BISCUITI GRISBY CU CACAO
Ingrediente:
Amidon | 80g |
Făină | 500g |
Zahăr pudră | 250g |
Unt sau margarină | 350g |
Gălbenuș de ouă | 150g |
VIGOR BAKING | 15g |
CACAO 22/24 | 80g |
Vanilină | dupa plac |
Mod de preparare:
Amestecați zahărul, untul și gălbenușul de ou într-un mixer planetar, apoi adăugați făină, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amestecați până când se obține o compoziție omogenă. Se lasă să se odihnească la frigider (5 ° C) cel puțin 2 ore.
Întindeți aluatul la o grosime de 3 mm și imprimați discuri cu diametrul de 5 cm. Se toarnă CUKICREAM (aproximativ 8 grame) în centrul discului și se suprapune un alt disc, astfel încât să închidă complet umplutura.
Pentru o lipire perfectă a biscuiților și pentru a preveni scurgerea CUKICREAM, mai tăiați o dată cu un cutter rotund de patiserie cu diametrul de 4 cm.
Coaceți la aproximativ 220 ° C; este recomandabil să efectuați o gătire rapida care să permită CUKICREAM să rămână cremoasă și tartinabilă.