FLOWER POT - PRIMAVARA



Monopor?ie cu afine ?i iaurt

Re?et? rulad?

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE  250g
Ou? la temperatura camerei  300g
Miere  25g

Mod de preparare:

Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-210°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute.

Strat de fruct

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR MIRTILLO cât este nevoie

Mousse de iaurt

Ingrediente:
 
LILLY YOGURT  200g
Ap?  500g
Fri?c? 35%  600g

Mod de preparare:

Amesteca?i cu un tel LILLY YOGURT cu apa, încorpora?i gradual fri?ca b?tut? neîndulcit?.

Strat crocant

Ingrediente:
 
Granola (un mix de fulgi de ov?z, miere ?i fructe uscate) cât este nevoie

Compozi?ia final?

Pe fundul vasului FLOWER POT DOBLA pune?i o dischet? de genoise. Cu ajutorul unui sac po? pune?i un strat de FRUTTIDOR MIRTILLO. Umple?i vasul cu mousse-ul de iaurt. Decora?i suprafa?a cu stratul crocant de granola, DOBLA BLUBERRY, frunze de ment? proasp?t?.

Op?ional pute?i pune decora?iuni DOBLA: SPOTS PASTEL, BUTTERFLY PINK/WHITE, PURPLE FLOWER, DAISY XL, PINK FLOWER.

Ingrediente: Irca genoise - mix pandispan, rulade, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor afine 50% afine din Canada
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.