TORT DE CIOCOLATA SI PORTOCALE



Ingrediente:
 
TOP FROLLA 1.000g
Unt sau margarin? 500g
G?lbenu? de ou 100g
Zah?r 140g
CREMIRCA cât este nevoie

Mod de preparare aluat fraged:

Se amestec? toate ingredientele cu mixerul planetar cu palet? pân? se ob?ine un aluat omogen. Se las? la frigider pentru cel pu?in o or?, apoi se întinde pân? la o grosime de 3 mm ?i se a?eaz? în forme, apoi se umple cu un strat de 5 mm de CREMIRCA.

Baza pentru tortul de ciocolat? 

Ingrediente:


-Re?et? cu ulei:
 
ALICE'S CHOCO CAKE 1.000g
Ulei 400g
Ap? 400g

-Re?et? cu unt:
 
ALICE'S CHOCO CAKE 1.000g
Unt 375g
Ap? 375g

Mod de preparare:

Se amestec? toate ingredientele în mixerul planetar timp de 5 minute, la vitez? medie, apoi se a?eaz? un strat din acest amestec peste suprafa?a tortului preg?tit în prealabil, se decoreaz? cu migdale feliate. Se coace la 200°C timp de 25-30 minute. Se las? la r?cit, iar apoi se pudreaz? cu BIANCANEVE PLUS.

Ingrediente: Cremirca, Top frolla - mix aluat fraged, Biancaneve - zahar pudra
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.