MOUSSE CU CARAMEL

Tort modern cu caramel și fructe
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 1000g |
Apă | 250g |
Unt 82% - topit | 250g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i într-un mixer planetar cu tel sau frunză la viteză medie 2-3 minute IRCA BROWNIES CHOC È™i apa. AdăugaÈ›i apoi untul topit È™i amestecaÈ›i până la absorbÈ›ia completă a untului. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia de circa 1cm pe o tavă cu hârtie de copt. CoaceÈ›i la 180-190°C în cuptorul clasic sau la 170-180°C în cuptorul cu ventilaÈ›ie pentru 15-20 de minute.
Umplutură de fructe
Ingrediente:
FRUTTIDOR PERA | cât este nevoie |
Mousse de caramel
Ingrediente:
Apă | 100g |
Frișcă 35% (1) | 200g |
LILLY NEUTRO | 200-500g |
TOFFEE D'OR CARAMEL | 400g |
Frișcă 35% (2) semi bătută | 1000g |
Mod de preparare:
ÎncălziÈ›i apa cu friÈ™ca (1) È™i adăugaÈ›i ulterior È™i LILLY NEUTRO pentru a îl rehidrata. ÎncălziÈ›i TOFFEE D'OR CARAMEL la 30°C È™i uniÈ›i cu compoziÈ›ia precedentă. BateÈ›i friÈ™ca (2) până la obÈ›inerea unei consistenÈ›e fine È™i uniÈ›i cu restul, amestecând uÈ™or.
Decor
HAPPYCAO | cât este nevoie |
Compoziția finală
DecupaÈ›i brownie-ul în formă de cerc de dimensiunea dorită. PregătiÈ›i cercurile de oÈ›el cu banda de acetat pe latura internă. PuneÈ›i în partea de jos discul de brownie È™i cu ajutorul unui sac poÈ™ cu duză netedă creaÈ›i o spirală pe centru de FRUTTIDOR PERA. UmpleÈ›i cu mousse forma È™i daÈ›i la È™oc frig pentru 15 minute, sau la congelator. Cu mousse-ul rămas puteÈ›i orna tortul cu un sac poÈ™ după bunul plac, la final presăraÈ›i HAPPYCAO.
*O altă alternativa de glazură: MIRROR CARAMELLO + BLITZ ICE GOLD