FLOWER POT - ZIUA MAMEI
Monoporție cu căpșuni, ciocolată albă și zmeură
Rețetă ruladă
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 250g |
Ouă la temperatura camerei | 300g |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amestecați la viteză maximă în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 190-210°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute.
Strat de fruct
Ingrediente:
FRUTTIDOR FRAGOLA - căpșuni | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Puneți o lingură de FRUTTIDOR deasupra la genoise în interior la FLOWER POT - DOBLA.
Mousse de ciocolată albă
Ingrediente:
Lapte integral | 125g |
LILLY NEUTRO | 25g |
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO | 250g |
Frișcă 25% - semi bătută | 250g |
Mod de preparare:
Încălziți laptele la 75ºC, puneți puțin câte puțin în ciocolata albă topită, amestecați cu un blender vertical până la obținerea unei emulsii. Încorporați frișca ce trebuie sa fie semi bătută împreună cu LILLY NEUTRO. Lăsați până prinde consistență, cu ajutorul unui poș puneți compoziția deasupra de FRUTTIDOR în interiorul FLOWER POT-ului.
Inserție de mousse cu zmeură
Ingrediente:
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeură | 200g |
Frișcă | 275g |
Apă | 125g |
LILLY NEUTRO | 45g |
Mod de preparare:
Semi bateți frișca în mixerul planetar, deoparte amestecați apa cu LILLY NEUTRO și FRUTTIDOR LAMPONE. Adăugați compoziția în frișcă în 2-3 tranșe, amestecând ușor. Puneți cremă deasupra mosse-ului cu ciocolată albă în interiorul FLOWER POT-ului până ajunge cu câțiva mm sub margini.
Crumble
Ingrediente:
Unt 82% - rece | 85g |
Zahăr integral din trestie | 85g |
Făină de grâu tip 00 | 85g |
Făină de migdale | 85g |
Mod de preparare:
Amestecați în mixerul planetar (cu frunză) zahărul, făina și făina de migdale. Adăugați untul rece tăiat cubulețe amestecând ușor până la formarea unei aluat sfărâmicios. Puneți într-o tavă și lăsați la odihnit în frigider pentru 30 de minute. Coaceți la 130ºC pentru 20 de minute. Presărați în partea superioară a FLOWER POT-ului un strat subțire.
Compoziția finală
Asamblați mono porția în ordinea rețetelor de mai sus.Opțional decorați cu DOBLA PEARL RED, SWEET HEART, CHOCOLATE ROSE MINI RED, PETIT LOVE, ROSE PETALS PINK.