MOUSSE CU CARAMEL



Tort modern cu caramel ?i fructe

Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 1000g
Ap?  250g
Unt 82% - topit 250g

Mod de preparare:

Amesteca?i într-un mixer planetar cu tel sau frunz? la vitez? medie 2-3 minute IRCA BROWNIES CHOC ?i apa. Ad?uga?i apoi untul topit ?i amesteca?i pân? la absorb?ia complet? a untului. Întinde?i compozi?ia de circa 1cm pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 180-190°C în cuptorul clasic sau la 170-180°C  în cuptorul cu ventila?ie pentru 15-20 de minute.

Umplutur? de fructe

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR PERA cât este nevoie

Mousse de caramel

Ingrediente:
 
Ap?  100g
Fri?c? 35% (1) 200g
LILLY NEUTRO 200-500g
TOFFEE D'OR CARAMEL 400g
Fri?c? 35% (2) semi b?tut? 1000g

Mod de preparare:

Înc?lzi?i apa cu fri?ca (1) ?i ad?uga?i ulterior ?i LILLY NEUTRO pentru a îl rehidrata. Înc?lzi?i TOFFEE D'OR CARAMEL la 30°C ?i uni?i cu compozi?ia precedent?. Bate?i fri?ca (2) pân? la ob?inerea unei consisten?e fine ?i uni?i cu restul, amestecând u?or.

Decor
 
HAPPYCAO cât este nevoie


Compozi?ia final?

Decupa?i brownie-ul în form? de cerc de dimensiunea dorit?. Preg?ti?i cercurile de o?el cu banda de acetat pe latura intern?. Pune?i în partea de jos discul de brownie ?i cu ajutorul unui sac po? cu duz? neted? crea?i o spiral? pe centru de FRUTTIDOR PERA. Umple?i cu mousse forma ?i da?i la ?oc frig pentru 15 minute, sau la congelator. Cu mousse-ul r?mas pute?i orna tortul cu un sac po? dup? bunul plac, la final pres?ra?i HAPPYCAO.

*O alt? alternativa de glazur?: MIRROR CARAMELLO + BLITZ ICE GOLD

Ingrediente: Toffee d'or caramel - crema toffee, Blitz - gel neutru, auriu si argintiu - gata de utilizat, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Happycao - cacao rezistent la umiditate, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor par? 85% buc??i de fruct
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.