Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece
Informatii utile
Glazura tip oglinda – aplicata la cald sau la rece.
Descriere
Gama MIRROR a fost dezvoltata in special pentru realizarea glazurilor de tip oglinda pentru torturile de inghetata, Bavaroise, mousse si torturi clasice.
Glazurile MIRROR sunt caracterizate de un finisaj lucios care ramane neschimbat chiar si la temperaturi scazute (-20°C) oferind produselor de patiserie un look extrem de elegant.
Toate glazurile MIRROR, datorita formularii, permit obtinerea produselor finisate de prim rang cu un gust intens si rafinat. Glazurile MIRROR pot fi, de asemenea, folosite pe suprafete inclinate (marginea Bavaroise si Zuccotti) fara a aluneca sau a forma cocoloase inestetice pe suportul pentru tort.
Ambalaj:
6 kg galeti: MIRROR NEAGRA, ALBA, GIANDUJA, CIOCOLATA si MIRROR CARAMEL.
3 kg galeti: MIRROR CAPSUNI, ZMEURA, LAMAIE, MANDARINA, FRUCTE DE PADURE, VISINA AMARENA, KIWI, FISTIC, TROPICAL si NEUTRU.
Glazurile MIRROR sunt caracterizate de un finisaj lucios care ramane neschimbat chiar si la temperaturi scazute (-20°C) oferind produselor de patiserie un look extrem de elegant.
Toate glazurile MIRROR, datorita formularii, permit obtinerea produselor finisate de prim rang cu un gust intens si rafinat. Glazurile MIRROR pot fi, de asemenea, folosite pe suprafete inclinate (marginea Bavaroise si Zuccotti) fara a aluneca sau a forma cocoloase inestetice pe suportul pentru tort.
Ambalaj:
6 kg galeti: MIRROR NEAGRA, ALBA, GIANDUJA, CIOCOLATA si MIRROR CARAMEL.
3 kg galeti: MIRROR CAPSUNI, ZMEURA, LAMAIE, MANDARINA, FRUCTE DE PADURE, VISINA AMARENA, KIWI, FISTIC, TROPICAL si NEUTRU.
Adauga in lista
Retete
- TARTA ZEN TROPICALA CU CARAMEL
- TARTA ZEN GIANDUIA SI BISCUITI
- TARTA ZEN CU FRUCTE ROSII SI MASCARPONE
- TORT MONO-TROPICAL CU COCOS SI ANANAS
- MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI ZMEURA
- MISTER G
- SEMIFREDDO CU CIOCOLATA ALBA CU ALUNE SI AMORENERO SEMIFREDDO FRIZZZI POP CHOC
- SEMIFREDDO CU IAURT, CAPSUNI SI FRIZZZI POP PINK