GOGOSI



Ingrediente:
 
 FRIBOL  1.000g
 Ap? (20-24°C)  200g
 Ou?  200g
 Drojdie de bere  50g

Mod de preparare:

Aluatul: se fr?mânt? pân? la o consisten?? neted? ?i se las? la temperatura camerei (20-24°C) pentru 10-15 minute.

Metod?: se intinde aluatul, se pliaz? de 3 ori pentru a forma 3 straturi. Aceast? operatiune se repeta de 3 ori. Dup? care se întinde aluatul pân? la o grosime de 1 cm ?i se taie formele.

Formele se pun într-o camera cu temperatura de 28-30°C cu umididitate relativ? de 70% pentru 40-50 minute.

Frigere: se pr?jesc în ulei la o temperatur? de 180-190°C.

Produsele coapte pot fi congelate ?i p?strate de-a lungul a câtorva zile. Pentru decongelare se las? la temperatur? ambiental? pentru circa 60-70 minute sau la o temperatur? de 35-40°C pentru 45 de minute.

Glazurarea se poate face cu MIRABELLA DARK sau MIRABELLA WHITE. Pentru decorare pute?i utiliza SCAGLIETTA, CODETTA sau CRUNCHY BEADS.

Ingrediente: Crunchy beads - cereale expandate in ciocolata, Codetta - vermicelli din surogat de ciocolata pentru decor, Scaglietta - fulgi din surogat de ciocolata pentru decor, Mirabella - crema lucioasa pentru glasat, Fribol - mix gogosi, krapfen
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.