TARTA ZEN CU FRUCTE ROSII SI MASCARPONE



Aluat fraged cu migdale

Ingrediente:

 
TOP FROLLA 1050g
Unt 82% 260g
Ou? întregi  175g
F?in? de migdale 115g
Zah?r granulat 90g 
Sare fin?  4g


Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar tip frunz? apoi l?sa?i în frigider s? se odihneasc?.

Întinde?i de aprox. 3,5mm ?i pune?i aluatul în matri?e speciale/inele microforate "Silikomart Tarte Ring Round".

L?sa?i la r?cit înainte de coacere. Coace?i pentru 18 minute la circa 165°C pe trapa de ventila?ie deschis? ?i cu ventila?ia la minim.


Crem? cu incluziuni de fructe ro?ii 
 
CHOCOCREAM CRUNCHY FRUTTI ROSSI - Crem? cu Fructe Ro?ii si inser?ii crocante cât este nevoie

Mod de preparare:
  
Topi?i la 35 - 40°C


Crem? de zmeur?

Ingrediente:
 
Lapte 3,5% 50g
Fri?c? 35%  50g
G?lbenu?uri de ou 20g
Zah?r granulat 5g
LILLY NEUTRO 12,5g
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeur?  150g
MINUETTO LATTE SANTO DOMINGO 38%  75g


Mod de preparare:

Amesteca?i g?lbenu?ul de ou ?i zah?rul, apoi pune?i la fiert laptele si smântâna. Aducem amestecul la 84°C.

Uni?i amestecul cald ob?inut cu ciocolata LATTE SANTO DOMINGO 38%, LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR LAMPONE.

Mixa?i amestecul ?i r?ci?i.


Mousse cu mascarpone

Ingrediente:
 
Fri?c? 35% 500g
LILLY NEUTRO 50g
Ap? 50g
JOYGELATO MASCARPONE 25g


Mod de preparare:

Pune?i toate ingredientele în mixer-ul planetar pân? când ob?ine?i un amestec fin semi-montat, turna?i-l în matri?a "Silikomart Kit Tarte Ring Palet".

Pune?i în ?oc frig la -40°C sau la congelator pân? se înt?re?te.


Glazura ?i decorarea

Ingrediente:
 
MIRROR NEUTRAL - glazur? oglind? cât este nevoie


Compozi?ia final?

Cu ajutorul unei spatule mici sau a unei linguri?e forma?i un strat de aproximativ jum?tate de centimetru de crem? CHOCOCREAM pe fundul ?i pe pere?ii interni ai tartei din aluat fraged.

Continua?i cu crema de zmeur? pân? la umplerea tartei.

La final aplica?i discul de mousse cu mascarpone ?i glazura?i cu MIRROR NEUTRAL înc?lzit la 50°C.

Decora?i cu zmeur? crispy, DOBLA RASPBERRY 77460, foi?e de aur, petale de trandafir deshidratat.

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.