MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI INSERTIE EFERVESCENTA

Inser?ie eferve?cent?
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Pune?i JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o form? de silicon cu diametrul de 6cm ?i da?i la ?oc frig sau congelator pân? la congelarea complet?.
Financier cu caramel
Ingrediente:
DELINOISETTE | 700g |
F?in? | 70g |
VIGOR BAKING | 5g |
Amidon de porumb | 40g |
Albu? de ou | 520g |
Unt 82% - topit | 110g |
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL - topit | 210g |
Mod de preparare:
Amesteca?i ingredientele uscate, uni?i cu albu?urile ?i amesteca?i de mân?, ad?uga?i ?i untul ?i ciocolata.
Turna?i compozi?ia într-o tav? de 60x40. Coace?i pentru 15 minute la 160-170°C. L?sa?i la r?cit înainte de a t?ia în forma de discuri de diametrul de 8cm.
Mousse cu ciocolat? alb?
Ingrediente:
Fri?c? 35% | 400g |
Ap? | 50g |
LILLY CIOCCOLATO BIANCO | 100g |
Mod de preparare:
Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel pân? la ob?inerea unei spume.
Cuvertur? efervescent?
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | 800g |
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30-35°C | 200g |
Mod de preparare:
Amesteca?i cele dou? ingrediente.
Compozi?ia final?
Umple?i forma pentru monopor?ie cu mousse-ul ?i ad?uga?i inser?ia efervescent?. Congela?i complet. Scoate?i din form? ?i glazura?i cu crema efervescent?.
Pune?i compozi?ia pe discul de financier ?i decora?i cu DOBLA - ROSE PETALS PINK (cod: 48174).