TORT DE CARAMEL, CIOCOLATA SI ALUNE

Aluat fraged
Ingrediente:
TOP FROLLA | 1000g |
Unt | 400g |
Ou? | 100g |
Mod de preparare:
Amesteca?i în mixerul planetar tip frunza TOP FROLLA cu untul, o dat? ob?inut un amestec nisipos ad?uga?i ou?le.
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 300g |
Ap? - la temperatura camerei | 75g |
Unt 82% - topit la o temperatur? sc?zut? | 90g |
Mod de preparare:
În mixerul planetar tip frunz?, amesteca?i IRCA BROWNIES CHOC ?i apa pentru 2-3 minute la vitez? mic?.
Crem? de caramel
Ingrediente:
TOFFEE D'OR CARAMEL | 300g |
Nuci, fistic ?i migdale m?cinate | 150g |
Mod de preparare:
Înc?lzi?i TOFFEE D'OR CARAMEL în microunde pân? devinde lichid ?i încorpora?i nucile uscate.
Ganaj de ciocolat? cu caramel s?rat
Ingrediente:
TOFFEE D'OR CARAMEL | 350g |
Sare fin? | 4g |
Fri?c? 35% | 80g |
Unt 82% | 70g |
RENO CONCERTO FONDENTE 64% | 60g |
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL | 40g |
Mod de preparare:
Înc?lzi?i în cuptorul cu microunde TOFFEE D'OR CARAMEL, sarea ?i fri?ca pân? la 50°C.
Ad?uga?i RENO CONCERTO FONDENTE 64% ?i RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL topite la 45°C ?i emulsiona?i cu un mixer vertical. Termina?i ad?ugând untul moale.
Acoperi?i cu folie ?i da?i la frigider.
Decorare
Ingrediente:
HAPPYCAO | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
Întinde?i aluatul fraged de grosimea de aproximativ 2-3mm. T?ia?i baza de diametrul dorit, l?sând bordura înalt? de 2cm.
Turna?i compozi?ia de TOFFEE D'OR CARAMEL cu nucile uscate în interiorul tartei ?i coace?i la 180-190°C pentru circa 30 de minute.
O dat? r?cit? tarta, acoperi?i cu ajutorul unu sac po? suprafa?a tartei cu ganajul de ciocolata ?i caramel s?rat.
Decora?i cu HAPPYCAO.
Procedeu:
C?ptu?i?i tava de tort cu aluatul fraged (4mm), a?eza?i la baz? un disc de pandi?pan.
Pune?i un strat de FRITTIDOR pera (par?), ulterior pune?i un disc de pandi?pan pu?in însiropat, pune?i aproximativ 250g de crem?/compozi?ie/aluat de pr?jitur? cu nocciola, nivela?i.Coace?i la 165-175°C timp de 25-28 de minute (vapor la 20%).