MISTER GFinancier de migdale și ciocolată

Ingrediente:
 
AVOLETTA  500g
Făină  50g
VIGOR BAKING 4g
Amidon de porumb 30g
Albușuri  370g
Unt topit 80g
SINFONIA FONDENTE 68% 100g

Mod de preparare:

Amestecați ingredientele uscate, uniți cu albușurile de ou și amestecați de mână, uniți cu untul și ciocolata topite la microunde și amestecați. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 180-190°C în cuptorul cu ventilație pentru 8-10 minute cu trapa de ventilație închisă.

Cremă engleză

Ingrediente:
 
Frișcă 35% 200g
Lapte 3,5% 200g
Gălbenuș  80g
Zahăr granulat 40g

Mod de preparare:

În microunde sau într-o oală fierbeți laptele cu frișca, deoparte într-un castron amestecați gălbenușul de ou cu zahărul. O dată fiartă compoziția uniți oul cu zahărul cu laptele si frișca de pe foc, amestecând din când în când, până ajunge la temperatura de 82°C.


Cremă cu ciocolată fondantă cu alune

Ingrediente:
 
SINFONIA GIANDUIA FONDENTE  300g

Mod de preparare:

Emulsionați cu un mixer vertical 500g de cremă engleză (încălzită la 50/60°C) cu SINFONIA GIANDUIA FONDENTE. Turnați 150g de cremă în forma de silicon (14cm H 1cm) și congelați.

Inserție crocantă de caramel sărat

Ingrediente:
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL  cât este nevoie

Mod de preparare:

Întindeți un strat crocant ușor încălzit pe toată suprafața financier-ului și dați la congelator. Când stratul de caramel sa întărit tăiați în formă de cerc de dimensiunea dorită.

Glazurare

Ingrediente:
 
MIRROR CIOCCOLATO EXTRA DARK cât este nevoie

Glazură rocher cu fistic

Ingrediente:
 
SINFONIA CIOCOLATĂ ALBĂ 400g
Ulei de floarea soarelui  100g
Boabe de fistic 100g
JOYPASTE PISTACCHIO 100% 30g

Glazurați financier-ul cu migdale congelat cu glazura rocher cu fistic la temperatura de 35°C.

Compoziția finală

Umpleți până la jumătate forma de silicon cu crema de ciocolată fondantă cu alune puneți la mijloc stratul crocant și puneți restul de cremă, dați la congelator. O dată congelat puneți compoziția pe baza financier-ului glazurat și glazurați cu MIRROR CIOCCOLATO EXTRA DARK.

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, JOYPASTE PISTACCHIO 100%, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia gianduia fondente - ciocolata neagra cu alune, Sinfonia cioccolato fondente 68% - ciocolata neagra, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.