FLOWER POT - ZIUA MAMEI



Monoporție cu căpșuni, ciocolată albă și zmeură

Rețetă ruladă

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE  250g
Ouă la temperatura camerei 300g
Miere 25g

Mod de preparare:

AmestecaÈ›i la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută pe o tavă cu hârtie de copt. CoaceÈ›i la 190-210°C în cuptorul cu ventilaÈ›ie pentru 8 minute.

Strat de fruct

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR FRAGOLA - căpÈ™uni cât este nevoie

Mod de preparare:

PuneÈ›i o lingură de FRUTTIDOR deasupra la genoise în interior la FLOWER POT - DOBLA.

Mousse de ciocolată albă

Ingrediente:
 
Lapte integral  125g
LILLY NEUTRO 25g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO 250g
Frișcă 25% - semi bătută 250g

Mod de preparare:

ÎncălziÈ›i laptele la 75ºC, puneÈ›i puÈ›in câte puÈ›in în ciocolata albă topită, amestecaÈ›i cu un blender vertical până la obÈ›inerea unei emulsii. ÎncorporaÈ›i friÈ™ca ce trebuie sa fie semi bătută împreună cu LILLY NEUTRO. LăsaÈ›i până prinde consistență, cu ajutorul unui poÈ™ puneÈ›i compoziÈ›ia deasupra de FRUTTIDOR în interiorul FLOWER POT-ului.

Inserție de mousse cu zmeură

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeură 200g
Frișcă 275g
Apă 125g
LILLY NEUTRO 45g

Mod de preparare:

Semi bateÈ›i friÈ™ca în mixerul planetar, deoparte amestecaÈ›i apa cu LILLY NEUTRO È™i FRUTTIDOR LAMPONE. AdăugaÈ›i compoziÈ›ia în friÈ™că în 2-3 tranÈ™e, amestecând uÈ™or. PuneÈ›i cremă deasupra mosse-ului cu ciocolată albă în interiorul FLOWER POT-ului până ajunge cu câÈ›iva mm sub margini.

Crumble

Ingrediente:
 
Unt 82% - rece 85g
Zahăr integral din trestie 85g
Făină de grâu tip 00 85g
Făină de migdale 85g

Mod de preparare:

AmestecaÈ›i în mixerul planetar (cu frunză) zahărul, făina È™i făina de migdale. AdăugaÈ›i untul rece tăiat cubuleÈ›e amestecând uÈ™or până la formarea unei aluat sfărâmicios. PuneÈ›i într-o tavă È™i lăsaÈ›i la odihnit în frigider pentru 30 de minute. CoaceÈ›i la 130ºC pentru 20 de minute. PresăraÈ›i în partea superioară a FLOWER POT-ului un strat subÈ›ire.

Compoziția finală

AsamblaÈ›i mono porÈ›ia în ordinea reÈ›etelor de mai sus.OpÈ›ional decoraÈ›i cu DOBLA PEARL RED, SWEET HEART, CHOCOLATE ROSE MINI RED, PETIT LOVE, ROSE PETALS PINK.

Ingrediente: Irca genoise - mix pandispan, rulade, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeură 70% bucăți de fruct, Fruttidor căpșună 70%
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.