MISTER G



Financier de migdale ?i ciocolat?

Ingrediente:
 
AVOLETTA  500g
F?in?  50g
VIGOR BAKING 4g
Amidon de porumb 30g
Albu?uri  370g
Unt topit 80g
SINFONIA FONDENTE 68% 100g

Mod de preparare:

Amesteca?i ingredientele uscate, uni?i cu albu?urile de ou ?i amesteca?i de mân?, uni?i cu untul ?i ciocolata topite la microunde ?i amesteca?i. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 180-190°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8-10 minute cu trapa de ventila?ie închis?.

Crem? englez?

Ingrediente:
 
Fri?c? 35% 200g
Lapte 3,5% 200g
G?lbenu?  80g
Zah?r granulat 40g

Mod de preparare:

În microunde sau într-o oal? fierbe?i laptele cu fri?ca, deoparte într-un castron amesteca?i g?lbenu?ul de ou cu zah?rul. O dat? fiart? compozi?ia uni?i oul cu zah?rul cu laptele si fri?ca de pe foc, amestecând din când în când, pân? ajunge la temperatura de 82°C.


Crem? cu ciocolat? fondant? cu alune

Ingrediente:
 
SINFONIA GIANDUIA FONDENTE  300g

Mod de preparare:

Emulsiona?i cu un mixer vertical 500g de crem? englez? (înc?lzit? la 50/60°C) cu SINFONIA GIANDUIA FONDENTE. Turna?i 150g de crem? în forma de silicon (14cm H 1cm) ?i congela?i.

Inser?ie crocant? de caramel s?rat

Ingrediente:
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL  cât este nevoie

Mod de preparare:

Întinde?i un strat crocant u?or înc?lzit pe toat? suprafa?a financier-ului ?i da?i la congelator. Când stratul de caramel sa înt?rit t?ia?i în form? de cerc de dimensiunea dorit?.

Glazurare

Ingrediente:
 
MIRROR CIOCCOLATO EXTRA DARK cât este nevoie

Glazur? rocher cu fistic

Ingrediente:
 
SINFONIA CIOCOLATÄ‚ ALBÄ‚ 400g
Ulei de floarea soarelui  100g
Boabe de fistic 100g
JOYPASTE PISTACCHIO 100% 30g

Glazura?i financier-ul cu migdale congelat cu glazura rocher cu fistic la temperatura de 35°C.

Compozi?ia final?

Umple?i pân? la jum?tate forma de silicon cu crema de ciocolat? fondant? cu alune pune?i la mijloc stratul crocant ?i pune?i restul de crem?, da?i la congelator. O dat? congelat pune?i compozi?ia pe baza financier-ului glazurat ?i glazura?i cu MIRROR CIOCCOLATO EXTRA DARK.

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, JOYPASTE PISTACCHIO 100%, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia gianduia fondente - ciocolata neagra cu alune, Sinfonia cioccolato fondente 68% - ciocolata neagra, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul în care folose?ti site-ul, ace?tia putându-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.