TARTA CU FRUCTE ROSII

Aluat fraged
Ingrediente:
TOP FROLLA | 500g |
Unt 82% | 200g |
Zah?r pudr? | 50g |
Ou? întregi | 50g |
Mod de preparare:
Fr?mânta?i toate ingredientele în mixerul planetar cu frunz? pân? la ob?inerea unui aluat bine amestecat.
Pune?i între dou? foi de hartie de copt, de o grosime de 2mm, ?i da?i la r?cit.
Cu ajutorul unei forme t?ia?i în form? de cerc tartele.
Coace?i în cuptor la 165°C pentru circa 15 minute.
Umplutur? de fructe ro?ii
Ingrediente:
CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI | cât este nevoie |
Biscuit
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 1000g |
Ou? întregi - la temp. camerei | 1200g |
Sirop de zah?r invertit | 100g |
Miere | op?ional |
Mod de preparare:
Amesteca?i toate ingredientele în mixerul planetar pentru circa 12 minute.
Întinde?i 450g din compozi?ie pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 210-220°C pentru circa 6-8 minute în cuptorul clasic sau la 190-200°C pentru circa 5-8 minute în cuptorul ventilat.
O dat? r?cit forma?i cu ajutorul unei forme de pr?jitur? în form? de cerc, un disc de biscuit.
Crem? pentru umplutur?
Ingrediente:
Ap? | 1000g |
TOP CREAM | 400g |
Mod de preparare:
Amesteca?i cu tel-ul TOP CREAM ?i ap? pentru 2 minute.
L?sa?i crema la odihnit pentru câteva minute ?i amesteca?i iar.
Compozi?ia final?:
Pune?i pe fundul tartelor un strat sub?ire de CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI cu ajutorul unui po? cu dui.
Pune?i discul de biscuite deasupra cremei cu fructe ro?ii ?i zbrobi?i u?or.
Deasupra pune?i un strat de TOP CREAM ?i nivela?i-l cu ajutorul unei linguri?e.
Decora?i tartele cu fructe ro?ii proaspete.