MOUSSE CU CARAMEL



Tort modern cu caramel și fructe

Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 1000g
Apă  250g
Unt 82% - topit 250g

Mod de preparare:

AmestecaÈ›i într-un mixer planetar cu tel sau frunză la viteză medie 2-3 minute IRCA BROWNIES CHOC È™i apa. AdăugaÈ›i apoi untul topit È™i amestecaÈ›i până la absorbÈ›ia completă a untului. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia de circa 1cm pe o tavă cu hârtie de copt. CoaceÈ›i la 180-190°C în cuptorul clasic sau la 170-180°C  în cuptorul cu ventilaÈ›ie pentru 15-20 de minute.

Umplutură de fructe

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR PERA cât este nevoie

Mousse de caramel

Ingrediente:
 
Apă  100g
Frișcă 35% (1) 200g
LILLY NEUTRO 200-500g
TOFFEE D'OR CARAMEL 400g
Frișcă 35% (2) semi bătută 1000g

Mod de preparare:

ÎncălziÈ›i apa cu friÈ™ca (1) È™i adăugaÈ›i ulterior È™i LILLY NEUTRO pentru a îl rehidrata. ÎncălziÈ›i TOFFEE D'OR CARAMEL la 30°C È™i uniÈ›i cu compoziÈ›ia precedentă. BateÈ›i friÈ™ca (2) până la obÈ›inerea unei consistenÈ›e fine È™i uniÈ›i cu restul, amestecând uÈ™or.

Decor
 
HAPPYCAO cât este nevoie


Compoziția finală

DecupaÈ›i brownie-ul în formă de cerc de dimensiunea dorită. PregătiÈ›i cercurile de oÈ›el cu banda de acetat pe latura internă. PuneÈ›i în partea de jos discul de brownie È™i cu ajutorul unui sac poÈ™ cu duză netedă creaÈ›i o spirală pe centru de FRUTTIDOR PERA. UmpleÈ›i cu mousse forma È™i daÈ›i la È™oc frig pentru 15 minute, sau la congelator. Cu mousse-ul rămas puteÈ›i orna tortul cu un sac poÈ™ după bunul plac, la final presăraÈ›i HAPPYCAO.

*O altă alternativa de glazură: MIRROR CARAMELLO + BLITZ ICE GOLD

Ingrediente: Toffee d'or caramel - crema toffee, Blitz - gel neutru, auriu si argintiu - gata de utilizat, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Happycao - cacao rezistent la umiditate, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor pară 85% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.