TIRAMISU 2.0

Crem? tiramisu
Ingrediente:
CREMA PASTICCERA (TOP CREAM) | 174g |
Mascarpone | 350g |
Fri?c? proasp?t? | 200g |
Zah?r granulat | 89g |
Mod de preparare:
Pune?i în mixerul planetar CREMA PASTICCERA cu zah?rul, apoi ad?uga?i mascarpone ?i fri?c? lichid?. Bate?i pe treapta mijlocie pân? la ob?inerea unei creme compacte si cremoase.
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 300g |
Ap? - la temperatura camerei | 75g |
Unt 82% - topit la temperatur? sc?zut? | 90g |
Mod de preparare:
În mixerul planetar tip frunz?, amesteca?i IRCA BROWNIES CHOC ?i apa pentru 2-3 minute la treapt? mic?.
Sirop de Cafea
Ad?uga?i cafelei 10% din zah?rul granulat.