TIRAMISU 2.0



Crem? tiramisu

Ingrediente:
 
CREMA PASTICCERA (TOP CREAM) 174g
Mascarpone  350g
Fri?c? proasp?t?  200g
Zah?r granulat 89g


Mod de preparare:

Pune?i în mixerul planetar CREMA PASTICCERA cu zah?rul, apoi ad?uga?i mascarpone ?i fri?c? lichid?. Bate?i pe treapta mijlocie pân? la ob?inerea unei creme compacte si cremoase.


Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 300g
Ap? - la temperatura camerei  75g
Unt 82% - topit la temperatur? sc?zut? 90g

Mod de preparare:

În mixerul planetar tip frunz?, amesteca?i IRCA BROWNIES CHOC ?i apa pentru 2-3 minute la treapt? mic?.

 
Sirop de Cafea

Ad?uga?i cafelei 10% din zah?rul granulat.

Ingrediente: Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Top cream - mix crema de vanilie
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.