SFERA MIGNON CU CARAMEL SI CIOCOLATA CU ALUNE



Inserție praline

 
Ingrediente:

 
JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM 75g
TOFFEE D'OR CARAMEL 85g
Apă - călduță 20g
Sare fină un vârf de cuÈ›it

Mod de preparare: 

ÎncălziÈ›i puÈ›in TOFFEE D'OR CARAMEL È™i uniÈ›il cu JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM

AdăugaÈ›i È™i sarea cu apa puÈ›in incălzite. EmulsionaÈ›i cu un mixer vertical până la obÈ›inerea unei creme netedă È™i lucioasă. 

PuneÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută în forme de silicon semisferă umplându-le aprox. 1/3 din volum si daÈ›i la congelator sau la È™oc frig pana la îngheÈ›area completă a acestora.

Bavareză cu caramel

Ingrediente:

 
Gălbenuș 20g
Zahăr granulat  10g
Lapte 3,5% 140g
LILLY NEUTRO  34g
CHOCOCREAM CARAMEL FELUR DE SEL 195g
Frișcă 35% - semi bătută 250g

Mod de preparare:

PreparaÈ›i o cremă engleză clasică, puneÈ›i laptele la fiert È™i ulterior adăugaÈ›i compoziÈ›ia făcută separat de gălbenuÈ™ È™i zahăr, fierbeÈ›i în continuare până ajunge la temperatura de 82°C.

Când crema engleză este gata, adăugaÈ›i LILLY NEUTRO È™i amestecaÈ›i cu grijă pentru a evita formarea de cocoloaÈ™e.

Uniți cu CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL și emulsionați bine cu ajutorul unui mixer vertical.

FriÈ™ca semi bătută trebuie încorporată cu compoziÈ›ia realizată precedent, obÈ›inând astfel aluatul pentru bavareză. 

Cu ajutorul unui poÈ™ puneÈ›i compoziÈ›ia în forme de silicon È™i adăugaÈ›i inserÈ›ia de pralină.

DaÈ›i la È™oc frig sau congelator până la congelarea completă.

Brownies cu ciocolată cu arahide sărate

Ingrediente:

 
IRCA BROWNIES CHOC 500g
Apă - călduță 125g
Unt 82% - topit  100g
JOYPASTE NOCCIOLINA  50g

Mod de preparare:

AmestecaÈ›i toate ingredientele în mixerul planetar la viteză medie pentru 4-5 minute.

TurnaÈ›i aluatul de brownie în sferele de silicon cu ajutorul unui poÈ™ (aceeaÈ™i formă pe care o folosiÈ›i si compoziÈ›ia anterioară), aprox. 15g de produs pentru fiecare semisferă, umpleÈ›i până la jumătatea semisferei.

CoaceÈ›i în cuptorul ventilat la temperatura de 160°C pentru 12-13 minute, cu trapa de ventilaÈ›ie deschisă doar în ultimele minute.

DaÈ›i la congelator sau la È™oc frig până la îngheÈ›area acestora.

Glazură crocantă cu ciocolată cu alune

Ingrediente:

 
CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE cât este nevoie


ÎncălziÈ›i CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE la temperatura de 30-35°C, glazuraÈ›i baza brownie-ului cu compoziÈ›ia obÈ›inută.

Finisare:

SPRAY VELVET WHITE (Modecor/Silikomart

Pulverizați un strat subțire pe jumătatea sferei de bavareză cu caramel.

Compoziția finală

O dată glasată baza brownie-ului, poziționați deasupra sferele de bavareză.
Decorați cu SPOTS ORIGINAL DARK - cod. 77223.

Ingrediente: Toffee d'or caramel - crema toffee, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM, JOYPASTE NOCCIOLINA, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Chococream Crunchy Cacao & Nocciole - Crema de Cacao cu Alune, Chococream Caramel Fleur de Sel - Crema de Caramel Fleur de Sel
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.