TORT DE CIOCOLATA SI PORTOCALE



Ingrediente:
 
TOP FROLLA 1.000g
Unt sau margarină 500g
Gălbenuș de ou 100g
Zahăr 140g
CREMIRCA cât este nevoie

Mod de preparare aluat fraged:

Se amestecă toate ingredientele cu mixerul planetar cu paletă până se obține un aluat omogen. Se lasă la frigider pentru cel puțin o oră, apoi se întinde până la o grosime de 3 mm și se așează în forme, apoi se umple cu un strat de 5 mm de CREMIRCA.

Baza pentru tortul de ciocolată 

Ingrediente:


-Rețetă cu ulei:
 
ALICE'S CHOCO CAKE 1.000g
Ulei 400g
Apă 400g

-Rețetă cu unt:
 
ALICE'S CHOCO CAKE 1.000g
Unt 375g
Apă 375g

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele în mixerul planetar timp de 5 minute, la viteză medie, apoi se așează un strat din acest amestec peste suprafața tortului pregătit în prealabil, se decorează cu migdale feliate. Se coace la 200°C timp de 25-30 minute. Se lasă la răcit, iar apoi se pudrează cu BIANCANEVE PLUS.

Ingrediente: Cremirca, Top frolla - mix aluat fraged, Biancaneve - zahar pudra
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.