TIRAMISU 2.0

Cremă tiramisu
Ingrediente:
CREMA PASTICCERA (TOP CREAM) | 174g |
Mascarpone | 350g |
Frișcă proaspătă | 200g |
Zahăr granulat | 89g |
Mod de preparare:
PuneÈ›i în mixerul planetar CREMA PASTICCERA cu zahărul, apoi adăugaÈ›i mascarpone È™i friÈ™că lichidă. BateÈ›i pe treapta mijlocie până la obÈ›inerea unei creme compacte si cremoase.
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 300g |
Apă - la temperatura camerei | 75g |
Unt 82% - topit la temperatură scăzută | 90g |
Mod de preparare:
În mixerul planetar tip frunză, amestecaÈ›i IRCA BROWNIES CHOC È™i apa pentru 2-3 minute la treaptă mică.
Sirop de Cafea
Adăugați cafelei 10% din zahărul granulat.