SEMIFREDDO CU CIOCOLATA ALBA CU ALUNE SI AMORENERO SEMIFREDDO FRIZZZI POP CHOC
Semifreddo cu două gusturi și cu inserții spumante și efervescente
Inserție cu ciocolată fizzy
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 100g |
Mod de preparare:
Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.
Semifreddo cu ciocolată albă cu alune
Ingrediente:
Frișcă 35% (2) | 210g |
TENDER MIX | 75g |
Apă (1) | 38g |
Frișcă 35% (1) | 38g |
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO - topită la 45°C | 75g |
Mod de preparare:
Amestecați apa (1), frișca (1) și ciocolata până la obținerea unui ganaj. Mixați TENDER MIX cu frișca (2) în mixerul planetar cu tel până la obținerea unei spume.
Uniți cele două compoziții și amestecați ușor până obțineți o consistență omogenă.
Semifreddo amorenero
Ingrediente:
Frișcă 35% | 250g |
TENDER MIX | 60g |
JOYPASTE AMORENERO | 18g |
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar cu tel până la obținerea unei spume.
Glazură
Ingrediente:
MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA - topit la 45-50°c | cât este nevoie |
Compoziția finală
Într-o formă de silicon cu diametrul de 16cm puneți 150g de semifreddo cu ciocolată albă cu alune. Adăugați inserția cu ciocolată fizzy și acoperiți cu 150g de semifreddo amorenero, deasupra acoperiți cu un disc de pandișpan și congelați complet. Apoi, scoateți din formă și glazurați cu MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA. Decorați cu MILK SPOTS ORIGINAL (Dobla - cod: 77223) și alune de pădure.