TORT DE CARAMEL, CIOCOLATA SI ALUNE



Aluat fraged

Ingrediente:
 
TOP FROLLA  1000g
Unt  400g
Ouă 100g

Mod de preparare:

AmestecaÈ›i în mixerul planetar tip frunza TOP FROLLA cu untul, o dată obÈ›inut un amestec nisipos adăugaÈ›i ouăle.


Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 300g
Apă - la temperatura camerei  75g
Unt 82% - topit la o temperatură scăzută 90g

Mod de preparare:

În mixerul planetar tip frunză, amestecaÈ›i IRCA BROWNIES CHOC È™i apa pentru 2-3 minute la viteză mică.

Cremă de caramel

Ingrediente:
 
TOFFEE D'OR CARAMEL  300g
Nuci, fistic și migdale măcinate 150g

Mod de preparare:

ÎncălziÈ›i TOFFEE D'OR CARAMEL în microunde până devinde lichid È™i încorporaÈ›i nucile uscate.

Ganaj de ciocolată cu caramel sărat

Ingrediente:
 
TOFFEE D'OR CARAMEL 350g
Sare fină  4g
Frișcă 35% 80g
Unt 82%  70g
RENO CONCERTO FONDENTE 64% 60g
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL 40g

Mod de preparare:

ÎncălziÈ›i în cuptorul cu microunde TOFFEE D'OR CARAMEL, sarea È™i friÈ™ca până la 50°C.

AdăugaÈ›i RENO CONCERTO FONDENTE 64% È™i RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL topite la 45°C È™i emulsionaÈ›i cu un mixer vertical. TerminaÈ›i adăugând untul moale.

Acoperiți cu folie și dați la frigider.

Decorare

Ingrediente:
 
HAPPYCAO  cât este nevoie


Compoziția finală

ÎntindeÈ›i aluatul fraged de grosimea de aproximativ 2-3mm. TăiaÈ›i baza de diametrul dorit, lăsând bordura înaltă de 2cm.

TurnaÈ›i compoziÈ›ia de TOFFEE D'OR CARAMEL cu nucile uscate în interiorul tartei È™i coaceÈ›i la 180-190°C pentru circa 30 de minute.

O dată răcită tarta, acoperiți cu ajutorul unu sac poș suprafața tartei cu ganajul de ciocolata și caramel sărat.

Decorați cu HAPPYCAO.

Procedeu:

Căptușiți tava de tort cu aluatul fraged (4mm), așezați la bază un disc de pandișpan.

PuneÈ›i un strat de FRITTIDOR pera (pară), ulterior puneÈ›i un disc de pandiÈ™pan puÈ›in însiropat, puneÈ›i aproximativ 250g de cremă/compoziÈ›ie/aluat de prăjitură cu nocciola, nivelaÈ›i.CoaceÈ›i la 165-175°C timp de 25-28 de minute (vapor la 20%).

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Toffee d'or caramel - crema toffee, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Top frolla - mix aluat fraged, Happycao - cacao rezistent la umiditate, Fruttidor pară 85% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.