SEMIFREDDO CU IAURT, CAPSUNI SI FRIZZZI POP PINK



Semifreddo cu dou? gusturi ?i cu inser?ii spumante ?i efervescente

Inser?ie fizzy

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK  100g


Mod de preparare:

Pune?i JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o form? de silicon cu diametrul de 12cm ?i da?i la ?oc frig sau congelator pân? la congelarea complet?.

Semifreddo cu iaurt

Ingrediente:
 
Fri?c? 35%  200g
TENDER MIX 75g
Ap? 70g
JOYGELATO YOGURT  15g

Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel pân? la ob?inerea unei spume.

Semifreddo cu c?p?uni

Ingrediente:
 
Fri?c? 35% 250g
TENDER MIX  60g
JOYPASTE PASTRY FRAGOLA 25g


Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel pân? la ob?inerea unei spume.

Glazur?

Ingrediente:
 
MIRROR FRAGOLA - topit la 45-50°c cât este nevoie

Compozi?ia final?

Într-o form? de silicon cu diametrul de 16cm pune?i 150g de semifreddo cu iaurt. Ad?uga?i inser?ia cu ciocolat? fizzy ?i acoperi?i cu 150g de semifreddo cu c?p?uni, deasupra acoperi?i cu un disc de pandi?pan ?i congela?i complet. Apoi, scoate?i din form? ?i glazura?i cu MIRROR FRAGOLA. Decora?i cu DOBLA: CURLS STRAWBERRY (cod: 48000), SPOTS PASTEL PINK (cod: 77228), MINI PEARL ASSORTMENT (cod: 77287).  

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Tender dessert - mix semifreddo, JOYGELATO YOGURT, JOYPASTE PASTRY FRAGOLA, Joycream Frizzzi Pop Pink
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.