TORT DE CARAMEL, CIOCOLATA SI ALUNE

Aluat fraged
Ingrediente:
TOP FROLLA | 1000g |
Unt | 400g |
Ouă | 100g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i în mixerul planetar tip frunza TOP FROLLA cu untul, o dată obÈ›inut un amestec nisipos adăugaÈ›i ouăle.
Brownie
Ingrediente:
IRCA BROWNIES CHOC | 300g |
Apă - la temperatura camerei | 75g |
Unt 82% - topit la o temperatură scăzută | 90g |
Mod de preparare:
În mixerul planetar tip frunză, amestecaÈ›i IRCA BROWNIES CHOC È™i apa pentru 2-3 minute la viteză mică.
Cremă de caramel
Ingrediente:
TOFFEE D'OR CARAMEL | 300g |
Nuci, fistic și migdale măcinate | 150g |
Mod de preparare:
ÎncălziÈ›i TOFFEE D'OR CARAMEL în microunde până devinde lichid È™i încorporaÈ›i nucile uscate.
Ganaj de ciocolată cu caramel sărat
Ingrediente:
TOFFEE D'OR CARAMEL | 350g |
Sare fină | 4g |
Frișcă 35% | 80g |
Unt 82% | 70g |
RENO CONCERTO FONDENTE 64% | 60g |
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL | 40g |
Mod de preparare:
ÎncălziÈ›i în cuptorul cu microunde TOFFEE D'OR CARAMEL, sarea È™i friÈ™ca până la 50°C.
AdăugaÈ›i RENO CONCERTO FONDENTE 64% È™i RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL topite la 45°C È™i emulsionaÈ›i cu un mixer vertical. TerminaÈ›i adăugând untul moale.
Acoperiți cu folie și dați la frigider.
Decorare
Ingrediente:
HAPPYCAO | cât este nevoie |
Compoziția finală
ÎntindeÈ›i aluatul fraged de grosimea de aproximativ 2-3mm. TăiaÈ›i baza de diametrul dorit, lăsând bordura înaltă de 2cm.
TurnaÈ›i compoziÈ›ia de TOFFEE D'OR CARAMEL cu nucile uscate în interiorul tartei È™i coaceÈ›i la 180-190°C pentru circa 30 de minute.
O dată răcită tarta, acoperiți cu ajutorul unu sac poș suprafața tartei cu ganajul de ciocolata și caramel sărat.
Decorați cu HAPPYCAO.
Procedeu:
Căptușiți tava de tort cu aluatul fraged (4mm), așezați la bază un disc de pandișpan.
PuneÈ›i un strat de FRITTIDOR pera (pară), ulterior puneÈ›i un disc de pandiÈ™pan puÈ›in însiropat, puneÈ›i aproximativ 250g de cremă/compoziÈ›ie/aluat de prăjitură cu nocciola, nivelaÈ›i.CoaceÈ›i la 165-175°C timp de 25-28 de minute (vapor la 20%).