MOUSSE CU CARAMELTort modern cu caramel și fructe

Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 1000g
Apă  250g
Unt 82% - topit 250g

Mod de preparare:

Amestecați într-un mixer planetar cu tel sau frunză la viteză medie 2-3 minute IRCA BROWNIES CHOC și apa. Adăugați apoi untul topit și amestecați până la absorbția completă a untului. Întindeți compoziția de circa 1cm pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 180-190°C în cuptorul clasic sau la 170-180°C  în cuptorul cu ventilație pentru 15-20 de minute.

Umplutură de fructe

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR PERA cât este nevoie

Mousse de caramel

Ingrediente:
 
Apă  100g
Frișcă 35% (1) 200g
LILLY NEUTRO 200-500g
TOFFEE D'OR CARAMEL 400g
Frișcă 35% (2) semi bătută 1000g

Mod de preparare:

Încălziți apa cu frișca (1) și adăugați ulterior și LILLY NEUTRO pentru a îl rehidrata. Încălziți TOFFEE D'OR CARAMEL la 30°C și uniți cu compoziția precedentă. Bateți frișca (2) până la obținerea unei consistențe fine și uniți cu restul, amestecând ușor.

Decor
 
HAPPYCAO cât este nevoie


Compoziția finală

Decupați brownie-ul în formă de cerc de dimensiunea dorită. Pregătiți cercurile de oțel cu banda de acetat pe latura internă. Puneți în partea de jos discul de brownie și cu ajutorul unui sac poș cu duză netedă creați o spirală pe centru de FRUTTIDOR PERA. Umpleți cu mousse forma și dați la șoc frig pentru 15 minute, sau la congelator. Cu mousse-ul rămas puteți orna tortul cu un sac poș după bunul plac, la final presărați HAPPYCAO.

*O altă alternativa de glazură: MIRROR CARAMELLO + BLITZ ICE GOLD

Ingrediente: Toffee d'or caramel - crema toffee, Blitz - gel neutru, auriu si argintiu - gata de utilizat, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Happycao - cacao rezistent la umiditate, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor pară 85% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.