MOUSSE CU CARAMEL
Tort modern cu caramel și fructe
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 1000g |
Apă | 250g |
Unt 82% - topit | 250g |
Mod de preparare:
Amestecați într-un mixer planetar cu tel sau frunză la viteză medie 2-3 minute IRCA BROWNIES CHOC și apa. Adăugați apoi untul topit și amestecați până la absorbția completă a untului. Întindeți compoziția de circa 1cm pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 180-190°C în cuptorul clasic sau la 170-180°C în cuptorul cu ventilație pentru 15-20 de minute.
Umplutură de fructe
Ingrediente:
FRUTTIDOR PERA | cât este nevoie |
Mousse de caramel
Ingrediente:
Apă | 100g |
Frișcă 35% (1) | 200g |
LILLY NEUTRO | 200-500g |
TOFFEE D'OR CARAMEL | 400g |
Frișcă 35% (2) semi bătută | 1000g |
Mod de preparare:
Încălziți apa cu frișca (1) și adăugați ulterior și LILLY NEUTRO pentru a îl rehidrata. Încălziți TOFFEE D'OR CARAMEL la 30°C și uniți cu compoziția precedentă. Bateți frișca (2) până la obținerea unei consistențe fine și uniți cu restul, amestecând ușor.
Decor
HAPPYCAO | cât este nevoie |
Compoziția finală
Decupați brownie-ul în formă de cerc de dimensiunea dorită. Pregătiți cercurile de oțel cu banda de acetat pe latura internă. Puneți în partea de jos discul de brownie și cu ajutorul unui sac poș cu duză netedă creați o spirală pe centru de FRUTTIDOR PERA. Umpleți cu mousse forma și dați la șoc frig pentru 15 minute, sau la congelator. Cu mousse-ul rămas puteți orna tortul cu un sac poș după bunul plac, la final presărați HAPPYCAO.
*O altă alternativa de glazură: MIRROR CARAMELLO + BLITZ ICE GOLD