BISCUITI GRISBY CU CACAO

Ingrediente:
Amidon | 80g |
Făină | 500g |
Zahăr pudră | 250g |
Unt sau margarină | 350g |
Gălbenuș de ouă | 150g |
VIGOR BAKING | 15g |
CACAO 22/24 | 80g |
Vanilină | dupa plac |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i zahărul, untul È™i gălbenuÈ™ul de ou într-un mixer planetar, apoi adăugaÈ›i făină, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amestecaÈ›i până când se obÈ›ine o compoziÈ›ie omogenă. Se lasă să se odihnească la frigider (5 ° C) cel puÈ›in 2 ore.
ÎntindeÈ›i aluatul la o grosime de 3 mm È™i imprimaÈ›i discuri cu diametrul de 5 cm. Se toarnă CUKICREAM (aproximativ 8 grame) în centrul discului È™i se suprapune un alt disc, astfel încât să închidă complet umplutura.
Pentru o lipire perfectă a biscuiților și pentru a preveni scurgerea CUKICREAM, mai tăiați o dată cu un cutter rotund de patiserie cu diametrul de 4 cm.
CoaceÈ›i la aproximativ 220 ° C; este recomandabil să efectuaÈ›i o gătire rapida care să permită CUKICREAM să rămână cremoasă È™i tartinabilă.