MISTER G

Financier de migdale ?i ciocolat?
Ingrediente:
AVOLETTA | 500g |
F?in? | 50g |
VIGOR BAKING | 4g |
Amidon de porumb | 30g |
Albu?uri | 370g |
Unt topit | 80g |
SINFONIA FONDENTE 68% | 100g |
Mod de preparare:
Amesteca?i ingredientele uscate, uni?i cu albu?urile de ou ?i amesteca?i de mân?, uni?i cu untul ?i ciocolata topite la microunde ?i amesteca?i. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 180-190°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8-10 minute cu trapa de ventila?ie închis?.
Crem? englez?
Ingrediente:
Fri?c? 35% | 200g |
Lapte 3,5% | 200g |
G?lbenu? | 80g |
Zah?r granulat | 40g |
Mod de preparare:
În microunde sau într-o oal? fierbe?i laptele cu fri?ca, deoparte într-un castron amesteca?i g?lbenu?ul de ou cu zah?rul. O dat? fiart? compozi?ia uni?i oul cu zah?rul cu laptele si fri?ca de pe foc, amestecând din când în când, pân? ajunge la temperatura de 82°C.
Crem? cu ciocolat? fondant? cu alune
Ingrediente:
SINFONIA GIANDUIA FONDENTE | 300g |
Mod de preparare:
Emulsiona?i cu un mixer vertical 500g de crem? englez? (înc?lzit? la 50/60°C) cu SINFONIA GIANDUIA FONDENTE. Turna?i 150g de crem? în forma de silicon (14cm H 1cm) ?i congela?i.
Inser?ie crocant? de caramel s?rat
Ingrediente:
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL | cât este nevoie |
Mod de preparare:
Întinde?i un strat crocant u?or înc?lzit pe toat? suprafa?a financier-ului ?i da?i la congelator. Când stratul de caramel sa înt?rit t?ia?i în form? de cerc de dimensiunea dorit?.
Glazurare
Ingrediente:
MIRROR CIOCCOLATO EXTRA DARK | cât este nevoie |
Glazur? rocher cu fistic
Ingrediente:
SINFONIA CIOCOLATÄ‚ ALBÄ‚ | 400g |
Ulei de floarea soarelui | 100g |
Boabe de fistic | 100g |
JOYPASTE PISTACCHIO 100% | 30g |
Glazura?i financier-ul cu migdale congelat cu glazura rocher cu fistic la temperatura de 35°C.
Compozi?ia final?
Umple?i pân? la jum?tate forma de silicon cu crema de ciocolat? fondant? cu alune pune?i la mijloc stratul crocant ?i pune?i restul de crem?, da?i la congelator. O dat? congelat pune?i compozi?ia pe baza financier-ului glazurat ?i glazura?i cu MIRROR CIOCCOLATO EXTRA DARK.
Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, JOYPASTE PISTACCHIO 100%, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia gianduia fondente - ciocolata neagra cu alune, Sinfonia cioccolato fondente 68% - ciocolata neagra, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba