TARTA ZEN CU FRUCTE ROSII SI MASCARPONE
.png)
Aluat fraged cu migdale
Ingrediente:
TOP FROLLA | 1050g |
Unt 82% | 260g |
Ou? întregi | 175g |
F?in? de migdale | 115g |
Zah?r granulat | 90g |
Sare fin? | 4g |
Mod de preparare:
Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar tip frunz? apoi l?sa?i în frigider s? se odihneasc?.
Întinde?i de aprox. 3,5mm ?i pune?i aluatul în matri?e speciale/inele microforate "Silikomart Tarte Ring Round".
L?sa?i la r?cit înainte de coacere. Coace?i pentru 18 minute la circa 165°C pe trapa de ventila?ie deschis? ?i cu ventila?ia la minim.
Crem? cu incluziuni de fructe ro?ii
CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI - Crem? cu Fructe Ro?ii si inser?ii crocante | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Topi?i la 35 - 40°C
Crem? de zmeur?
Ingrediente:
Lapte 3,5% | 50g |
Fri?c? 35% | 50g |
G?lbenu?uri de ou | 20g |
Zah?r granulat | 5g |
LILLY NEUTRO | 12,5g |
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeur? | 150g |
MINUETTO LATTE SANTO DOMINGO 38% | 75g |
Mod de preparare:
Amesteca?i g?lbenu?ul de ou ?i zah?rul, apoi pune?i la fiert laptele si smântâna. Aducem amestecul la 84°C.
Uni?i amestecul cald ob?inut cu ciocolata LATTE SANTO DOMINGO 38%, LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR LAMPONE.
Mixa?i amestecul ?i r?ci?i.
Mousse cu mascarpone
Ingrediente:
Fri?c? 35% | 500g |
LILLY NEUTRO | 50g |
Ap? | 50g |
JOYGELATO MASCARPONE | 25g |
Mod de preparare:
Pune?i toate ingredientele în mixer-ul planetar pân? când ob?ine?i un amestec fin semi-montat, turna?i-l în matri?a "Silikomart Kit Tarte Ring Palet".
Pune?i în ?oc frig la -40°C sau la congelator pân? se înt?re?te.
Glazura ?i decorarea
Ingrediente:
MIRROR NEUTRAL - glazur? oglind? | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
Cu ajutorul unei spatule mici sau a unei linguri?e forma?i un strat de aproximativ jum?tate de centimetru de crem? CHOCOCREAM pe fundul ?i pe pere?ii interni ai tartei din aluat fraged.
Continua?i cu crema de zmeur? pân? la umplerea tartei.
La final aplica?i discul de mousse cu mascarpone ?i glazura?i cu MIRROR NEUTRAL înc?lzit la 50°C.
Decora?i cu zmeur? crispy, DOBLA RASPBERRY 77460, foi?e de aur, petale de trandafir deshidratat.
Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece