GOGOSI
Ingrediente:
FRIBOL | 1.000g |
Apă (20-24°C) | 200g |
Ouă | 200g |
Drojdie de bere | 50g |
Mod de preparare:
Aluatul: se frământă până la o consistență netedă și se lasă la temperatura camerei (20-24°C) pentru 10-15 minute.
Metodă: se intinde aluatul, se pliază de 3 ori pentru a forma 3 straturi. Această operatiune se repeta de 3 ori. După care se întinde aluatul până la o grosime de 1 cm și se taie formele.
Formele se pun într-o camera cu temperatura de 28-30°C cu umididitate relativă de 70% pentru 40-50 minute.
Frigere: se prăjesc în ulei la o temperatură de 180-190°C.
Produsele coapte pot fi congelate și păstrate de-a lungul a câtorva zile. Pentru decongelare se lasă la temperatură ambientală pentru circa 60-70 minute sau la o temperatură de 35-40°C pentru 45 de minute.
Glazurarea se poate face cu MIRABELLA DARK sau MIRABELLA WHITE. Pentru decorare puteți utiliza SCAGLIETTA, CODETTA sau CRUNCHY BEADS.