorporează complet.
Se toarnă compoziÈ›ia în interiorul unui sac de poÈ™ È™i se pune in matriÈ›ele de silicon în formă de semisferă.
CoaceÈ›i în cuptorul ventilat la 165 °C pentru circa 15 - 18 minute cu trapa de ventilaÈ›ie închisă.
Când s-au copt se lasă la răcit.
ALUAT FRAGED
Ingrediente:
TOP FROLLA - mix aluat fraged | 1.000g |
Unt 82% | 400g |
Ouă la temperatura camerei | 100-150g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i în mixerul planetar untul moale, ouăle la temperatura camerei È™i TOP FROLLA (mix aluat fraged) până când consistenÈ›a devine omogenă.
Lăsați vasul la răcit acoperit in frigider pentru 2-3 ore.
ÎntindeÈ›i aluatul la dimensiunea de 2-3 mm È™i tăiaÈ›i în formă de cerc.
CoaceÈ›i în cuptorul ventilat la 170 °C pentru 10 - 12 minute
UMPLUTURA DE ZMEURÄ‚
FARCITURA DI FRUTTA - ZMEURÄ‚ - cât este nevoie
GLAZURA DE CIOCOLATÄ‚ CROCANTÄ‚
CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE - Cremă de Cacao cu Alune - cât este nevoie
COMPOZIÈšIA FINALÄ‚
O dată răcite, se formeaza semisferele din brownie È™i cu ajutorul unui cuÈ›it se formează o gaură în centrul prăjiturii.
Cu ajutorul unu sac de poÈ™ se umple în centrul prăjiturii cu FARCITURA DI FRUTTA - ZMEURÄ‚.
GlazuraÈ›i prăjitura cu CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE - Cremă de Cacao cu Alune încalzit la 35 °C.
Puneți prăjitura deasupra unui disc de aluat fraged.
Decorați cu un cerc de ciocolată și zmeură proaspată.