TORT DE CIOCOLATA SI PORTOCALE

Ingrediente:
TOP FROLLA | 1.000g |
Unt sau margarin? | 500g |
G?lbenu? de ou | 100g |
Zah?r | 140g |
CREMIRCA | cât este nevoie |
Mod de preparare aluat fraged:
Se amestec? toate ingredientele cu mixerul planetar cu palet? pân? se ob?ine un aluat omogen. Se las? la frigider pentru cel pu?in o or?, apoi se întinde pân? la o grosime de 3 mm ?i se a?eaz? în forme, apoi se umple cu un strat de 5 mm de CREMIRCA.
Baza pentru tortul de ciocolat?
Ingrediente:
-Re?et? cu ulei:
ALICE'S CHOCO CAKE | 1.000g |
Ulei | 400g |
Ap? | 400g |
-Re?et? cu unt:
ALICE'S CHOCO CAKE | 1.000g |
Unt | 375g |
Ap? | 375g |
Mod de preparare:
Se amestec? toate ingredientele în mixerul planetar timp de 5 minute, la vitez? medie, apoi se a?eaz? un strat din acest amestec peste suprafa?a tortului preg?tit în prealabil, se decoreaz? cu migdale feliate. Se coace la 200°C timp de 25-30 minute. Se las? la r?cit, iar apoi se pudreaz? cu BIANCANEVE PLUS.