TORT PADUREA NEAGRA

Pandi?pan cu ciocolat?
Ingrediente:
SFRULLA CHOC | 1000g |
Ou? întregi - la temperatura camerei | 600g |
Ap? | 200g |
Unt 82% - topit | 100g |
F?in? de migdale | 100g |
Mod de preparare:
Amesteca?i SFRULLA CHOC, ou?le ?i apa în mixerul planetar pentru 8-10 minute. Ad?uga?i untul topit în prealabil la temperatur? moderat? ?i f?ina de migdale ?i încoropora?i u?or cu restul compozi?iei.
Pune?i compozi?ia în forme ?i coace?i la 180-200°C pentru 25-30 de minute.
Sirop de Kirsch
Ingrediente:
Ap? | 500g |
Zah?r | 350g |
Lichior de kirsch | 200-250g |
Mod de preparare:
Amesteca?i apa cu zah?rul cu un tel, fierbe?i, când siropul ajunge la temperatura de 45-50°C ad?uga?i lichiorul de kirsch.
Crem? de fri?c?
Ingrediente:
Fri?c? | 1000g |
Ap? | 150g |
LILLY NEUTRO | 150g |
Mod de preparare:
Amesteca?i toate ingredientele in mixerul planetar cu telul pân? ob?ine?i o consisten?? fin?.
Umplutur? de cire?e
Ingrediente:
FRUTTIDOR CILIEGIA - cire?e | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
T?ia?i pandi?panul în straturi de aproximativ 1cm ?i pozi?iona?i primul strat la baza unui inel pentru torturi (de diametrul dorit).
Însiropa?i pandi?panul cu siropul de kirsch, pune?i un strat de un centimetru de FRUTTIDOR CILIEGIA în a?a fel incât sa fie la o distan?? de circa 2cm de marginea inelului. Deasupra pune?i un strat de 1cm din crema de fri?c?.
Pozi?iona?i ?i cel de al 2-lea ?i al 3-lea strat de pandi?pan si repeta?i procesul de mai sus.
Da?i la frigider pentru cel pu?in dou? ore dup? care scoate?i tortul din inel, netezi?i marginile cu fri?c? ?i decora?i dup? plac.