MOUSSE CU CARAMEL

Tort modern cu caramel ?i fructe
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 1000g |
Ap? | 250g |
Unt 82% - topit | 250g |
Mod de preparare:
Amesteca?i într-un mixer planetar cu tel sau frunz? la vitez? medie 2-3 minute IRCA BROWNIES CHOC ?i apa. Ad?uga?i apoi untul topit ?i amesteca?i pân? la absorb?ia complet? a untului. Întinde?i compozi?ia de circa 1cm pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 180-190°C în cuptorul clasic sau la 170-180°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 15-20 de minute.
Umplutur? de fructe
Ingrediente:
FRUTTIDOR PERA | cât este nevoie |
Mousse de caramel
Ingrediente:
Ap? | 100g |
Fri?c? 35% (1) | 200g |
LILLY NEUTRO | 200-500g |
TOFFEE D'OR CARAMEL | 400g |
Fri?c? 35% (2) semi b?tut? | 1000g |
Mod de preparare:
Înc?lzi?i apa cu fri?ca (1) ?i ad?uga?i ulterior ?i LILLY NEUTRO pentru a îl rehidrata. Înc?lzi?i TOFFEE D'OR CARAMEL la 30°C ?i uni?i cu compozi?ia precedent?. Bate?i fri?ca (2) pân? la ob?inerea unei consisten?e fine ?i uni?i cu restul, amestecând u?or.
Decor
HAPPYCAO | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
Decupa?i brownie-ul în form? de cerc de dimensiunea dorit?. Preg?ti?i cercurile de o?el cu banda de acetat pe latura intern?. Pune?i în partea de jos discul de brownie ?i cu ajutorul unui sac po? cu duz? neted? crea?i o spiral? pe centru de FRUTTIDOR PERA. Umple?i cu mousse forma ?i da?i la ?oc frig pentru 15 minute, sau la congelator. Cu mousse-ul r?mas pute?i orna tortul cu un sac po? dup? bunul plac, la final pres?ra?i HAPPYCAO.
*O alt? alternativa de glazur?: MIRROR CARAMELLO + BLITZ ICE GOLD