MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI INSERTIE EFERVESCENTA



Inser?ie eferve?cent?

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK  cât este nevoie


Mod de preparare:

Pune?i JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o form? de silicon cu diametrul de 6cm ?i da?i la ?oc frig sau congelator pân? la congelarea complet?.


Financier cu caramel

Ingrediente:
 
DELINOISETTE 700g
F?in?  70g
VIGOR BAKING 5g
Amidon de porumb 40g
 Albu? de ou 520g
Unt 82% - topit  110g
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL - topit 210g

Mod de preparare: 

Amesteca?i ingredientele uscate, uni?i cu albu?urile ?i amesteca?i de mân?, ad?uga?i ?i untul ?i ciocolata. 

Turna?i compozi?ia într-o tav? de 60x40. Coace?i pentru 15 minute la 160-170°C. L?sa?i la r?cit înainte de a t?ia în forma de discuri de diametrul de 8cm.

Mousse cu ciocolat? alb?

Ingrediente:
 
Fri?c? 35% 400g
Ap?  50g
LILLY CIOCCOLATO BIANCO 100g

Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel pân? la ob?inerea unei spume.

Cuvertur? efervescent?

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK  800g
JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE - topit la 30-35°C 200g

Mod de preparare:

Amesteca?i cele dou? ingrediente.

Compozi?ia final?

Umple?i forma pentru monopor?ie cu mousse-ul ?i ad?uga?i inser?ia efervescent?. Congela?i complet. Scoate?i din form? ?i glazura?i cu crema efervescent?. 

Pune?i compozi?ia pe discul de financier ?i decora?i cu DOBLA - ROSE PETALS PINK (cod: 48174).

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Vigor Baking - praf de copt, JOYCOUVERTURE EXTRA CHOC WHITE, Delinoisette - mix zahar si alune de padure, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Joycream Frizzzi Pop Pink
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.