TARTA CU FRUCTE ROSII

Aluat fraged
Ingrediente:
TOP FROLLA | 500g |
Unt 82% | 200g |
Zahăr pudră | 50g |
Ouă întregi | 50g |
Mod de preparare:
FrământaÈ›i toate ingredientele în mixerul planetar cu frunză până la obÈ›inerea unui aluat bine amestecat.
PuneÈ›i între două foi de hartie de copt, de o grosime de 2mm, È™i daÈ›i la răcit.
Cu ajutorul unei forme tăiaÈ›i în formă de cerc tartele.
CoaceÈ›i în cuptor la 165°C pentru circa 15 minute.
Umplutură de fructe roșii
Ingrediente:
CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI | cât este nevoie |
Biscuit
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 1000g |
Ouă întregi - la temp. camerei | 1200g |
Sirop de zahăr invertit | 100g |
Miere | opțional |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i toate ingredientele în mixerul planetar pentru circa 12 minute.
ÎntindeÈ›i 450g din compoziÈ›ie pe o tavă cu hârtie de copt. CoaceÈ›i la 210-220°C pentru circa 6-8 minute în cuptorul clasic sau la 190-200°C pentru circa 5-8 minute în cuptorul ventilat.
O dată răcit formaÈ›i cu ajutorul unei forme de prăjitură în formă de cerc, un disc de biscuit.
Cremă pentru umplutură
Ingrediente:
Apă | 1000g |
TOP CREAM | 400g |
Mod de preparare:
Amestecați cu tel-ul TOP CREAM și apă pentru 2 minute.
LăsaÈ›i crema la odihnit pentru câteva minute È™i amestecaÈ›i iar.
Compoziția finală:
Puneți pe fundul tartelor un strat subțire de CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI cu ajutorul unui poș cu dui.
Puneți discul de biscuite deasupra cremei cu fructe roșii și zbrobiți ușor.
Deasupra puneți un strat de TOP CREAM și nivelați-l cu ajutorul unei lingurițe.
Decorați tartele cu fructe roșii proaspete.