SEMISFERA DE CIOCOLATA CU ZMEURA
BROWNIE
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC - mix brownie (negresă) | 1.000g |
Apă | 250g |
Unt 82% | 100/150g |
Mod de preparare:
Amestecați IRCA BROWNIES CHOC și apă pentru 2-3 minute într-un mixer planetar tip frunză.
Încorporați untul topit la temperatura camerei puțin câte puțin și amestecați până se încorporează complet.
Se toarnă compoziția în interiorul unui sac de poș și se pune in matrițele de silicon în formă de semisferă.
Coaceți în cuptorul ventilat la 165 °C pentru circa 15 - 18 minute cu trapa de ventilație închisă.
Când s-au copt se lasă la răcit.
ALUAT FRAGED
Ingrediente:
TOP FROLLA - mix aluat fraged | 1.000g |
Unt 82% | 400g |
Ouă la temperatura camerei | 100-150g |
Mod de preparare:
Amestecați în mixerul planetar untul moale, ouăle la temperatura camerei și TOP FROLLA (mix aluat fraged) până când consistența devine omogenă.
Lăsați vasul la răcit acoperit in frigider pentru 2-3 ore.
Întindeți aluatul la dimensiunea de 2-3 mm și tăiați în formă de cerc.
Coaceți în cuptorul ventilat la 170 °C pentru 10 - 12 minute
UMPLUTURA DE ZMEURĂ
FARCITURA DI FRUTTA - ZMEURĂ - cât este nevoie
GLAZURA DE CIOCOLATĂ CROCANTĂ
CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE - Cremă de Cacao cu Alune - cât este nevoie
COMPOZIȚIA FINALĂ
O dată răcite, se formeaza semisferele din brownie și cu ajutorul unui cuțit se formează o gaură în centrul prăjiturii.
Cu ajutorul unu sac de poș se umple în centrul prăjiturii cu FARCITURA DI FRUTTA - ZMEURĂ.
Glazurați prăjitura cu CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE - Cremă de Cacao cu Alune încalzit la 35 °C.
Puneți prăjitura deasupra unui disc de aluat fraged.
Decorați cu un cerc de ciocolată și zmeură proaspată.