FLOWER POT - ZIUA MAMEI

Monopor?ie cu c?p?uni, ciocolat? alb? ?i zmeur?
Re?et? rulad?
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 250g |
Ou? la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-210°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute.
Strat de fruct
Ingrediente:
FRUTTIDOR FRAGOLA - c?p?uni | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Pune?i o lingur? de FRUTTIDOR deasupra la genoise în interior la FLOWER POT - DOBLA.
Mousse de ciocolat? alb?
Ingrediente:
Lapte integral | 125g |
LILLY NEUTRO | 25g |
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO | 250g |
Fri?c? 25% - semi b?tut? | 250g |
Mod de preparare:
Înc?lzi?i laptele la 75ºC, pune?i pu?in câte pu?in în ciocolata alb? topit?, amesteca?i cu un blender vertical pân? la ob?inerea unei emulsii. Încorpora?i fri?ca ce trebuie sa fie semi b?tut? împreun? cu LILLY NEUTRO. L?sa?i pân? prinde consisten??, cu ajutorul unui po? pune?i compozi?ia deasupra de FRUTTIDOR în interiorul FLOWER POT-ului.
Inser?ie de mousse cu zmeur?
Ingrediente:
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeur? | 200g |
Fri?c? | 275g |
Ap? | 125g |
LILLY NEUTRO | 45g |
Mod de preparare:
Semi bate?i fri?ca în mixerul planetar, deoparte amesteca?i apa cu LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR LAMPONE. Ad?uga?i compozi?ia în fri?c? în 2-3 tran?e, amestecând u?or. Pune?i crem? deasupra mosse-ului cu ciocolat? alb? în interiorul FLOWER POT-ului pân? ajunge cu câ?iva mm sub margini.
Crumble
Ingrediente:
Unt 82% - rece | 85g |
Zah?r integral din trestie | 85g |
F?in? de grâu tip 00 | 85g |
F?in? de migdale | 85g |
Mod de preparare:
Amesteca?i în mixerul planetar (cu frunz?) zah?rul, f?ina ?i f?ina de migdale. Ad?uga?i untul rece t?iat cubule?e amestecând u?or pân? la formarea unei aluat sf?râmicios. Pune?i într-o tav? ?i l?sa?i la odihnit în frigider pentru 30 de minute. Coace?i la 130ºC pentru 20 de minute. Pres?ra?i în partea superioar? a FLOWER POT-ului un strat sub?ire.
Compozi?ia final?
Asambla?i mono por?ia în ordinea re?etelor de mai sus.Op?ional decora?i cu DOBLA PEARL RED, SWEET HEART, CHOCOLATE ROSE MINI RED, PETIT LOVE, ROSE PETALS PINK.