MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI ZMEURA

Financier de migdale
Ingrediente:
AVOLETTA | 550g |
F?in? tip 0 | 50g |
Amidon de porumb | 50g |
VIGOR BAKING | 4g |
Albu?uri | 370g |
Unt 82% - topit | 120g |
Mod de preparare:
Uni?i ingredientele uscate într-un bol, ulterior ad?uga?i albu?urile ?i amesteca?i de mân?. Ad?uga?i untul topit ?i amesteca?i bine. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-200°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute cu trapa de ventila?ie închis?.
Inser?ie crocant? cu caramel s?rat
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL | cât este nevoie |
Mod de utilizare:
Întinde?i un strat crocant u?or înc?lzit pe toat? suprafa?a financier-ului ?i da?i la congelator. Când stratul de caramel sa înt?rit t?ia?i în form? de cerc de dimensiunea dorit?.
Inser?ie de zmeur?
Ingrediente:
FRUTTIDOR LAMPONE | 250g |
Ap? | 40g |
LILLY NEUTRO | 40g |
Mod de preparare:
Amesteca?i cu telul LILLY NEUTRO cu apa, ad?uga?i FRUTTIDOR LAMPONE ?i amesteca?i bine, pune?i compozi?ia într-o form? de silicon de diametrul de 4cm formând un strat de circa 1cm, da?i la congelator sau ?oc frig.
Inser?ie de mousse cu zmeur?
Ingrediente:
FRUTTIDOR LAMPONE | 200g |
Fri?c? | 275g |
Ap? | 125g |
LILLY NEUTRO | 45g |
Mod de preparare:
Semi bate?i fri?ca în mixerul planetar, deoparte amesteca?i apa cu LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR LAMPONE. Ad?uga?i amestecul în fri?ca semi b?tut? în dou?-trei tran?e amestecând u?or. Cu ajutorul unu sac po? pune?i compozi?ia în forme de silicon rotunde cu diametrul de 4cm formând un strat de 1cm, da?i la ?oc frig sau congelator.
Mousse cu ciocolat? alb?
Ingrediente:
SINFONIA BIANCO | 300g |
Fri?c? (1) | 150g |
Fri?c? (2) | semi b?tut? 350g |
Ap? | 50g |
LILLY NEUTRO | 50g |
Mod de preparare:
Topi?i ciocolata alb? la 45°C, ad?uga?i-o la fri?ca lichid? (1), amesteca?i pân? la ob?inerea unui ganaj fin ?i omogen. Deoparte bate?i fri?ca (2), apa ?i LILLY NEUTRO, ob?inând o consis?en?? fin?. Încorpora?i fri?ca proasp?t b?tut? la ganaj ?i amesteca?i u?or. Pentru ob?inerea unei consisten?e ideale a mousse-ului se recomand? ca fri?ca s? nu fie complet b?tut? ?i s? fie ad?ugat? în dou? p?r?i.
Glazur?
Ingrediente:
MIRROR LAMPONE | cât este nevoie |
Compozi?ia final?
Cu ajutorul unui sac po? pune?i în forme de silicon pentru mono por?ii mousse-ul de ciocolat? alb? pân? la jum?tatea formei. Ad?uga?i în centru inser?ia de zmeur?. Tot cu ajutorul unui sac po? pune?i deasupra inser?iei de zmeur? mousse-ul cu inser?ie de mousse cu zmeur?, l?sând un spa?iu de circa 1cm. La final pune?i financier-ul de migdale cu discul crocant de caramel s?rat. Pune?i în ?oc frig sau congelator pân? la înghe?area complet?. Scoate?i mono por?iile din forme ?i acoperi?i cu MIRROR LAMPONE înc?lzit la 50°C.
Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeur? 70% buc??i de fruct