TARTA ZEN CU FRUCTE ROSII SI MASCARPONE



Aluat fraged cu migdale

Ingrediente:

 
TOP FROLLA 1050g
Unt 82% 260g
Ouă întregi  175g
Făină de migdale 115g
Zahăr granulat 90g 
Sare fină  4g


Mod de preparare:

AmestecaÈ›i toate ingredientele într-un mixer planetar tip frunză apoi lăsaÈ›i în frigider să se odihnească.

ÎntindeÈ›i de aprox. 3,5mm È™i puneÈ›i aluatul în matriÈ›e speciale/inele microforate "Silikomart Tarte Ring Round".

LăsaÈ›i la răcit înainte de coacere. CoaceÈ›i pentru 18 minute la circa 165°C pe trapa de ventilaÈ›ie deschisă È™i cu ventilaÈ›ia la minim.


Cremă cu incluziuni de fructe roÈ™ii 
 
CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI - Cremă cu Fructe RoÈ™ii si inserÈ›ii crocante cât este nevoie

Mod de preparare:
  
TopiÈ›i la 35 - 40°C


Cremă de zmeură

Ingrediente:
 
Lapte 3,5% 50g
FriÈ™că 35%  50g
Gălbenușuri de ou 20g
Zahăr granulat 5g
LILLY NEUTRO 12,5g
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeură  150g
MINUETTO LATTE SANTO DOMINGO 38%  75g


Mod de preparare:

AmestecaÈ›i gălbenuÈ™ul de ou È™i zahărul, apoi puneÈ›i la fiert laptele si smântâna. Aducem amestecul la 84°C.

Uniți amestecul cald obținut cu ciocolata LATTE SANTO DOMINGO 38%, LILLY NEUTRO și FRUTTIDOR LAMPONE.

Mixați amestecul și răciți.


Mousse cu mascarpone

Ingrediente:
 
Frișcă 35% 500g
LILLY NEUTRO 50g
Apă 50g
JOYGELATO MASCARPONE 25g


Mod de preparare:

PuneÈ›i toate ingredientele în mixer-ul planetar până când obÈ›ineÈ›i un amestec fin semi-montat, turnaÈ›i-l în matriÈ›a "Silikomart Kit Tarte Ring Palet".

PuneÈ›i în È™oc frig la -40°C sau la congelator până se întăreÈ™te.


Glazura și decorarea

Ingrediente:
 
MIRROR NEUTRAL - glazură oglindă cât este nevoie


Compoziția finală

Cu ajutorul unei spatule mici sau a unei lingurițe formați un strat de aproximativ jumătate de centimetru de cremă CHOCOCREAM pe fundul și pe pereții interni ai tartei din aluat fraged.

ContinuaÈ›i cu crema de zmeură până la umplerea tartei.

La final aplicaÈ›i discul de mousse cu mascarpone È™i glazuraÈ›i cu MIRROR NEUTRAL încălzit la 50°C.

Decorați cu zmeură crispy, DOBLA RASPBERRY 77460, foițe de aur, petale de trandafir deshidratat.

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.