TARTA CU FRUCTE ROSII
Aluat fraged
Ingrediente:
TOP FROLLA | 500g |
Unt 82% | 200g |
Zahăr pudră | 50g |
Ouă întregi | 50g |
Mod de preparare:
Frământați toate ingredientele în mixerul planetar cu frunză până la obținerea unui aluat bine amestecat.
Puneți între două foi de hartie de copt, de o grosime de 2mm, și dați la răcit.
Cu ajutorul unei forme tăiați în formă de cerc tartele.
Coaceți în cuptor la 165°C pentru circa 15 minute.
Umplutură de fructe roșii
Ingrediente:
CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI | cât este nevoie |
Biscuit
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 1000g |
Ouă întregi - la temp. camerei | 1200g |
Sirop de zahăr invertit | 100g |
Miere | opțional |
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar pentru circa 12 minute.
Întindeți 450g din compoziție pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 210-220°C pentru circa 6-8 minute în cuptorul clasic sau la 190-200°C pentru circa 5-8 minute în cuptorul ventilat.
O dată răcit formați cu ajutorul unei forme de prăjitură în formă de cerc, un disc de biscuit.
Cremă pentru umplutură
Ingrediente:
Apă | 1000g |
TOP CREAM | 400g |
Mod de preparare:
Amestecați cu tel-ul TOP CREAM și apă pentru 2 minute.
Lăsați crema la odihnit pentru câteva minute și amestecați iar.
Compoziția finală:
Puneți pe fundul tartelor un strat subțire de CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI cu ajutorul unui poș cu dui.
Puneți discul de biscuite deasupra cremei cu fructe roșii și zbrobiți ușor.
Deasupra puneți un strat de TOP CREAM și nivelați-l cu ajutorul unei lingurițe.
Decorați tartele cu fructe roșii proaspete.