TORT PADUREA NEAGRA

Pandișpan cu ciocolată
Ingrediente:
SFRULLA CHOC | 1000g |
Ouă întregi - la temperatura camerei | 600g |
Apă | 200g |
Unt 82% - topit | 100g |
Făină de migdale | 100g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i SFRULLA CHOC, ouăle È™i apa în mixerul planetar pentru 8-10 minute. AdăugaÈ›i untul topit în prealabil la temperatură moderată È™i făina de migdale È™i încoroporaÈ›i uÈ™or cu restul compoziÈ›iei.
PuneÈ›i compoziÈ›ia în forme È™i coaceÈ›i la 180-200°C pentru 25-30 de minute.
Sirop de Kirsch
Ingrediente:
Apă | 500g |
Zahăr | 350g |
Lichior de kirsch | 200-250g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i apa cu zahărul cu un tel, fierbeÈ›i, când siropul ajunge la temperatura de 45-50°C adăugaÈ›i lichiorul de kirsch.
Cremă de frișcă
Ingrediente:
Frișcă | 1000g |
Apă | 150g |
LILLY NEUTRO | 150g |
Mod de preparare:
AmestecaÈ›i toate ingredientele in mixerul planetar cu telul până obÈ›ineÈ›i o consistență fină.
Umplutură de cireșe
Ingrediente:
FRUTTIDOR CILIEGIA - cireÈ™e | cât este nevoie |
Compoziția finală
TăiaÈ›i pandiÈ™panul în straturi de aproximativ 1cm È™i poziÈ›ionaÈ›i primul strat la baza unui inel pentru torturi (de diametrul dorit).
ÎnsiropaÈ›i pandiÈ™panul cu siropul de kirsch, puneÈ›i un strat de un centimetru de FRUTTIDOR CILIEGIA în aÈ™a fel incât sa fie la o distanță de circa 2cm de marginea inelului. Deasupra puneÈ›i un strat de 1cm din crema de friÈ™că.
Poziționați și cel de al 2-lea și al 3-lea strat de pandișpan si repetați procesul de mai sus.
Dați la frigider pentru cel puțin două ore după care scoateți tortul din inel, neteziți marginile cu frișcă și decorați după plac.