SFERA MIGNON CU FRUCTE ROSII



Inser?ie de zmeur?

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE - zmeur?  100g
LILLY NEUTRO 10g
Ap? cald?  50g

 
Mod de preparare:

Amesteca?i apa cu LILLY NEUTRO, apoi adauga?i FRUTTIDOR LAMPONE ?i amesteca?i cu ajutorul unui mixer vertical.

Pune?i pasta ob?inut? în forme de silicon de jum?tate de sfer? umplându-le aprox. 1/3 din volum si da?i la congelator sau la ?oc frig pân? la înghe?area complet? a acestora, p?stra?i la congelator pân? la utilizare.

P?stra?i compozi?ia r?mas? în frigider, o ve?i folosii ca ?i umplutur? (dup? coacere) la financier.


Bavarez?

Ingrediente:
 
G?lbenu?  20g
Zah?r granulat  10g
Lapte integral  140g
LILLY NEUTRO 34g
CHOCOCREAM PASTICCERA - crema patiserului  195g
Fri?c? 35% 250g


Mod de preparare:

Prepara?i o crem? anglaise clasic?,  freca?i g?lbenu?urile cu zah?rul pân? ob?ine?i o crem? dens? ?i u?oar?, apoi încorpora?i în ea laptele cald, pune?i la fiert pân? ajunge la temperatura de 82°C. 

Când este gata crema anglaise ad?uga?i LILLY NEUTRO ?i amesteca?i cu grij? evitând formarea cocoloa?elor. Ad?uga?i CHOCOCREAM PASTICCERA  ?i amesteca?i cu ajutorul unui mixer vertical. Ulterior, ad?uga?i frisc? semi-b?tut?, realizând crema bavarez?. 

Turna?i cu ajutorul unui po? compozi?ia în matri?ele de silicon ?i adauga?i inser?ia de zmeur?.

Da?i la congelator sau la ?oc frig pân? la înghe?area complet? a acestora.


Financier

Ingrediente:
 
AVOLETTA - pudr? de migdale ?i zah?r  550g
Coaj? ras? de l?mâie  5g
VIGOR BAKING  4g
F?in? 480  50g
Amidon de orez 50g
Albu?uri  370g
Unt 82%  120g


Mod de preparare:

Amesteca?i cu un tel ingredientele uscate: AVOLETTA, coaja de l?mâie ras?, VIGOR BAKING, f?ina ?i amidonul de orez.  Apoi unim ingredientele umede: albu?urile la temperatura camerei ?i ulterior ?i untul topit.

Turna?i cu ajutorul unui po? compozi?ia în matri?ele de silicon ?i (aceea?i form? pe care ati folosit-o si la inser?ia de ananas), aprox. 15g de produs pentru fiecare sfer?, umple?i pân? la jum?tatea sferei.

Coace?i în cuptorul ventilat la temperatura de 160°C pentru 12-13 minute, cu trapa de ventila?ie deschis? doar în ultimele minute.

Umple?i fincancier-ul proasp?t scos din cuptor cu pu?in? umplutur? de zmeur?.

Da?i la congelator sau la ?oc frig pân? la înghe?area acestora.


Glazur? crocant? cu fructe ro?ii

Ingrediente:
 
CHOCOCREAM CRUNCHY AI FRUTTI ROSSI   cât este nevoie


Înc?lzi?i CHOCOCREAM CRUNCHY TROPICAL la temperatura de 30-35°C.

Glazura?i baza financier-ului.


Finisare:

SPRAY VELVET WHITE (Modecor/Silikomart

Pulveriza?i un strat sub?ire pe jum?tatea sferei de bavarez?.


Compozi?ia final?

O dat? glasat? baza financierului pozi?iona?i deasupra sferele de bavarez?.

Decora?i cu Spots Pastel rosa cod. 77228.

Ingrediente: Vigor Baking - praf de copt, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Fruttidor zmeur? 70% buc??i de fruct, Chococream Crunchy Frutti Rossi - Crema cu Fructe Rosii si insertii crocante, Chococream Pasticcera - Crema Patiserului
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.