TORT PADUREA NEAGRA
Pandișpan cu ciocolată
Ingrediente:
SFRULLA CHOC | 1000g |
Ouă întregi - la temperatura camerei | 600g |
Apă | 200g |
Unt 82% - topit | 100g |
Făină de migdale | 100g |
Mod de preparare:
Amestecați SFRULLA CHOC, ouăle și apa în mixerul planetar pentru 8-10 minute. Adăugați untul topit în prealabil la temperatură moderată și făina de migdale și încoroporați ușor cu restul compoziției.
Puneți compoziția în forme și coaceți la 180-200°C pentru 25-30 de minute.
Sirop de Kirsch
Ingrediente:
Apă | 500g |
Zahăr | 350g |
Lichior de kirsch | 200-250g |
Mod de preparare:
Amestecați apa cu zahărul cu un tel, fierbeți, când siropul ajunge la temperatura de 45-50°C adăugați lichiorul de kirsch.
Cremă de frișcă
Ingrediente:
Frișcă | 1000g |
Apă | 150g |
LILLY NEUTRO | 150g |
Mod de preparare:
Amestecați toate ingredientele in mixerul planetar cu telul până obțineți o consistență fină.
Umplutură de cireșe
Ingrediente:
FRUTTIDOR CILIEGIA - cireșe | cât este nevoie |
Compoziția finală
Tăiați pandișpanul în straturi de aproximativ 1cm și poziționați primul strat la baza unui inel pentru torturi (de diametrul dorit).
Însiropați pandișpanul cu siropul de kirsch, puneți un strat de un centimetru de FRUTTIDOR CILIEGIA în așa fel incât sa fie la o distanță de circa 2cm de marginea inelului. Deasupra puneți un strat de 1cm din crema de frișcă.
Poziționați și cel de al 2-lea și al 3-lea strat de pandișpan si repetați procesul de mai sus.
Dați la frigider pentru cel puțin două ore după care scoateți tortul din inel, neteziți marginile cu frișcă și decorați după plac.