MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI ZMEURA




Financier de migdale

Ingrediente:
 
AVOLETTA  550g
Făină tip 0  50g
Amidon de porumb 50g
VIGOR BAKING 4g
AlbuÈ™uri  370g
Unt 82% - topit  120g


Mod de preparare:

UniÈ›i ingredientele uscate într-un bol, ulterior adăugaÈ›i albuÈ™urile È™i amestecaÈ›i de mână. AdăugaÈ›i untul topit È™i amestecaÈ›i bine. ÎntindeÈ›i compoziÈ›ia obÈ›inută pe o tavă cu hârtie de copt. CoaceÈ›i la 190-200°C în cuptorul cu ventilaÈ›ie pentru 8 minute cu trapa de ventilaÈ›ie închisă.


Inserție crocantă cu caramel sărat
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL cât este nevoie


Mod de utilizare:

ÎntindeÈ›i un strat crocant uÈ™or încălzit pe toată suprafaÈ›a financier-ului È™i daÈ›i la congelator. Când stratul de caramel sa întărit tăiaÈ›i în formă de cerc de dimensiunea dorită.

Inserție de zmeură

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE  250g
Apă  40g
LILLY NEUTRO  40g

Mod de preparare:

AmestecaÈ›i cu telul LILLY NEUTRO cu apa, adăugaÈ›i FRUTTIDOR LAMPONE È™i amestecaÈ›i bine, puneÈ›i compoziÈ›ia într-o formă de silicon de diametrul de 4cm formând un strat de circa 1cm, daÈ›i la congelator sau È™oc frig.

Inserție de mousse cu zmeură

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE 200g
FriÈ™că  275g
Apă 125g
LILLY NEUTRO  45g


Mod de preparare:

Semi bateÈ›i friÈ™ca în mixerul planetar, deoparte amestecaÈ›i apa cu LILLY NEUTRO È™i FRUTTIDOR LAMPONE. AdăugaÈ›i amestecul în friÈ™ca semi bătută în două-trei tranÈ™e amestecând uÈ™or. Cu ajutorul unu sac poÈ™ puneÈ›i compoziÈ›ia în forme de silicon rotunde cu diametrul de 4cm formând un strat de 1cm, daÈ›i la È™oc frig sau congelator.
 

Mousse cu ciocolată albă

Ingrediente:
 
SINFONIA BIANCO 300g
FriÈ™că (1)  150g
Frișcă (2) semi bătută 350g
Apă 50g
LILLY NEUTRO  50g


Mod de preparare:

TopiÈ›i ciocolata albă la 45°C, adăugaÈ›i-o la friÈ™ca lichidă (1), amestecaÈ›i până la obÈ›inerea unui ganaj fin È™i omogen. Deoparte bateÈ›i friÈ™ca (2), apa È™i LILLY NEUTRO, obÈ›inând o consisÈ›ență fină. ÎncorporaÈ›i friÈ™ca proaspăt bătută la ganaj È™i amestecaÈ›i uÈ™or. Pentru obÈ›inerea unei consistenÈ›e ideale a mousse-ului se recomandă ca friÈ™ca să nu fie complet bătută È™i să fie adăugată în două părÈ›i.

Glazură

Ingrediente:
 
MIRROR LAMPONE cât este nevoie


Compoziția finală

Cu ajutorul unui sac poÈ™ puneÈ›i în forme de silicon pentru mono porÈ›ii mousse-ul de ciocolată albă până la jumătatea formei. AdăugaÈ›i în centru  inserÈ›ia de zmeură. Tot cu ajutorul unui sac poÈ™ puneÈ›i deasupra inserÈ›iei de zmeură mousse-ul cu inserÈ›ie de mousse cu zmeură, lăsând un spaÈ›iu de circa 1cm. La final puneÈ›i financier-ul de migdale cu discul crocant de caramel sărat. PuneÈ›i în È™oc frig sau congelator până la îngheÈ›area completă. ScoateÈ›i mono porÈ›iile din forme È™i acoperiÈ›i cu MIRROR LAMPONE încălzit la 50°C.

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeură 70% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.