MONOPORTIE CU CIOCOLATA ALBA SI ZMEURA




Financier de migdale

Ingrediente:
 
AVOLETTA  550g
F?in? tip 0  50g
Amidon de porumb 50g
VIGOR BAKING 4g
Albu?uri  370g
Unt 82% - topit  120g


Mod de preparare:

Uni?i ingredientele uscate într-un bol, ulterior ad?uga?i albu?urile ?i amesteca?i de mân?. Ad?uga?i untul topit ?i amesteca?i bine. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-200°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute cu trapa de ventila?ie închis?.


Inser?ie crocant? cu caramel s?rat
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL cât este nevoie


Mod de utilizare:

Întinde?i un strat crocant u?or înc?lzit pe toat? suprafa?a financier-ului ?i da?i la congelator. Când stratul de caramel sa înt?rit t?ia?i în form? de cerc de dimensiunea dorit?.

Inser?ie de zmeur?

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE  250g
Ap?  40g
LILLY NEUTRO  40g

Mod de preparare:

Amesteca?i cu telul LILLY NEUTRO cu apa, ad?uga?i FRUTTIDOR LAMPONE ?i amesteca?i bine, pune?i compozi?ia într-o form? de silicon de diametrul de 4cm formând un strat de circa 1cm, da?i la congelator sau ?oc frig.

Inser?ie de mousse cu zmeur?

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR LAMPONE 200g
Fri?c?  275g
Ap? 125g
LILLY NEUTRO  45g


Mod de preparare:

Semi bate?i fri?ca în mixerul planetar, deoparte amesteca?i apa cu LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR LAMPONE. Ad?uga?i amestecul în fri?ca semi b?tut? în dou?-trei tran?e amestecând u?or. Cu ajutorul unu sac po? pune?i compozi?ia în forme de silicon rotunde cu diametrul de 4cm formând un strat de 1cm, da?i la ?oc frig sau congelator.
 

Mousse cu ciocolat? alb?

Ingrediente:
 
SINFONIA BIANCO 300g
Fri?c? (1)  150g
Fri?c? (2) semi b?tut? 350g
Ap? 50g
LILLY NEUTRO  50g


Mod de preparare:

Topi?i ciocolata alb? la 45°C, ad?uga?i-o la fri?ca lichid? (1), amesteca?i pân? la ob?inerea unui ganaj fin ?i omogen. Deoparte bate?i fri?ca (2), apa ?i LILLY NEUTRO, ob?inând o consis?en?? fin?. Încorpora?i fri?ca proasp?t b?tut? la ganaj ?i amesteca?i u?or. Pentru ob?inerea unei consisten?e ideale a mousse-ului se recomand? ca fri?ca s? nu fie complet b?tut? ?i s? fie ad?ugat? în dou? p?r?i.

Glazur?

Ingrediente:
 
MIRROR LAMPONE cât este nevoie


Compozi?ia final?

Cu ajutorul unui sac po? pune?i în forme de silicon pentru mono por?ii mousse-ul de ciocolat? alb? pân? la jum?tatea formei. Ad?uga?i în centru  inser?ia de zmeur?. Tot cu ajutorul unui sac po? pune?i deasupra inser?iei de zmeur? mousse-ul cu inser?ie de mousse cu zmeur?, l?sând un spa?iu de circa 1cm. La final pune?i financier-ul de migdale cu discul crocant de caramel s?rat. Pune?i în ?oc frig sau congelator pân? la înghe?area complet?. Scoate?i mono por?iile din forme ?i acoperi?i cu MIRROR LAMPONE înc?lzit la 50°C.

Ingrediente: Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor zmeur? 70% buc??i de fruct
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.