SEMIFREDDO CU CIOCOLATA ALBA CU ALUNE SI AMORENERO SEMIFREDDO FRIZZZI POP CHOC

Semifreddo cu dou? gusturi ?i cu inser?ii spumante ?i efervescente
Inser?ie cu ciocolat? fizzy
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 100g |
Mod de preparare:
Pune?i JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC într-o form? de silicon cu diametrul de 12cm ?i da?i la ?oc frig sau congelator pân? la congelarea complet?.
Semifreddo cu ciocolat? alb? cu alune
Ingrediente:
Fri?c? 35% (2) | 210g |
TENDER MIX | 75g |
Ap? (1) | 38g |
Fri?c? 35% (1) | 38g |
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO - topit? la 45°C | 75g |
Mod de preparare:
Amesteca?i apa (1), fri?ca (1) ?i ciocolata pân? la ob?inerea unui ganaj. Mixa?i TENDER MIX cu fri?ca (2) în mixerul planetar cu tel pân? la ob?inerea unei spume.
Uni?i cele dou? compozi?ii ?i amesteca?i u?or pân? ob?ine?i o consisten?? omogen?.
Semifreddo amorenero
Ingrediente:
Fri?c? 35% | 250g |
TENDER MIX | 60g |
JOYPASTE AMORENERO | 18g |
Mod de preparare:
Amesteca?i toate ingredientele în mixerul planetar cu tel pân? la ob?inerea unei spume.
Glazur?
Ingrediente:
MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA - topit la 45-50°c | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
Într-o form? de silicon cu diametrul de 16cm pune?i 150g de semifreddo cu ciocolat? alb? cu alune. Ad?uga?i inser?ia cu ciocolat? fizzy ?i acoperi?i cu 150g de semifreddo amorenero, deasupra acoperi?i cu un disc de pandi?pan ?i congela?i complet. Apoi, scoate?i din form? ?i glazura?i cu MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA. Decora?i cu MILK SPOTS ORIGINAL (Dobla - cod: 77223) ?i alune de p?dure.