TORT DE CARAMEL, CIOCOLATA SI ALUNE



Aluat fraged

Ingrediente:
 
TOP FROLLA  1000g
Unt  400g
Ou? 100g

Mod de preparare:

Amesteca?i în mixerul planetar tip frunza TOP FROLLA cu untul, o dat? ob?inut un amestec nisipos ad?uga?i ou?le.


Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 300g
Ap? - la temperatura camerei  75g
Unt 82% - topit la o temperatur? sc?zut? 90g

Mod de preparare:

În mixerul planetar tip frunz?, amesteca?i IRCA BROWNIES CHOC ?i apa pentru 2-3 minute la vitez? mic?.

Crem? de caramel

Ingrediente:
 
TOFFEE D'OR CARAMEL  300g
Nuci, fistic ?i migdale m?cinate 150g

Mod de preparare:

Înc?lzi?i TOFFEE D'OR CARAMEL în microunde pân? devinde lichid ?i încorpora?i nucile uscate.

Ganaj de ciocolat? cu caramel s?rat

Ingrediente:
 
TOFFEE D'OR CARAMEL 350g
Sare fin?  4g
Fri?c? 35% 80g
Unt 82%  70g
RENO CONCERTO FONDENTE 64% 60g
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL 40g

Mod de preparare:

Înc?lzi?i în cuptorul cu microunde TOFFEE D'OR CARAMEL, sarea ?i fri?ca pân? la 50°C.

Ad?uga?i RENO CONCERTO FONDENTE 64% ?i RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL topite la 45°C ?i emulsiona?i cu un mixer vertical. Termina?i ad?ugând untul moale.

Acoperi?i cu folie ?i da?i la frigider.

Decorare

Ingrediente:
 
HAPPYCAO  cât este nevoie


Compozi?ia final?

Întinde?i aluatul fraged de grosimea de aproximativ 2-3mm. T?ia?i baza de diametrul dorit, l?sând bordura înalt? de 2cm.

Turna?i compozi?ia de TOFFEE D'OR CARAMEL cu nucile uscate în interiorul tartei ?i coace?i la 180-190°C pentru circa 30 de minute.

O dat? r?cit? tarta, acoperi?i cu ajutorul unu sac po? suprafa?a tartei cu ganajul de ciocolata ?i caramel s?rat.

Decora?i cu HAPPYCAO.

Procedeu:

C?ptu?i?i tava de tort cu aluatul fraged (4mm), a?eza?i la baz? un disc de pandi?pan.

Pune?i un strat de FRITTIDOR pera (par?), ulterior pune?i un disc de pandi?pan pu?in însiropat, pune?i aproximativ 250g de crem?/compozi?ie/aluat de pr?jitur? cu nocciola, nivela?i.Coace?i la 165-175°C timp de 25-28 de minute (vapor la 20%).

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Toffee d'or caramel - crema toffee, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Top frolla - mix aluat fraged, Happycao - cacao rezistent la umiditate, Fruttidor par? 85% buc??i de fruct
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.