TORT PADUREA NEAGRA



Pandi?pan cu ciocolat?

Ingrediente:
 
SFRULLA CHOC 1000g
Ou? întregi - la temperatura camerei  600g
Ap?  200g
Unt 82% - topit  100g
F?in? de migdale 100g


Mod de preparare:

Amesteca?i SFRULLA CHOC, ou?le ?i apa în mixerul planetar pentru 8-10 minute. Ad?uga?i untul topit în prealabil la temperatur? moderat? ?i f?ina de migdale ?i încoropora?i u?or cu restul compozi?iei.

Pune?i compozi?ia în forme ?i coace?i la 180-200°C pentru 25-30 de minute.

Sirop de Kirsch

Ingrediente:
 
Ap?  500g
Zah?r  350g
Lichior de kirsch 200-250g

Mod de preparare:

Amesteca?i apa cu zah?rul cu un tel, fierbe?i, când siropul ajunge la temperatura de 45-50°C ad?uga?i lichiorul de kirsch.

Crem? de fri?c?

Ingrediente:
 
Fri?c? 1000g
Ap? 150g
LILLY NEUTRO  150g

Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele in mixerul planetar cu telul pân? ob?ine?i o consisten?? fin?.

Umplutur? de cire?e

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR CILIEGIA - cire?e cât este nevoie

Compozi?ia final?

T?ia?i pandi?panul în straturi de aproximativ 1cm ?i pozi?iona?i primul strat la baza unui inel pentru torturi (de diametrul dorit).

Însiropa?i pandi?panul cu siropul de kirsch, pune?i un strat de un centimetru de FRUTTIDOR CILIEGIA în a?a fel incât sa fie la o distan?? de circa 2cm de marginea inelului. Deasupra pune?i un strat de 1cm din crema de fri?c?.

Pozi?iona?i ?i cel de al 2-lea ?i al 3-lea strat de pandi?pan si repeta?i procesul de mai sus.

Da?i la frigider pentru cel pu?in dou? ore dup? care scoate?i tortul din inel, netezi?i marginile cu fri?c? ?i decora?i dup? plac.

Ingrediente: Sfrulla - mix pandispan vanilie si ciocolata, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor cire?e ro?ii 70% fruct īntreg
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.