Lemon Candle

Rulad? cu gust de l?mâie, ananas ?i bezea
Re?et? rulad?
Ingrediente:
IRCA GENOISE | 250g |
Ou? | la temperatura camerei |
Miere | 25g |
Mod de preparare:
Amesteca?i la vitez? maxim? în mixerul planetar cu tel pentru 7-8 minute. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt.
Coace?i la 190-210°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute (cu trapa de ventila?ie închis?).
Crem? de l?mâie
Ingrediente:
Ap? | 500g |
Fri?c? 35% | 100g |
TOP CREAM | 200g |
CREMIRCA LIMONE SP | 800g |
Mod de preparare:
Amesteca?i cu telul apa, fri?ca ?i TOP CREAM pân? la formarea unei creme. Ad?uga?i CREMIRCA LIMONE SP la compozi?ia de mai sus ?i amesteca?i u?or.
Gelatin? de ananas
Ingrediente:
FRUTTIDOR ANANAS | 400g |
Ap? | 80g |
LILLY NEUTRO | 80g |
Mod de preparare:
Înc?lzi?i pu?in apa, ad?uga?i LILLY NEUTRO ?i amesteca?i cu telul. Ad?uga?i ulterior si FRUTTIDOR ANANAS.
Pune?i compozi?ia ob?inut? în matri?e în form? de semisfere ?i congela?i.
Glazur? galben?
Ingrediente:
CHOCOSMART BIANCO | 400g |
Fulgi de porumb - m?run?iti | 120g |
Culoare liposolubil? galben? | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Topi?i CHOCOSMART la circa 30-32°C ?i ad?uga?i fulgii de porumb m?run?i?i ?i cernu?i.
*Utiliza?i la 30 °C pentru produsele congelate.
Bezea Italian?
Ingrediente:
TOP MERINGUE | 400g |
Ap? | 270g |
Mod de preparare:
Pune?i toate ingredientele în mixerul planetar ?i amesteca?i la o viteza medie spre mare pentru 6-7 minute, pân? la ob?inerea unei consisten?e solide.
Compozi?ia final?
Întinde?i crema de l?mâie pe toat? suprafa?a aluatului, rula?i strâns ?i pune?i-l în ?oc frig sau în congelator.
O dat? r?cit, t?ia?i-l în cilindre de în?l?ime de aprox. 5 cm ?i scufunda?i în glazura cu fulgii de porumb ?i pozi?iona?i-l pe discul de aluat.
A?eza?i semisfera de FRUTTIDOR ANANAS în centrul aluatului rulat ?i cu ajutorul unui sac po?, crea?i un ciuf cu TOP MERINGUE ?i carameliza?i.