TORT MONO-TROPICAL CU COCOS SI ANANASFinancier de migdale

Ingrediente:
 
AVOLETTA 550g
Făină tip 0 50g
Amidon de porumb  50g
VIGOR BAKING  4g
Albușuri  370g
Unt 82% - topit 120g

Mod de preparare:

Uniți ingredientele uscate într-un bol, ulterior adăugați albușurile și amestecați de mână. Adăugați untul topit și amestecați bine. Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 190-200°C în cuptorul cu ventilație pentru 8 minute cu trapa de ventilație închisă.

Inserție crocantă cu caramel sărat

Ingrediente:
 
PRALIN DELICRISP CARAMEL FLEUR DE SEL cât este nevoie


Mod de utilizare:

Întindeți compoziția obținută pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți la 180-190°C în cuptorul cu ventilație pentru 8-10 minute cu trapa de ventilație închisă.

 
Inserție cu ananas pentru decorarea tortului

Ingrediente:
 
FRUTTIDOR ANANAS 100g
Apă 20g
LILLY NEUTRO 20g


Mod de preparare:

Amestecați cu telul LILLY NEUTRO cu apa, adăugați FRUTTIDOR ANANAS și amestecați bine, puneți compoziția într-o formă de silicon pentru decorațiunea superficială.

Cremă de ananas

Ingrediente:
 
Lapte 3,5% 50g
Frișcă 35% 50g
Gălbenuș de ou 20g
Zahăr granulat  5g
LILLY NEUTRO 12,5g
FRUTTIDOR ANANAS 150g
RENO CONCERTO BIANCO 31,50% 75g

Mod de preparare:

Fierbeți laptele și frișca, deoparte într-un castron amestecați gălbenușul de ou cu zahărul, fierbeți compoziția până ajunge la 84°C. Adăugați compoziției încă calde ciocolata RENO CONCERTO BIANCO, LILLY NEUTRO și FRUTTIDOR ANANAS. Amestecați bine și puneți compoziția într-o formă de silicon cilindrica (inserție tort) și dați la șoc frig sau congelator până la congelarea completă a acestuia.

Rețetă mousse de cocos

Ingrediente:
 
SINFONIA CIOCOLATO BIANCO (1)  200g
Frișcă 35% (1)  40g
Apă (1)  80g
JOYGELATO COCCO 25g
Frișcă (2)  240g
Apă (2) 50g
LILLY NEUTRO  50g


Mod de preparare:

Topiți la 45°C ciocolata, turnați peste apă (1), frișca lichidă (1) și JOYGELATO COCCO amestecând până obțineți un ganaj fin și omogen. Deoparte amestecați frișca (2), apa (2) și LILLY NEUTRO în mixerul planetar până obțineți o consistență fină. Încorporați frișca bătută în ganaj în două părți, amestecând ușor. Cu ajutorul unu sac poș puneți compoziția în formele de silicon și adăugați inserția de ananas. Puneți toate în șoc frig sau congelator până la înghețarea completă.

Glazură transparentă

Ingrediente:
 
MIRROR NEUTRO cât este nevoie

Mod de preparare:

Încălziți la 55°C și glazurați tortul. Puneți tortul în șoc frig sau congelator pentru circa 10 minute înainte de începe decorarea.

Decorare

Glazură rocher cu ciocolata fondantă

Ingrediente:
 
RENO CONCERTO FONDENTE 58% 800g
Ulei de floarea sorelui 200g
Alune mărunțite 200g

Procedați precum la glazurile clasice rocher, la 35°C și decorați marginea tortului.

Ingrediente: Reno concerto - ciocolata negra, cu lapte si alba, Mirror - glazuri oglinda la cald si la rece, Pralin delicrisp - pasta crocanta pentru umpluturi, Vigor Baking - praf de copt, JOYGELATO COCCO, Lilly - mix pentru bavarese, mousse, semifreddo, Avoletta - pudra de migdale si zahar, Sinfonia cioccolato bianco 34% - ciocolata alba, Fruttidor ananas 70% bucăți de fruct
Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul pe www.azariafood.ro. În plus, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre felul în care folosești site-ul, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ai furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor online.