SFERA MIGNON CU CARAMEL SI CIOCOLATA CU ALUNE



Inser?ie praline

 
Ingrediente:

 
JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM 75g
TOFFEE D'OR CARAMEL 85g
Ap? - c?ldu?? 20g
Sare fin? un vârf de cu?it

Mod de preparare: 

Înc?lzi?i pu?in TOFFEE D'OR CARAMEL ?i uni?il cu JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM

Ad?uga?i ?i sarea cu apa pu?in inc?lzite. Emulsiona?i cu un mixer vertical pân? la ob?inerea unei creme neted? ?i lucioas?. 

Pune?i compozi?ia ob?inut? în forme de silicon semisfer? umplându-le aprox. 1/3 din volum si da?i la congelator sau la ?oc frig pana la înghe?area complet? a acestora.

Bavarez? cu caramel

Ingrediente:

 
G?lbenu? 20g
Zah?r granulat  10g
Lapte 3,5% 140g
LILLY NEUTRO  34g
CHOCOCREAM CARAMEL FELUR DE SEL 195g
Fri?c? 35% - semi b?tut? 250g

Mod de preparare:

Prepara?i o crem? englez? clasic?, pune?i laptele la fiert ?i ulterior ad?uga?i compozi?ia f?cut? separat de g?lbenu? ?i zah?r, fierbe?i în continuare pân? ajunge la temperatura de 82°C.

Când crema englez? este gata, ad?uga?i LILLY NEUTRO ?i amesteca?i cu grij? pentru a evita formarea de cocoloa?e.

Uni?i cu CHOCOCREAM CARAMEL FLEUR DE SEL ?i emulsiona?i bine cu ajutorul unui mixer vertical.

Fri?ca semi b?tut? trebuie încorporat? cu compozi?ia realizat? precedent, ob?inând astfel aluatul pentru bavarez?. 

Cu ajutorul unui po? pune?i compozi?ia în forme de silicon ?i ad?uga?i inser?ia de pralin?.

Da?i la ?oc frig sau congelator pân? la congelarea complet?.

Brownies cu ciocolat? cu arahide s?rate

Ingrediente:

 
IRCA BROWNIES CHOC 500g
Ap? - c?ldu?? 125g
Unt 82% - topit  100g
JOYPASTE NOCCIOLINA  50g

Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele în mixerul planetar la vitez? medie pentru 4-5 minute.

Turna?i aluatul de brownie în sferele de silicon cu ajutorul unui po? (aceea?i form? pe care o folosi?i si compozi?ia anterioar?), aprox. 15g de produs pentru fiecare semisfer?, umple?i pân? la jum?tatea semisferei.

Coace?i în cuptorul ventilat la temperatura de 160°C pentru 12-13 minute, cu trapa de ventila?ie deschis? doar în ultimele minute.

Da?i la congelator sau la ?oc frig pân? la înghe?area acestora.

Glazur? crocant? cu ciocolat? cu alune

Ingrediente:

 
CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE cât este nevoie


Înc?lzi?i CHOCOCREAM CRUNCHY CACAO & NOCCIOLE la temperatura de 30-35°C, glazura?i baza brownie-ului cu compozi?ia ob?inut?.

Finisare:

SPRAY VELVET WHITE (Modecor/Silikomart

Pulveriza?i un strat sub?ire pe jum?tatea sferei de bavarez? cu caramel.

Compozi?ia final?

O dat? glasat? baza brownie-ului, pozi?iona?i deasupra sferele de bavarez?.
Decora?i cu SPOTS ORIGINAL DARK - cod. 77223.

Ingrediente: Toffee d'or caramel - crema toffee, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), JOYPASTE NOCCIOLA PREMIUM, JOYPASTE NOCCIOLINA, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Chococream Crunchy Cacao & Nocciole - Crema de Cacao cu Alune, Chococream Caramel Fleur de Sel - Crema de Caramel Fleur de Sel
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.