FLOWER POT - ZIUA MAMEI

Monoporție cu căpșuni, ciocolată albă și zmeură
Rețetă ruladă
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 250g |
Ouă la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută pe o tavă cu hârtie de copt. CoaceÈ›i la 190-210°C în cuptorul cu ventilaÈ›ie pentru 8 minute.
Strat de fruct
Ingrediente:
FRUTTIDOR FRAGOLA - căpÈ™uni | cât este nevoie |
Mod de preparare:
PuneÈ›i o lingură de FRUTTIDOR deasupra la genoise în interior la FLOWER POT - DOBLA.
Mousse de ciocolată albă
Ingrediente:
Lapte integral | 125g |
LILLY NEUTRO | 25g |
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO | 250g |
Frișcă 25% - semi bătută | 250g |
Mod de preparare:
ÎncălziÈ›i laptele la 75ºC, puneÈ›i puÈ›in câte puÈ›in în ciocolata albă topită, amestecaÈ›i cu un blender vertical până la obÈ›inerea unei emulsii. ÎncorporaÈ›i friÈ™ca ce trebuie sa fie semi bătută împreună cu LILLY NEUTRO. LăsaÈ›i până prinde consistență, cu ajutorul unui poÈ™ puneÈ›i compoziÈ›ia deasupra de FRUTTIDOR în interiorul FLOWER POT-ului.
Inserție de mousse cu zmeură
Ingrediente:
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeură | 200g |
Frișcă | 275g |
Apă | 125g |
LILLY NEUTRO | 45g |
Mod de preparare:
Semi bateÈ›i friÈ™ca în mixerul planetar, deoparte amestecaÈ›i apa cu LILLY NEUTRO È™i FRUTTIDOR LAMPONE. AdăugaÈ›i compoziÈ›ia în friÈ™că în 2-3 tranÈ™e, amestecând uÈ™or. PuneÈ›i cremă deasupra mosse-ului cu ciocolată albă în interiorul FLOWER POT-ului până ajunge cu câÈ›iva mm sub margini.
Crumble
Ingrediente:
Unt 82% - rece | 85g |
Zahăr integral din trestie | 85g |
Făină de grâu tip 00 | 85g |
Făină de migdale | 85g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i în mixerul planetar (cu frunză) zahărul, făina È™i făina de migdale. AdăugaÈ›i untul rece tăiat cubuleÈ›e amestecând uÈ™or până la formarea unei aluat sfărâmicios. PuneÈ›i într-o tavă È™i lăsaÈ›i la odihnit în frigider pentru 30 de minute. CoaceÈ›i la 130ºC pentru 20 de minute. PresăraÈ›i în partea superioară a FLOWER POT-ului un strat subÈ›ire.
Compoziția finală
AsamblaÈ›i mono porÈ›ia în ordinea reÈ›etelor de mai sus.OpÈ›ional decoraÈ›i cu DOBLA PEARL RED, SWEET HEART, CHOCOLATE ROSE MINI RED, PETIT LOVE, ROSE PETALS PINK.