SEMISFERA DE CIOCOLATA CU ZMEURA

BROWNIE
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC - mix brownie (negres?) | 1.000g |
Ap? | 250g |
Unt 82% | 100/150g |
Mod de preparare:
Amesteca?i IRCA BROWNIES CHOC ?i ap? pentru 2-3 minute într-un mixer planetar tip frunz?.
Încorpora?i untul topit la temperatura camerei pu?in câte pu?in ?i amesteca?i pân? se încorporeaz? complet.
Se toarn? compozi?ia în interiorul unui sac de po? ?i se pune in matri?ele de silicon în form? de semisfer?.
Coace?i în cuptorul ventilat la 165 °C pentru circa 15 - 18 minute cu trapa de ventila?ie închis?.
Când s-au copt se las? la r?cit.
ALUAT FRAGED
Ingrediente:
TOP FROLLA - mix aluat fraged | 1.000g |
Unt 82% | 400g |
Ou? la temperatura camerei | 100-150g |
Mod de preparare:
Amesteca?i în mixerul planetar untul moale, ou?le la temperatura camerei ?i TOP FROLLA (mix aluat fraged) pân? când consisten?a devine omogen?.
L?sa?i vasul la r?cit acoperit in frigider pentru 2-3 ore.
Întinde?i aluatul la dimensiunea de 2-3 mm ?i t?ia?i în form? de cerc.
Coace?i în cuptorul ventilat la 170 °C pentru 10 - 12 minute
UMPLUTURA DE ZMEURÄ‚
FARCITURA DI FRUTTA - ZMEURÄ‚ - cât este nevoie
GLAZURA DE CIOCOLATÄ‚ CROCANTÄ‚
CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE - Crem? de Cacao cu Alune - cât este nevoie
COMPOZI?IA FINALÄ‚
O dat? r?cite, se formeaza semisferele din brownie ?i cu ajutorul unui cu?it se formeaz? o gaur? în centrul pr?jiturii.
Cu ajutorul unu sac de po? se umple în centrul pr?jiturii cu FARCITURA DI FRUTTA - ZMEURÄ‚.
Glazura?i pr?jitura cu CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE - Crem? de Cacao cu Alune încalzit la 35 °C.
Pune?i pr?jitura deasupra unui disc de aluat fraged.
Decora?i cu un cerc de ciocolat? ?i zmeur? proaspat?.