SEMIFREDDO CU CIOCOLATA ALBA CU ALUNE SI AMORENERO SEMIFREDDO FRIZZZI POP CHOC

Semifreddo cu două gusturi și cu inserții spumante și efervescente
Inserție cu ciocolată fizzy
Ingrediente:
JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC | 100g |
Mod de preparare:
PuneÈ›i JOYCREAM FRIZZZI POP CHOC într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm È™i daÈ›i la È™oc frig sau congelator până la congelarea completă.
Semifreddo cu ciocolată albă cu alune
Ingrediente:
Frișcă 35% (2) | 210g |
TENDER MIX | 75g |
Apă (1) | 38g |
Frișcă 35% (1) | 38g |
SINFONIA NOCCIOLATO BIANCO - topită la 45°C | 75g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i apa (1), friÈ™ca (1) È™i ciocolata până la obÈ›inerea unui ganaj. MixaÈ›i TENDER MIX cu friÈ™ca (2) în mixerul planetar cu tel până la obÈ›inerea unei spume.
UniÈ›i cele două compoziÈ›ii È™i amestecaÈ›i uÈ™or până obÈ›ineÈ›i o consistență omogenă.
Semifreddo amorenero
Ingrediente:
Frișcă 35% | 250g |
TENDER MIX | 60g |
JOYPASTE AMORENERO | 18g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i toate ingredientele în mixerul planetar cu tel până la obÈ›inerea unei spume.
Glazură
Ingrediente:
MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA - topit la 45-50°c | cât este nevoie |
Compoziția finală
Într-o formă de silicon cu diametrul de 16cm puneÈ›i 150g de semifreddo cu ciocolată albă cu alune. AdăugaÈ›i inserÈ›ia cu ciocolată fizzy È™i acoperiÈ›i cu 150g de semifreddo amorenero, deasupra acoperiÈ›i cu un disc de pandiÈ™pan È™i congelaÈ›i complet. Apoi, scoateÈ›i din formă È™i glazuraÈ›i cu MIRROR CIOCCOLATO GIANDUIA. DecoraÈ›i cu MILK SPOTS ORIGINAL (Dobla - cod: 77223) È™i alune de pădure.