FLOWER POT - ZIUA MAMEI



Monopor?ie cu c?p?uni, ciocolat? alb? ?i zmeur?

Re?et? rulad?

Ingrediente:
 
IRCA GENOISE  250g
Ou? la temperatura camerei 300g
Miere 25g

Mod de preparare:

Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-210°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute.

Strat de fruct

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR FRAGOLA - c?p?uni cât este nevoie

Mod de preparare:

Pune?i o lingur? de FRUTTIDOR deasupra la genoise în interior la FLOWER POT - DOBLA.

Mousse de ciocolat? alb?

Ingrediente:
 
Lapte integral  125g
LILLY NEUTRO 25g
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO 250g
Fri?c? 25% - semi b?tut? 250g

Mod de preparare:

Înc?lzi?i laptele la 75ºC, pune?i pu?in câte pu?in în ciocolata alb? topit?, amesteca?i cu un blender vertical pân? la ob?inerea unei emulsii. Încorpora?i fri?ca ce trebuie sa fie semi b?tut? împreun? cu LILLY NEUTRO. L?sa?i pân? prinde consisten??, cu ajutorul unui po? pune?i compozi?ia deasupra de FRUTTIDOR în interiorul FLOWER POT-ului.

Inser?ie de mousse cu zmeur?

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeur? 200g
Fri?c? 275g
Ap? 125g
LILLY NEUTRO 45g

Mod de preparare:

Semi bate?i fri?ca în mixerul planetar, deoparte amesteca?i apa cu LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR LAMPONE. Ad?uga?i compozi?ia în fri?c? în 2-3 tran?e, amestecând u?or. Pune?i crem? deasupra mosse-ului cu ciocolat? alb? în interiorul FLOWER POT-ului pân? ajunge cu câ?iva mm sub margini.

Crumble

Ingrediente:
 
Unt 82% - rece 85g
Zah?r integral din trestie 85g
F?in? de grâu tip 00 85g
F?in? de migdale 85g

Mod de preparare:

Amesteca?i în mixerul planetar (cu frunz?) zah?rul, f?ina ?i f?ina de migdale. Ad?uga?i untul rece t?iat cubule?e amestecând u?or pân? la formarea unei aluat sf?râmicios. Pune?i într-o tav? ?i l?sa?i la odihnit în frigider pentru 30 de minute. Coace?i la 130ºC pentru 20 de minute. Pres?ra?i în partea superioar? a FLOWER POT-ului un strat sub?ire.

Compozi?ia final?

Asambla?i mono por?ia în ordinea re?etelor de mai sus.Op?ional decora?i cu DOBLA PEARL RED, SWEET HEART, CHOCOLATE ROSE MINI RED, PETIT LOVE, ROSE PETALS PINK.

Ingrediente: Irca genoise - mix pandispan, rulade, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeur? 70% buc??i de fruct, Fruttidor c?p?un? 70%
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.