SEMIFREDDO CU CIOCOLATA ALBA CU ALUNE SI AMORENERO SEMIFREDDO FRIZZZI POP CHOCSemifreddo cu două gusturi și cu inserții spumante și efervescente

Inserție cu ciocolată fizzy

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC 100g

Mod de preparare:

Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.

Semifreddo cu ciocolată albă cu alune

Ingrediente:
 
Frișcă 35% (2) 210g
TENDER MIX  75g
Apă (1)  38g
Frișcă 35% (1)  38g
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO - topită la 45°C  75g

Mod de preparare:

Amestecați apa (1), frișca (1) și ciocolata până la obținerea unui ganaj. Mixați TENDER MIX cu frișca (2) în mixerul planetar cu tel până la obținerea unei spume.
Uniți cele două compoziții și amestecați ușor până obțineți o consistență omogenă.

Semifreddo amorenero

Ingrediente:
 
Frișcă 35% 250g
TENDER MIX 60g
JOYPASTE AMORENERO 18g

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar cu tel până la obținerea unei spume.

Glazură

Ingrediente:
 
MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA - topit la 45-50°c  cât este nevoie

Compoziția finală

Într-o formă de silicon cu diametrul de 16cm puneți 150g de semifreddo cu ciocolată albă cu alune. Adăugați inserția cu ciocolată fizzy și acoperiți cu 150g de semifreddo amorenero, deasupra acoperiți cu un disc de pandișpan și congelați complet. Apoi, scoateți din formă și glazurați cu MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA. Decorați cu MILK SPOTS ORIGINAL (Dobla - cod: 77223) și alune de pădure.  

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Tender dessert - mix semifreddo, JOYPASTE AMORENERO, Sinfonia nocciolato bianco - ciocolata alba cu alune, Joycream Frizzzi Pop Choc
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.