SEMIFREDDO CU IAURT, CAPSUNI SI FRIZZZI POP PINKSemifreddo cu două gusturi și cu inserții spumante și efervescente

Inserție fizzy

Ingrediente:
 
JOYCREAM FRIZZZI POP PINK  100g


Mod de preparare:

Puneți JOYCREAM FRIZZZI POP PINK într-o formă de silicon cu diametrul de 12cm și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.

Semifreddo cu iaurt

Ingrediente:
 
Frișcă 35%  200g
TENDER MIX 75g
Apă 70g
JOYGELATO YOGURT  15g

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume.

Semifreddo cu căpșuni

Ingrediente:
 
Frișcă 35% 250g
TENDER MIX  60g
JOYPASTE PASTRY FRAGOLA 25g


Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele într-un mixer planetar cu tel până la obținerea unei spume.

Glazură

Ingrediente:
 
MIRROR FRAGOLA - topit la 45-50°c cât este nevoie

Compoziția finală

Într-o formă de silicon cu diametrul de 16cm puneți 150g de semifreddo cu iaurt. Adăugați inserția cu ciocolată fizzy și acoperiți cu 150g de semifreddo cu căpșuni, deasupra acoperiți cu un disc de pandișpan și congelați complet. Apoi, scoateți din formă și glazurați cu MIRROR FRAGOLA. Decorați cu DOBLA: CURLS STRAWBERRY (cod: 48000), SPOTS PASTEL PINK (cod: 77228), MINI PEARL ASSORTMENT (cod: 77287).  

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Tender dessert - mix semifreddo, JOYGELATO YOGURT, JOYPASTE PASTRY FRAGOLA, Joycream Frizzzi Pop Pink
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.