BISCUITI GRISBY CU CACAO



Ingrediente:
 
 Amidon  80g
 F?in?  500g
 Zah?r pudr?  250g
 Unt sau margarin?  350g
 G?lbenu? de ou?  150g
 VIGOR BAKING 15g
 CACAO 22/24 80g
 Vanilin? dupa plac

Mod de preparare:

Amesteca?i zah?rul, untul ?i g?lbenu?ul de ou într-un mixer planetar, apoi ad?uga?i f?in?, amidon, VIGOR BAKING si CACAO 22/24, amesteca?i pân? când se ob?ine o compozi?ie omogen?. Se las? s? se odihneasc? la frigider (5 ° C) cel pu?in 2 ore.

Întinde?i aluatul la o grosime de 3 mm ?i imprima?i discuri cu diametrul de 5 cm. Se toarn? CUKICREAM (aproximativ 8 grame) în centrul discului ?i se suprapune un alt disc, astfel încât s? închid? complet umplutura.

Pentru o lipire perfect? a biscui?ilor ?i pentru a preveni scurgerea CUKICREAM, mai t?ia?i o dat? cu un cutter rotund de patiserie cu diametrul de 4 cm.

Coace?i la aproximativ 220 ° C; este recomandabil s? efectua?i o g?tire rapida care s? permit? CUKICREAM s? r?mân? cremoas? ?i tartinabil?.
 

Ingrediente: Cacao 22/24 - alcalinizata , Cukicream - crema termostabila, Vigor Baking - praf de copt
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.