FLOWER POT - PRIMAVARA

Monopor?ie cu afine ?i iaurt
Re?et? rulad?
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 250g |
Ou? la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-210°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute.
Strat de fruct
Ingrediente:
FRUTTIDOR MIRTILLO | cât este nevoie |
Mousse de iaurt
Ingrediente:
LILLY YOGURT | 200g |
Ap? | 500g |
Fri?c? 35% | 600g |
Mod de preparare:
Amesteca?i cu un tel LILLY YOGURT cu apa, încorpora?i gradual fri?ca b?tut? neîndulcit?.
Strat crocant
Ingrediente:
Granola (un mix de fulgi de ov?z, miere ?i fructe uscate) | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
Pe fundul vasului FLOWER POT DOBLA pune?i o dischet? de genoise. Cu ajutorul unui sac po? pune?i un strat de FRUTTIDOR MIRTILLO. Umple?i vasul cu mousse-ul de iaurt. Decora?i suprafa?a cu stratul crocant de granola, DOBLA BLUBERRY, frunze de ment? proasp?t?.
Op?ional pute?i pune decora?iuni DOBLA: SPOTS PASTEL, BUTTERFLY PINK/WHITE, PURPLE FLOWER, DAISY XL, PINK FLOWER.