SFERA MIGNON CU CARAMEL SI CIOCOLATA CU ALUNE



Inserție praline

 
Ingrediente:

 
JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM 75g
TOFFEE D'OR CARAMEL 85g
Apă - călduță 20g
Sare fină un vârf de cuțit

Mod de preparare: 

Încălziți puțin TOFFEE D'OR CARAMEL și unițil cu JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM

Adăugați și sarea cu apa puțin incălzite. Emulsionați cu un mixer vertical până la obținerea unei creme netedă și lucioasă. 

Puneți compoziția obținută în forme de silicon semisferă umplându-le aprox. 1/3 din volum si dați la congelator sau la șoc frig pana la înghețarea completă a acestora.

Bavareză cu caramel

Ingrediente:

 
Gălbenuș 20g
Zahăr granulat  10g
Lapte 3,5% 140g
LILLY NEUTRO  34g
CHOCOCREAM CARAMEL FELUR DE SEL 195g
Frișcă 35% - semi bătută 250g

Mod de preparare:

Preparați o cremă engleză clasică, puneți laptele la fiert și ulterior adăugați compoziția făcută separat de gălbenuș și zahăr, fierbeți în continuare până ajunge la temperatura de 82°C.

Când crema engleză este gata, adăugați LILLY NEUTRO și amestecați cu grijă pentru a evita formarea de cocoloașe.

Uniți cu CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL și emulsionați bine cu ajutorul unui mixer vertical.

Frișca semi bătută trebuie încorporată cu compoziția realizată precedent, obținând astfel aluatul pentru bavareză. 

Cu ajutorul unui poș puneți compoziția în forme de silicon și adăugați inserția de pralină.

Dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă.

Brownies cu ciocolată cu arahide sărate

Ingrediente:

 
IRCA BROWNIES CHOC 500g
Apă - călduță 125g
Unt 82% - topit  100g
JOYPASTE NOCCIOLINA  50g

Mod de preparare:

Amestecați toate ingredientele în mixerul planetar la viteză medie pentru 4-5 minute.

Turnați aluatul de brownie în sferele de silicon cu ajutorul unui poș (aceeași formă pe care o folosiți si compoziția anterioară), aprox. 15g de produs pentru fiecare semisferă, umpleți până la jumătatea semisferei.

Coaceți în cuptorul ventilat la temperatura de 160°C pentru 12-13 minute, cu trapa de ventilație deschisă doar în ultimele minute.

Dați la congelator sau la șoc frig până la înghețarea acestora.

Glazură crocantă cu ciocolată cu alune

Ingrediente:

 
CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE cât este nevoie


Încălziți CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE la temperatura de 30-35°C, glazurați baza brownie-ului cu compoziția obținută.

Finisare:

SPRAY VELVET WHITE (Modecor/Silikomart

Pulverizați un strat subțire pe jumătatea sferei de bavareză cu caramel.

Compoziția finală

O dată glasată baza brownie-ului, poziționați deasupra sferele de bavareză.
Decorați cu SPOTS ORIGINAL DARK - cod. 77223.

Ingrediente: Toffee d'or caramel - crema toffee, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM, JOYPASTE NOCCIOLINA, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Chococream Crunchy Cacao & Nocciole - Crema de Cacao cu Alune, Chococream Caramel Fleur de Sel - Crema de Caramel Fleur de Sel
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.