GOGOSI

Ingrediente:
FRIBOL | 1.000g |
Ap? (20-24°C) | 200g |
Ou? | 200g |
Drojdie de bere | 50g |
Mod de preparare:
Aluatul: se fr?mânt? pân? la o consisten?? neted? ?i se las? la temperatura camerei (20-24°C) pentru 10-15 minute.
Metod?: se intinde aluatul, se pliaz? de 3 ori pentru a forma 3 straturi. Aceast? operatiune se repeta de 3 ori. Dup? care se întinde aluatul pân? la o grosime de 1 cm ?i se taie formele.
Formele se pun într-o camera cu temperatura de 28-30°C cu umididitate relativ? de 70% pentru 40-50 minute.
Frigere: se pr?jesc în ulei la o temperatur? de 180-190°C.
Produsele coapte pot fi congelate ?i p?strate de-a lungul a câtorva zile. Pentru decongelare se las? la temperatur? ambiental? pentru circa 60-70 minute sau la o temperatur? de 35-40°C pentru 45 de minute.
Glazurarea se poate face cu MIRABELLA DARK sau MIRABELLA WHITE. Pentru decorare pute?i utiliza SCAGLIETTA, CODETTA sau CRUNCHY BEADS.