BISCUITI GRISBY CU CACAO

Ingrediente:
Amidon | 80g |
F?in? | 500g |
Zah?r pudr? | 250g |
Unt sau margarin? | 350g |
G?lbenu? de ou? | 150g |
VIGOR BAKING | 15g |
CACAO 22/24 | 80g |
Vanilin? | dupa plac |
Mod de preparare:
Amesteca?i zah?rul, untul ?i g?lbenu?ul de ou într-un mixer planetar, apoi ad?uga?i f?in?, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amesteca?i pân? când se ob?ine o compozi?ie omogen?. Se las? s? se odihneasc? la frigider (5 ° C) cel pu?in 2 ore.
Întinde?i aluatul la o grosime de 3 mm ?i imprima?i discuri cu diametrul de 5 cm. Se toarn? CUKICREAM (aproximativ 8 grame) în centrul discului ?i se suprapune un alt disc, astfel încât s? închid? complet umplutura.
Pentru o lipire perfect? a biscui?ilor ?i pentru a preveni scurgerea CUKICREAM, mai t?ia?i o dat? cu un cutter rotund de patiserie cu diametrul de 4 cm.
Coace?i la aproximativ 220 ° C; este recomandabil s? efectua?i o g?tire rapida care s? permit? CUKICREAM s? r?mân? cremoas? ?i tartinabil?.