MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI INSERTIE EFERVESCENTA
Inserție eferveșcentă
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o formă de silicon cu diametrul de 6cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.
Financier cu caramel
Ingrediente:
DELINOISETTE | 700g |
Făină | 70g |
VIGOR BAKING | 5g |
Amidon de porumb | 40g |
Albuș de ou | 520g |
Unt 82% - topit | 110g |
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL - topit | 210g |
Mod de preparare:
Amestecați ingredientele uscate, uniți cu albușurile și amestecați de mână, adăugați și untul și ciocolata.
Turnați compoziția într-o tavă de 60x40. Coaceți pentru 15 minute la 160-170°C. Lăsați la răcit înainte de a tăia în forma de discuri de diametrul de 8cm.
Mousse cu ciocolată albă
Ingrediente:
Frișcă 35% | 400g |
Apă | 50g |
LILLY CIOCCOLATO BIANCO | 100g |
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume.
Cuvertură efervescentă
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK | 800g |
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30-35°C | 200g |
Mod de preparare:
Amestecați cele două ingrediente.
Compoziția finală
Umpleți forma pentru monoporție cu mousse-ul și adăugați inserția efervescentă. Congelați complet. Scoateți din formă și glazurați cu crema efervescentă.
Puneți compoziția pe discul de financier și decorați cu DOBLA - ROSE PETALS PINK (cod: 48174).