TARTA ZEN TROPICALA CU CARAMEL




Aluat fraged cu migdale

Ingrediente:
 
TOP FROLLA 1050g
Unt 82% 260g
Ou? întregi  175g
F?in? de migdale 115g
Zah?r granulat 90g
Sare fin? 4g


Mod de preparare:

Amesteca?i toate ingredientele într-un mixer planetar tip frunz?, apoi l?sa?i în frigider s? se odihneasc?.

Întinde?i de aprox. 3,5mm ?i pune?i aluatul în matri?e speciale/inele microforate "Silikomart Tarte Ring Round".

L?sa?i la r?cit înainte de coacere. Coace?i pentru 18 minute la circa 165°C pe trapa de ventila?ie deschis? ?i cu ventila?ia la minim.


Crem? cu incluziuni tropicale

Ingrediente:
 
CHOCOCREAM CRUNCHY TROPICAL cât este nevoie

Mod de preparare:

Topi?i CHOCOCREAM CRUNCHY TROPICAL la circa 35-40°C


Crem? de ananas

Ingrediente:
 
Lapte integral  50g
Fri?c? 35% 50g
G?lbenu?uri de ou 20g
Zah?r granulat  5g
LILLY NEUTRO 12,5 g
FRUTTIDOR ANANAS 150g
MINUETTO FONDENTE MADAGASCAR 72% 75G 75g

Mod de preparare:

Amesteca?i g?lbenu?ul de ou ?i zah?rul, apoi pune?i la fiert laptele ?i smântâna, apoi încorpora?i cele 2 . Aducem amestecul la 84°C.

Uni?i amestecul cald ob?inut cu ciocolata MINUETTO FONDENTE MADAGASCAR 72%, LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR ANANAS.

Mixa?i amestecul ?i r?ci?i.


Mousse de caramel

Ingrediente:
 
Fri?c? 35%  500g
LILLY NEUTRO  50g
Ap? 50g
JOYPASTE TOFFEE 30G

Mod de preparare:

Pune?i toate ingredientele în mixer-ul planetar, l?sa?i pân? când se ob?ine un amestec fin semi-montat, turna?i-l în matri?a "Silikomart Kit Tarte Ring Palet".

Pune?i în ?oc frig la -40°C sau la congelator pân? se înt?re?te.


Glazura ?i decorarea

Ingrediente:
 
MIRROR NEUTRAL - glazur? oglind?  cât este nevoie
SCAGLIETTE CIOCCOLATO PURO LATE cât este nevoie


Compozi?ia final?

Cu ajutorul unei spatule mici sau a unei linguri?e forma?i un strat de aproximativ jum?tate de centimetru de crem? CHOCOCREAM pe fundul ?i pe pere?ii interni ai tartei din aluat fraged.

Continua?i cu crema de ananas pân? la umplerea tartei.

La final aplica?i discul de mousse cu caramel ?i glazura?i cu MIRROR NEUTRAL înc?lzit la 50°C.

Decora?i cu SCAGLIETTE AL LATTE, DOBLA SPIRAL DARK 77051, MINI ELEGANCE DARK.

Ingrediente: Minuetto - ciocolata mono-origine, Scaglietta - fulgi din surogat de ciocolata pentru decor, Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Top frolla - mix aluat fraged, JOYPASTE TOFFEE, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Fruttidor ananas 70% buc??i de fruct, Chococream Crunchy Tropical - Crema Crunchy Tropical
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.