TIRAMISU 2.0



Cremă tiramisu

Ingrediente:
 
CREMA PASTICCERA (TOP CREAM) 174g
Mascarpone  350g
Frișcă proaspătă  200g
Zahăr granulat 89g


Mod de preparare:

Puneți în mixerul planetar CREMA PASTICCERA cu zahărul, apoi adăugați mascarpone și frișcă lichidă. Bateți pe treapta mijlocie până la obținerea unei creme compacte si cremoase.


Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 300g
Apă - la temperatura camerei  75g
Unt 82% - topit la temperatură scăzută 90g

Mod de preparare:

În mixerul planetar tip frunză, amestecați IRCA BROWNIES CHOC și apa pentru 2-3 minute la treaptă mică.

 
Sirop de Cafea

Adăugați cafelei 10% din zahărul granulat.

Ingrediente: Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Top cream - mix crema de vanilie
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.