TORT MONO-TROPICAL CU COCOS SI ANANAS



Financier de migdale

Ingrediente:
 
AVOLETTA 550g
F?in? tip 0 50g
Amidon de porumb  50g
VIGOR BAKING  4g
Albu?uri  370g
Unt 82% - topit 120g

Mod de preparare:

Uni?i ingredientele uscate într-un bol, ulterior ad?uga?i albu?urile ?i amesteca?i de mân?. Ad?uga?i untul topit ?i amesteca?i bine. Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 190-200°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8 minute cu trapa de ventila?ie închis?.

Inser?ie crocant? cu caramel s?rat

Ingrediente:
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL cât este nevoie


Mod de utilizare:

Întinde?i compozi?ia ob?inut? pe o tav? cu hârtie de copt. Coace?i la 180-190°C în cuptorul cu ventila?ie pentru 8-10 minute cu trapa de ventila?ie închis?.

 
Inser?ie cu ananas pentru decorarea tortului

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR ANANAS 100g
Ap? 20g
LILLY NEUTRO 20g


Mod de preparare:

Amesteca?i cu telul LILLY NEUTRO cu apa, ad?uga?i FRUTTIDOR ANANAS ?i amesteca?i bine, pune?i compozi?ia într-o form? de silicon pentru decora?iunea superficial?.

Crem? de ananas

Ingrediente:
 
Lapte 3,5% 50g
Fri?c? 35% 50g
G?lbenu? de ou 20g
Zah?r granulat  5g
LILLY NEUTRO 12,5g
FRUTTIDOR ANANAS 150g
RENO CONCERTO BIANCO 31,50% 75g

Mod de preparare:

Fierbe?i laptele ?i fri?ca, deoparte într-un castron amesteca?i g?lbenu?ul de ou cu zah?rul, fierbe?i compozi?ia pân? ajunge la 84°C. Ad?uga?i compozi?iei înc? calde ciocolata RENO CONCERTO BIANCO, LILLY NEUTRO ?i FRUTTIDOR ANANAS. Amesteca?i bine ?i pune?i compozi?ia într-o form? de silicon cilindrica (inser?ie tort) ?i da?i la ?oc frig sau congelator pân? la congelarea complet? a acestuia.

Re?et? mousse de cocos

Ingrediente:
 
SINFONIA CIOCOLATO BIANCO (1)  200g
Fri?c? 35% (1)  40g
Ap? (1)  80g
JOYGELATO COCCO 25g
Fri?c? (2)  240g
Ap? (2) 50g
LILLY NEUTRO  50g


Mod de preparare:

Topi?i la 45°C ciocolata, turna?i peste ap? (1), fri?ca lichid? (1) ?i JOYGELATO COCCO amestecând pân? ob?ine?i un ganaj fin ?i omogen. Deoparte amesteca?i fri?ca (2), apa (2) ?i LILLY NEUTRO în mixerul planetar pân? ob?ine?i o consisten?? fin?. Încorpora?i fri?ca b?tut? în ganaj în dou? p?r?i, amestecând u?or. Cu ajutorul unu sac po? pune?i compozi?ia în formele de silicon ?i ad?uga?i inser?ia de ananas. Pune?i toate în ?oc frig sau congelator pân? la înghe?area complet?.

Glazur? transparent?

Ingrediente:
 
MIRROR NEUTRO cât este nevoie

Mod de preparare:

Înc?lzi?i la 55°C ?i glazura?i tortul. Pune?i tortul în ?oc frig sau congelator pentru circa 10 minute înainte de începe decorarea.

Decorare

Glazur? rocher cu ciocolata fondant?

Ingrediente:
 
RENO CONCERTO FONDENTE 58% 800g
Ulei de floarea sorelui 200g
Alune m?run?ite 200g

Proceda?i precum la glazurile clasice rocher, la 35°C ?i decora?i marginea tortului.

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, JOYGELATO COCCO, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor ananas 70% buc??i de fruct
Acest website folose?te cookie-uri proprii ?i ale unor ter?e p?r?i pentru a personaliza con?inutul ?i pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. Īn plus, partenerii no?tri de social media, de publicitate ?i de analiz? pot avea informa?ii despre felul īn care folose?ti site-ul, ace?tia putāndu-le combina cu alte informa?ii pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.