TORT DE CARAMEL, CIOCOLATA SI ALUNE



Aluat fraged

Ingrediente:
 
TOP FROLLA  1000g
Unt  400g
Ouă 100g

Mod de preparare:

Amestecați în mixerul planetar tip frunza TOP FROLLA cu untul, o dată obținut un amestec nisipos adăugați ouăle.


Brownie

Ingrediente:
 
IRCA BROWNIES CHOC 300g
Apă - la temperatura camerei  75g
Unt 82% - topit la o temperatură scăzută 90g

Mod de preparare:

În mixerul planetar tip frunză, amestecați IRCA BROWNIES CHOC și apa pentru 2-3 minute la viteză mică.

Cremă de caramel

Ingrediente:
 
TOFFEE D'OR CARAMEL  300g
Nuci, fistic și migdale măcinate 150g

Mod de preparare:

Încălziți TOFFEE D'OR CARAMEL în microunde până devinde lichid și încorporați nucile uscate.

Ganaj de ciocolată cu caramel sărat

Ingrediente:
 
TOFFEE D'OR CARAMEL 350g
Sare fină  4g
Frișcă 35% 80g
Unt 82%  70g
RENO CONCERTO FONDENTE 64% 60g
RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL 40g

Mod de preparare:

Încălziți în cuptorul cu microunde TOFFEE D'OR CARAMEL, sarea și frișca până la 50°C.

Adăugați RENO CONCERTO FONDENTE 64% și RENO CONCERTO LACTEE CARAMEL topite la 45°C și emulsionați cu un mixer vertical. Terminați adăugând untul moale.

Acoperiți cu folie și dați la frigider.

Decorare

Ingrediente:
 
HAPPYCAO  cât este nevoie


Compoziția finală

Întindeți aluatul fraged de grosimea de aproximativ 2-3mm. Tăiați baza de diametrul dorit, lăsând bordura înaltă de 2cm.

Turnați compoziția de TOFFEE D'OR CARAMEL cu nucile uscate în interiorul tartei și coaceți la 180-190°C pentru circa 30 de minute.

O dată răcită tarta, acoperiți cu ajutorul unu sac poș suprafața tartei cu ganajul de ciocolata și caramel sărat.

Decorați cu HAPPYCAO.

Procedeu:

Căptușiți tava de tort cu aluatul fraged (4mm), așezați la bază un disc de pandișpan.

Puneți un strat de FRITTIDOR pera (pară), ulterior puneți un disc de pandișpan puțin însiropat, puneți aproximativ 250g de cremă/compoziție/aluat de prăjitură cu nocciola, nivelați.Coaceți la 165-175°C timp de 25-28 de minute (vapor la 20%).

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Toffee d'or caramel - crema toffee, Irca brownies choc - mix brownie (negresa), Top frolla - mix aluat fraged, Happycao - cacao rezistent la umiditate, Fruttidor pară 85% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.