SFERA MIGNON TROPICAL




Inserție de ananas

Ingrediente:

 
FRUTTIDOR ANANAS  100g
LILLY NEUTRO 10g
Apă  50g

Mod de preparare:
 
Amestecați apa cu LILLY NEUTRO, apoi adaugați FRUTTIDOR ANANAS și amestecați cu ajutorul unui mixer vertical.

PuneÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută în forme de silicon semisferă umplându-le aprox. 1/3 din volum si daÈ›i la congelator sau la È™oc frig pana la îngheÈ›area completă a acestora.


Mousse de cocos

 Ingrediente:
 
SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO (1) 200g
Frișcă 35% (1) 40g
Apă (1) 80g
JOYGELATO COCCO - cocos 25g
FriÈ™că 35% (2)  240g
Apă (2) 50g
LILLY NEUTRO  50g


Mod de preparare:

TopiÈ›i ciocolata SINFONIA CIOCCOLATO BIANCO (1) la 45°C È™i adăugaÈ›i-o la compoziÈ›ia dintre apa (1), friÈ™ca (1) È™i JOYGELATO COCCO amestecaÈ›i până obÈ›ineÈ›i un ganache fin È™i omogen.

 În alt bol puneÈ›i friÈ™ca (2), apa (2) È™i LILLY NEUTRO în mixerul planetar până obÈ›inem o consistență pufoasă.

 ÎncorporaÈ›i friÈ™ca cu ganache-ul în două tranÈ™e, amestecând uÈ™or.

PuneÈ›i mousse-ul în forme de silicon È™i adăugaÈ›i inserÈ›ia de ananas.

DaÈ›i la congelator sau la È™oc frig până la îngheÈ›area completă a acestora.

 
Financier de cocos

Ingrediente:

 
Cocos fulgi  80g
Făină 480  25g
Făină de migdale  40g
Zahăr pudră  75g
VIGOR BAKING  3g
Sare fină  un vârf de cuÈ›it
AlbuÈ™uri (la temperatura camerei)  120g
Miere  15g
Unt 82% - topit  110g


Mod de preparare:

 AmestecaÈ›i cu un tel ingredientele uscate: fulgii de cocos, făina slaba/de migdale, zahărul pudră, sarea È™i VIGOR BAKING. Apoi unim ingredientele umede: albuÈ™urile la temperatura camerei, mierea si ulterior untul topit.

 TurnaÈ›i aluatul de financier în sferele de silicon cu ajutorul unui poÈ™ (aceeaÈ™i formă pe care o folosiÈ›i si la inserÈ›ia de ananas), aprox. 15g de produs pentru fiecare semisferă, umpleÈ›i până la jumătatea semisferei.

CoaceÈ›i în cuptorul ventilat la temperatura de 160°C pentru 12-13 minute, cu trapa de ventilaÈ›ie deschisă doar în ultimele minute.

DaÈ›i la congelator sau la È™oc frig până la îngheÈ›area acestora.

 
Glazură crocantă cu gust tropical

 Ingrediente:
 
CHOCOCREAM CRUNCHY TROPICAL cât este nevoie

ÎncălziÈ›i CHOCOCREAM CRUNCHY TROPICAL la temperatura de 30-35°C.

Glazurați baza financier-ului.

 
Finisare:

SPRAY VELVET WHITE (Modecor/Silikomart)

 PulverizaÈ›i un strat subÈ›ire pe jumătatea sferei a mousse-ului de cocos.

 
Compoziția finală

 
O dată glasată baza financierului poziționați deasupra sferele de mousse.

Decorați cu Spots Pastel galbene cod. 77228.

Ingrediente: Vigor Baking - praf de copt, JOYGELATO COCCO, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor ananas 70% bucăți de fruct, Chococream Crunchy Tropical - Crema Crunchy Tropical
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.