DELINOISETTE este un mix de pudra realizat din alune de padure si zahar ce poate fi folosit pentru Petit-four, baci din alune de padure, baci di Alassio si alte specialitati cu alune de padure, garantand un nivel nemaiintalnit din punct de vedere calitativ al produsului final. Produsul este recunoscut pentru versatilitatea sa, aceasta proprietate ii permite cofetarului sa obtina rezultate excelente.
10 kg cutii de carton continand 2 pungi de 5 kg.
PETIT-FOUR CU ALUNE DE PADURE:
DELINOISETTE g 1.000
Albusuri de ou g 150-180
Mixati intr-un mixer planetar pentru cateva minute, iar apoi puneti continutul pe o hartie de copt cu ajutorul unui pos. Lasati sa stea pentru 4-5 ore, iar apoi coaceti la o temperatura de 210-230°C pentru cinci minute. Aranjati produsul cat timp este inca cald cu BLITZ diluat in 20% apa.
Produsele isi vor mentine calitatea pe o perioada indelungata daca sunt depozitate in pungi de plastic speciale.
SHORTBREAD CU ALUNE DE PADURE:
DELINOISETTE g 1.000
Unt sau margarina g 400
Oua intregi g 100
Faina g 600
Mixati intr-un mixer planetar cu paleta de amestecat atasata toate ingredientele, iar apoi lasati compozitia sa stea pentru cel putin doua ore in frigider. Folositi pentru a face prajituri sau cruste de placinta.
BRETON SHORTBREAD CU ALUNE DE PADURE:
DELINOISETTE g 500
Faina g 600
Unt moale sau margarina g 550
Oua intregi g 300
VIGOR BAKING g 5
Sare g 8
Bateti untul sau margarina impreuna cu sarea intr-un mixer planetar echipat cu tel din fire groase sau o paleta de amestecat pentru doua-trei minute. Adaugati ingredientele ramase si continuati sa bateti pentru inca doua-trei minute. Folositi ca si baza pentru prajituri, intindeti aluatul intr-o tava sau forma de gatit cu ajutorul unui pos.
CRUMBLE CU ALUNE DE PADURE:
Unt moale g 100
DELINOISETTE g 200
Faina g 175
Mixati toate ingredientele intr-un mixer planetar cu o paleta de amestecat la viteza scazuta pana obtineti un aluat neuniform, „sfarmat”.
Sfat: puteti evita adaugarea de condimente daca doriti.
DACQUOISE CU ALUNE DE PADURE:
Albusuri de ou g 250
Zahar farin g 60
DELINOISETTE g 400
Faina g 100
Cerneti DELINOISETTE si faina impreuna. Bateti albusurile de oua si zaharul farin, iar apoi adaugati ingredientele uscate si mixati cu grija. Intindeti compozitia cu ajutorul unui saculet de patiserie cu un varf simplu pe o hartie de copt asezata pe o tava de copt de dimensiune dorita iar apoi glazurati cu zahar. Coaceti la 180°C pentru aproximativ 15 minute. Produsul final poate fi folosit pentru baza de torturi, mousse, deserturi semifreddi etc.Notita: inainte de coacere, alune de padure maruntite sau migdale taiate s-ar putea sa fie proeminente la suprafata, acoperiti cu glazura de zahar.